12de de yatsak 3te kalkiyoruz. Kacta yatarsak yatalim enfec 3 saat uyuyoruz. Uyaninca da rahat 2 saat ayaktayiz. Zor geciyor bayagi ama duzelir diye dusunuyorum insallah..Sarılık riskini atlattıysa gece 12 gibi emzirip iyice doyduğundan emin olup uyutursanız sabah 5 e kadar uyur
5. Aya kadar beklemeyin uyku eğitimi için
Akşam ışıkları azaltın gece gündüz farkını anlar
40 ın içindr öğrenir gece uykusunu
Annem ilk söylediğinde komik gelmişti ama yine de denedim ve haklı olduğunu gördüm
25 aylık oğlum var yek bir gece uykusuz kalmadık bu formülle
Şimdi 10 günlük oğlumda da aynını uyguladık gece uykusuna alıştı bile
Umarım herkes aynı şekilde rahatlar,bir anneye verilecek en güzel hediye gece deliksiz uykudur :) :)
Canım bizim ki de doğum kilosu çıktı 10 güne doğum Kilosuna gelmesi gerek dedi sürekli meme de kalmak istiyo sütum mu az geliyo die dusunuyorum artık beni de yoruyor kendi de sürekli uyanık inan hazır yemeği bile zor yiyorumAynen cnm inanılmaz uzun uyanık duruyo geceleri buda beni çok yipratiyo meme ağızda oyuncak gibi. Gobegimiz düştü teyzesi de kanaması bitmedi. Yikayamadik korkudan. Perşembe sağlık ocağı çağırmış ona gitcez. Ç. Tesi de mustafa beye. Hemşire eve geldi ziyarete tartida doğum kilosu çıktı moralim bozuldu inşallah alıyodur kilo ya
AYNEN YA 2 SAAT TE BIR EMZIRMIYORMUYUZArkadaşlar kac günlük ki bebeklerimiz beş saat uyku cok değilmi hani iki saatte bir emzircektik.benik oğlum da geçen baya uyudu ac ac uyuyo diye canim sikildi gece uyandirmasak oluyomu yani bunu doktorlariniz mi söyledi.bu arada benim oğlum 18 günlük
Biz on günlük olduk dün dr sarılık riski kalmadı dedi doğum kilosunun üzerine 250 gr almış süttün yeterli dedi ben en gec üç saatte bir emziryom ama bizim kız uyumuyorsa hep meme istiyo artık uçları yara krem fayda etmedi şimdi bi kaç gündür tahin yağı sürüyom göğüs için kelebek bizde işe yaramadı göğüs ucu çıkık olmadığından bebiş çekti çekti gelmedi yaygarayı koparttı Can'ım yanıyor çok yanıyorAYNEN YA 2 SAAT TE BIR EMZIRMIYORMUYUZ
aynen bana da 2 saatte 1 emzir dediler ama geceleri ben bilerek 3 saate çıkardım çünkü 2 saatte 1 emzirsem tam onu yatırıp kendim uykuya dalıyorum derken bi bakıyorum alarm çalmış ve ben zombi gibi dolanıyorum yaklaşık 1 haftadır 3 saatte 1 emziriyorum en azından azıcık uyuyorum hem ben sarılık değerin, ölçtürmeye gittiğimde bir prof.AYNEN YA 2 SAAT TE BIR EMZIRMIYORMUYUZ
evet bana da 2 saatte 1 emziğin dediler ama sarılık için bilirubin ölçtürmeye gidince doktor sonucuna bakıp düşüşe geçmiş daha yükselmez dedi annemde doktora resmen beni şikayet etti çocuğa izin vermiyor uyusun diye dedi doktor kaç saatte 1 emZiriyosun dedi bende 2 saatte bir dedim gündüz için iyi ama bırak gece 4 saat uyusun gece büyüme hormonu salgılanır bırak onun uykuyada çok ihtiyacı var dedi bana mantıklı geldi ama ben gece 3 saatte 1 emZiriyorumAYNEN YA 2 SAAT TE BIR EMZIRMIYORMUYUZ
aynen bana da 2 saatte 1 emzir dediler ama geceleri ben bilerek 3 saate çıkardım çünkü 2 saatte 1 emzirsem tam onu yatırıp kendim uykuya dalıyorum derken bi bakıyorum alarm çalmış ve ben zombi gibi dolanıyorum yaklaşık 1 haftadır 3 saatte 1 emziriyorum en azından azıcık uyuyorum hem ben sarılık değerin, ölçtürmeye gittiğimde bir prof.
evet bana da 2 saatte 1 emziğin dediler ama sarılık için bilirubin ölçtürmeye gidince doktor sonucuna bakıp düşüşe geçmiş daha yükselmez dedi annemde doktora resmen beni şikayet etti çocuğa izin vermiyor uyusun diye dedi doktor kaç saatte 1 emZiriyosun dedi bende 2 saatte bir dedim gündüz için iyi ama bırak gece 4 saat uyusun gece büyüme hormonu salgılanır bırak onun uykuyada çok ihtiyacı var dedi bana mantıklı geldi ama ben gece 3 saatte 1 emZiriyorum
aynen bana da 2 saatte 1 emzir dediler ama geceleri ben bilerek 3 saate çıkardım çünkü 2 saatte 1 emzirsem tam onu yatırıp kendim uykuya dalıyorum derken bi bakıyorum alarm çalmış ve ben zombi gibi dolanıyorum yaklaşık 1 haftadır 3 saatte 1 emziriyorum en azından azıcık uyuyorum hem ben sarılık değerin, ölçtürmeye gittiğimde bir prof.
evet bana da 2 saatte 1 emziğin dediler ama sarılık için bilirubin ölçtürmeye gidince doktor sonucuna bakıp düşüşe geçmiş daha yükselmez dedi annemde doktora resmen beni şikayet etti çocuğa izin vermiyor uyusun diye dedi doktor kaç saatte 1 emZiriyosun dedi bende 2 saatte bir dedim gündüz için iyi ama bırak gece 4 saat uyusun gece büyüme hormonu salgılanır bırak onun uykuyada çok ihtiyacı var dedi bana mantıklı geldi ama ben gece 3 saatte 1 emZiriyorum[/QUO
Bende 2 saatte bir emzirmeye dikkat ediyorumda geceleri bazen uyuya kaliyorumalarm caliyor caliyor duymuyorum bile kalktigimda kendime cok kiziyorum
Kv geldi oda sinirlerimi ayri bi bozuyor gelmese daha iyi ne demeye geldinki ben bakiyorum bebegimede kendimede sanki bakilcak bi durumum var gece kalkiyorum emzirmeye niye kalktinki daha yeni uyudu elinin koru acmi dursun bebek
Bide cumle elaleme demiyomu yok sutu az yok doyuyomu doymuyomu anlamiyoruz sanane be bebek benim annesi benim yok kafasinin arkasi duz doktora sor cahil cahil konusmuyomu agzina carpasim geliyoki ben hemsireyim elimden gunde 1000 tane bebek geciyor
Noluyoki aksam yikayinca evin ne zman sicaksa o zaman yikaKizlar bebekleri gündüz mu yikiyorsunuz hep akşam yikayan varmi
Ben gündüz yıkadım hep ama akşam da yıkanır yani hem rahat uyur aslındaKizlar bebekleri gündüz mu yikiyorsunuz hep akşam yikayan varmi
bende hep aksam yikadim esim isten gelince hem daha rahat uyuyoKizlar bebekleri gündüz mu yikiyorsunuz hep akşam yikayan varmi
Hep gündüz yıkadım gece hep ya memede ya omuzdan gaz çıkarıyor olduğumuz için üşütürüm diye korkuyorumKizlar bebekleri gündüz mu yikiyorsunuz hep akşam yikayan varmi
Benim bebeğimde öyle sürekli emiyor ve sırada gaz oluyor uyanıyor sürekli bir kısır döngü..hiç kilo vermedi 20 günlük olduk 5gün lük gittiğimizde 400gram almıştı yetmemesi mümkün değil dedi doktor iyi de neden sürekli emmek ister ki..açım,banyo yapmak en azından rahatça tuvalete gitmek istiyorumKızlar biz on günlüğüz emziriyom yarım saat geçmeden istiyor diğerini de veriyom sonra gene açız sütüm yetmiyor galiba dr kilosuna bakıp yeterli dedi ama artık ağlamaları Can'ımı sıkıyor mama vermeye başladım
Noluyoki aksam yikayinca evin ne zman sicaksa o zaman yika
Bende bebegin tirnagini kesiyodum kaynanam aksam tirnak keailmez dedi dedim keailince ne oluyor bise ,diyemediAy ne bilim canim işte öyle dediler.
Ama azonce yikadik yani hurafe olduğunu düşünüyorum bebek akşam yikanmaz lafinin.
Sabahtan beri huzursuz bebegim sürekli emmek istiyor doymuyomu anlamadım bende memede iki uc dk durup uyuyor besige koyunca uyanıyor ağlıyor. Belki rahatlar dedim
Bolca emziriyorum uyuyo uyanıyo malum yoruluyor emerken ama sabredip iyice doyduğundan emin olunca yatırıyorum12de de yatsak 3te kalkiyoruz. Kacta yatarsak yatalim enfec 3 saat uyuyoruz. Uyaninca da rahat 2 saat ayaktayiz. Zor geciyor bayagi ama duzelir diye dusunuyorum insallah..
Siz nasil kurdunuz ki bu duzeni 5 saat bayagi bir uzun cunku?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?