Kasim 2015 dogum yapan anneler

12de de yatsak 3te kalkiyoruz. Kacta yatarsak yatalim enfec 3 saat uyuyoruz. Uyaninca da rahat 2 saat ayaktayiz. Zor geciyor bayagi ama duzelir diye dusunuyorum insallah..
Siz nasil kurdunuz ki bu duzeni 5 saat bayagi bir uzun cunku?

Arkadaşlar kac günlük ki bebeklerimiz beş saat uyku cok değilmi hani iki saatte bir emzircektik.benik oğlum da geçen baya uyudu ac ac uyuyo diye canim sikildi gece uyandirmasak oluyomu yani bunu doktorlariniz mi söyledi.bu arada benim oğlum 18 günlük

Canım bizim ki de doğum kilosu çıktı 10 güne doğum Kilosuna gelmesi gerek dedi sürekli meme de kalmak istiyo sütum mu az geliyo die dusunuyorum artık beni de yoruyor kendi de sürekli uyanık inan hazır yemeği bile zor yiyorum

AYNEN YA 2 SAAT TE BIR EMZIRMIYORMUYUZ

Biz on günlük olduk dün dr sarılık riski kalmadı dedi doğum kilosunun üzerine 250 gr almış süttün yeterli dedi ben en gec üç saatte bir emziryom ama bizim kız uyumuyorsa hep meme istiyo artık uçları yara krem fayda etmedi şimdi bi kaç gündür tahin yağı sürüyom göğüs için kelebek bizde işe yaramadı göğüs ucu çıkık olmadığından bebiş çekti çekti gelmedi yaygarayı koparttı Can'ım yanıyor çok yanıyor

aynen bana da 2 saatte 1 emzir dediler ama geceleri ben bilerek 3 saate çıkardım çünkü 2 saatte 1 emzirsem tam onu yatırıp kendim uykuya dalıyorum derken bi bakıyorum alarm çalmış ve ben zombi gibi dolanıyorum yaklaşık 1 haftadır 3 saatte 1 emziriyorum en azından azıcık uyuyorum hem ben sarılık değerin, ölçtürmeye gittiğimde bir prof.
evet bana da 2 saatte 1 emziğin dediler ama sarılık için bilirubin ölçtürmeye gidince doktor sonucuna bakıp düşüşe geçmiş daha yükselmez dedi annemde doktora resmen beni şikayet etti çocuğa izin vermiyor uyusun diye dedi doktor kaç saatte 1 emZiriyosun dedi bende 2 saatte bir dedim gündüz için iyi ama bırak gece 4 saat uyusun gece büyüme hormonu salgılanır bırak onun uykuyada çok ihtiyacı var dedi bana mantıklı geldi ama ben gece 3 saatte 1 emZiriyorum

Bebegin kac günlük
Ay kendimi bdv de biri var herkese yaşını vs soruyor onun gibi hissettim.

Kizlar bebekleri gündüz mu yikiyorsunuz hep akşam yikayan varmi

Bende 2 saatte bir emzirmeye dikkat ediyorumda gecele

Kızlar biz on günlüğüz emziriyom yarım saat geçmeden istiyor diğerini de veriyom sonra gene açız sütüm yetmiyor galiba dr kilosuna bakıp yeterli dedi ama artık ağlamaları Can'ımı sıkıyor mama vermeye başladım

Benim bebeğimde öyle sürekli emiyor ve sırada gaz oluyor uyanıyor sürekli bir kısır döngü..hiç kilo vermedi 20 günlük olduk 5gün lük gittiğimizde 400gram almıştı yetmemesi mümkün değil dedi doktor iyi de neden sürekli emmek ister ki..açım,banyo yapmak en azından rahatça tuvalete gitmek istiyorum

Noluyoki aksam yikayinca evin ne zman sicaksa o zaman yika

Ay ne bilim canim işte öyle dediler.
Ama azonce yikadik yani hurafe olduğunu düşünüyorum bebek akşam yikanmaz lafinin.
Sabahtan beri huzursuz bebegim sürekli emmek istiyor doymuyomu anlamadım bende memede iki uc dk durup uyuyor besige koyunca uyanıyor ağlıyor. Belki rahatlar dedim

Bende bebegin tirnagini kesiyodum kaynanam aksam tirnak keailmez dedi dedim keailince ne oluyor bise ,diyemedi
Ayni sorun bizdede var uyuyor yerine koyuyorum gozler boncuk boncuk oluyor
Bu aksam iuice bunaltti beni 2 saat emdi emdi emdi normalde 10 dk zor emiyor dedim demekki acikmis emsin 2 saat sknunda baktim gozler gitti dedim heralde uyudu koydum yataga agliyo bidaha aldim yarm saat daha emdi sknra uyudu koydum yataga bu sefer uyumus uykusu ckk hafif hemen gozunu aciyor

12de de yatsak 3te kalkiyoruz. Kacta yatarsak yatalim enfec 3 saat uyuyoruz. Uyaninca da rahat 2 saat ayaktayiz. Zor geciyor bayagi ama duzelir diye dusunuyorum insallah..
Siz nasil kurdunuz ki bu duzeni 5 saat bayagi bir uzun cunku?
Bolca emziriyorum uyuyo uyanıyo malum yoruluyor emerken ama sabredip iyice doyduğundan emin olunca yatırıyorum
Emme pozisyonu da önemli diye gözlemliyorum
Yatar şekilde emince sıkışıyo ağzı yüzü değişiyor ama biraz dik emzirince direkt mideye inşyo süt ve hava kalmıyo arada
Muhtemelen o sebeple rahat uyuyorlar
Bir de hergün aynı saatte gece uykusuna yatırmaya özen göstermeli
Vücut saati rutine alışınca nerde olsa aynı şeyleri yapacaktır
40 gün mucizesi eğitim süreciyle de alakalı muhtemelen
40 ın içinde ne öğrenirse onu yapıyor çocuk der annem
Yatağa alma kucağa alıştırma hatta komik gelebilir ama tuvalete alıştırma bile hep bu süreçte temel atılıyor
İlkinde tesadüf sayabiliriz belki ama şimdi 2. de aynınolunca anneme iyice inandım :) :)

Kızlar dünden beri kızılcık şerbeti içiyorum sütüm çok arttı yemek yapmaya ve yemeye fırsat bulamadım bütün gece sadece onu içtim tesadüfmů bilmiyorum paylaśayım dedim bugünde deniycem bide gaz olayı ve kaka yapma sorununa sanki baya iyi geldi

Selam uykusuz anneler
Gaz sancıları bizi mahvediyor 3 haftayı bitirdik her akşam aynı saatte başlığı. Rezene veriyordum bikaç cay kaşığı ama hiç işe yaramıyor
Bir de sancıyla cok ağlarken ağız cevresi falan morarıyor sizde de oluyo mu böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…