Gaz için ablam Nurse Harvey adlı bir ilaç kullanmıştı faydasını görüyordu, benim de çok ihtiyacım olursa alacağım. Aktarlarda satılıyor sanırım bir dene istersen canım.Selam uykusuz anneler
Gaz sancıları bizi mahvediyor 3 haftayı bitirdik her akşam aynı saatte başlığı. Rezene veriyordum bikaç cay kaşığı ama hiç işe yaramıyor
Bir de sancıyla cok ağlarken ağız cevresi falan morarıyor sizde de oluyo mu böyle şeyler
Bizimde gaz sorunumu z oluyor bazen gece bazen gůndüz ilaç verdi doktor ama hem midesini kaldiriyor hem bir ise yaramıyor.kızılcık şerbeti biraz işe yaradı gibi tekrar deniycem.uyumak istiyor yavrum ama gaz bırakmıyorSelam uykusuz anneler
Gaz sancıları bizi mahvediyor 3 haftayı bitirdik her akşam aynı saatte başlığı. Rezene veriyordum bikaç cay kaşığı ama hiç işe yaramıyor
Bir de sancıyla cok ağlarken ağız cevresi falan morarıyor sizde de oluyo mu böyle şeyler
Kìmyonu bebeğemi vereceği z kendimizmi yiyecekti kAnason deneyin hem uyku hem de mideye rahatlık veriyor
Nurse harveys
Zinco
Bio gaia iyi gelmişti ilk oğlumda
Kullanana kimyon ayrı bir mucize tabi
Agoz cevresi morardiginda solunumunu mutlaka kontrol et.. gaz sıkısmasindan kaynakli solunum sıkıntisi cekiyorsa onlem almak gerekirSelam uykusuz anneler
Nasıl bir önlem almalıyım doktor kontrolü haftayaAgoz cevresi morardiginda solunumunu mutlaka kontrol et.. gaz sıkısmasindan kaynakli solunum sıkıntisi cekiyorsa onlem almak gerekir
Anason deneyin hem uyku hem de mideye rahatlık veriyor
Nurse harveys
Zinco
Bio gaia iyi gelmişti ilk oğlumda
Kullanana kimyon ayrı bir mucize tabi
Kimyon çayı yapıcaksın benek içecek bi tatlı kaşığıKìmyonu bebeğemi vereceği z kendimizmi yiyecekti k
ben gündüz 2 saatte bir emziriryorum yine ama bebeğimin huyu değişmeye başladı gündüz uyanık duruyo baya sabah 7 den akşam 10:30 a kadar toplamda 5 saat uyudu bugün 28. günümüz şimdilik gece dokunmasam uyanmaz inşallah hep böyle devam eder gecede uyanık kalcak uyumayacak diye aklım çıkıyor çünkü eğer gece de uyanık kalırsa ben düşer kalırım gücüm yetmez diye korkuyorum . dün gece 10:30 da uyudu gce 1:30 emzirdim sonra 5:30 da emzirdim 2 saatte 1 emzirmemden daha güzel emdi ve hemen yine uyudu bende uykumu almış oldum galiba böyle devam edeceğim en azından uyku düzeni oturur .AYNEN YA 2 SAAT TE BIR EMZIRMIYORMUYUZ
Ölçüsüvvarmıdır çayınKimyon çayı yapıcaksın benek içecek bi tatlı kaşığı
Biz eczaneden aldık
Kimyonu bebek içecek
ya ben pek cesaret edemiyorum uyandırıyorum emsin diye allah korusun uzun süreli açlıklarda beyin etkileniyormuşben gündüz 2 saatte bir emziriryorum yine ama bebeğimin huyu değişmeye başladı gündüz uyanık duruyo baya sabah 7 den akşam 10:30 a kadar toplamda 5 saat uyudu bugün 28. günümüz şimdilik gece dokunmasam uyanmaz inşallah hep böyle devam eder gecede uyanık kalcak uyumayacak diye aklım çıkıyor çünkü eğer gece de uyanık kalırsa ben düşer kalırım gücüm yetmez diye korkuyorum . dün gece 10:30 da uyudu gce 1:30 emzirdim sonra 5:30 da emzirdim 2 saatte 1 emzirmemden daha güzel emdi ve hemen yine uyudu bende uykumu almış oldum galiba böyle devam edeceğim en azından uyku düzeni oturur .
bende cesaret edemiyordum ama kime sorsam dokunma biraz uyusun dedi en son bi prof.ta diyince tamam dedim uyusun ama c.tesi 1. ay kontrolümüzde doktoruma da soracağım o da uyusun derse hiç dokunmayıp düzzeni böyle devam ettircem çünkü bizimde gerçekten dinlenmeye ihtiyacımız var.ya ben pek cesaret edemiyorum uyandırıyorum emsin diye allah korusun uzun süreli açlıklarda beyin etkileniyormuş
Evet de ozaman ne bu 2 saatte emzirme isi cogu kiside emzir sekeri duser aciktigini anlamaz diyor valla kime inanicamizi sasirdik bizimde cumartesiydi kontrol ama doktorumuz izinliymis yarina randevu aldim bakalim kac olmus kilo durumu ne ona gore artik mama takviye edicem yanniz ben anlamiyorum doyup doymadigini yabende cesaret edemiyordum ama kime sorsam dokunma biraz uyusun dedi en son bi prof.ta diyince tamam dedim uyusun ama c.tesi 1. ay kontrolümüzde doktoruma da soracağım o da uyusun derse hiç dokunmayıp düzzeni böyle devam ettircem çünkü bizimde gerçekten dinlenmeye ihtiyacımız var.
Bu alacagimiz iki para aynj yeee yatmiyormu yani ziraate bende dun sosyal hizmetlere gittim kimlkkle klgili biseler yapti ziraate hesap actir dedi actirdim banko gorevlisi ben paralari buraya yknlendiriyorum dedi hangisi ptt den alicaz bide gunu varmi ziraat 8 ole 14 arasi dedikızlar bu arada ptt ye ve ziraaate yatan paralar var ya süt yardımı falan diye benim ziraate yatan para yatmış ama ptt halen yatmamış e devlet şifreniz ile takip edebiliyorsunuz.
bu arada çalışan anneler raporunuz için ödenecek 4 aylık para toptan mı yatacak ben iş yerim ile konuştum aylık rapor kapatıp her ay yatırıyorlar
Evet rapor bitince hepsi toptan yaticakmis bebek berektiyke gelir diye bosuna demiyorlar her yerden para geliyorkızlar bu arada ptt ye ve ziraaate yatan paralar var ya süt yardımı falan diye benim ziraate yatan para yatmış ama ptt halen yatmamış e devlet şifreniz ile takip edebiliyorsunuz.
bu arada çalışan anneler raporunuz için ödenecek 4 aylık para toptan mı yatacak ben iş yerim ile konuştum aylık rapor kapatıp her ay yatırıyorlar
Canım bende anlamıyorum Allah'a emanet 1 ay geçirdim bile bebişimle Cumartesi 1. Ayımız bitiyo bileEvet de ozaman ne bu 2 saatte emzirme isi cogu kiside emzir sekeri duser aciktigini anlamaz diyor valla kime inanicamizi sasirdik bizimde cumartesiydi kontrol ama doktorumuz izinliymis yarina randevu aldim bakalim kac olmus kilo durumu ne ona gore artik mama takviye edicem yanniz ben anlamiyorum doyup doymadigini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?