- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
Bizimde cumartesiydi kontrol ama dkktor izinliymis o gun esimde pazartesi gidelim diyor sanirim ole olucak eve donunce gelismeleri anlatirim sana bana en son iste 1 hafta once gittigimizde mama takciye edelim dedi biberonla anne sutu verdigimi soyleyince o zaman bi emzir sag 2 saat sonra sagdigini ver dedi ama bazen oluyoki cok az cikiyor 10 cc ancak doymazki onla bende emziriyom sagiyorum o sagdigimida bibrronla verdim cogunluk bu sekilde yaptim ama sagarken cok aciyor ne kadar bu sekilde surer bilmiyorum olmazsa zaten artik kismet degilmis deyip mama takviye edicez aynen dedigin gibi dunyanin sonu degilya bide sole bi durum var hic anne sutu almamasindan iyidir arastirdikca anne sutu almayip sadece mama ile beslenen bebekleride duydumCanım bende anlamıyorum Allah'a emanet 1 ay geçirdim bile bebişimle Cumartesi 1. Ayımız bitiyo bileCumartesi ak koyun kara koyun belli olcak inşallah yetiyodur ama yetmiyorsa da mama ya başlarız hemen Dünya'nın sonu değil ya bu arada canım senin Bebeğin kaç günlük oldu doktor randevu sonucunu yazarsan sevinirim bi fikrim olur kilo alımından en azından
Ümraniye'de afiyet hastanesinde doğm yaptm canmCanım soracaktım sana da unuttum. Hangi hastanededoğum yaptin
PTT ye yatan 45 gün sonra yatıyormuş sanırım. Eşime öyle söylemişler. Ziraate yatana da bir bakalım bizim de yatmıştır belki.kızlar bu arada ptt ye ve ziraaate yatan paralar var ya süt yardımı falan diye benim ziraate yatan para yatmış ama ptt halen yatmamış e devlet şifreniz ile takip edebiliyorsunuz.
bu arada çalışan anneler raporunuz için ödenecek 4 aylık para toptan mı yatacak ben iş yerim ile konuştum aylık rapor kapatıp her ay yatırıyorlar
bende çalışıyor un doğum parasını dydim ama süt parası ne kadar veya ne oluyor anlamadım genişledi bırakıp o işleri halletmek çok zor ya eve getirseleryaBalli_kurabiyem ziraat bankasına yatan süt parası dediğimiz emzirme ödeneği, ptt ye yatan da sosyal politikalar bakanlığından başvurarak alınan doğum yardımı. Süt parası otomatik her doğum yapana yatıyor diye biliyorum biz hiçbiryere başvurmadık hastanemizden kendileri bildireceklerini söylediler. Diğeri için başvurmak gerekiyor
Canm bizde 16 günlük oldk benm de sütüm az geliyor gibiydi her sabah ve her akşam yatmadan önce süte pekmek katp içiyorm faydası oldu bi dene istersen. ..Sütünüz çoğalır diye bişeyler yapıyorsunuz? İçecek falan... Bugün 10 gunluk olduk sutum çok az geliyor mecbur mama veriyorum sariligimizda var çünkü. ..2 saatte bir emziriyorum ama bi bakıyorum memede sut yok...bir tarafı emerken diger tarafı sagiyorum...çok az sutum...çok üzülüyorum her mama verisimde Ağlıyorum. ..
Ptt den alacahimiz parayi ne zaman aliyoruzBalli_kurabiyem ziraat bankasına yatan süt parası dediğimiz emzirme ödeneği, ptt ye yatan da sosyal politikalar bakanlığından başvurarak alınan doğum yardımı. Süt parası otomatik her doğum yapana yatıyor diye biliyorum biz hiçbiryere başvurmadık hastanemizden kendileri bildireceklerini söylediler. Diğeri için başvurmak gerekiyor
112 lira olmasi lazim sadece bir kere bende gecen sosyal hizmetlere gittim adam demezmi bana cocugun kimligini ne zaman cikardiniz dedim dogumdan 10 gun sonra neden gec cikardjjiz diyo keyfimden diyesim geldi sustum tektim gelemedim dedim esiniz neden cikarmadi demezmi izin alamadi is yerinden dedim aptLbende çalışıyor un doğum parasını dydim ama süt parası ne kadar veya ne oluyor anlamadım genişledi bırakıp o işleri halletmek çok zor ya eve getirselerya
ZIRAATE YATAN AYIN 8 ILE 14 U ARASIPTT ye yatan 45 gün sonra yatıyormuş sanırım. Eşime öyle söylemişler. Ziraate yatana da bir bakalım bizim de yatmıştır belki.
Esra erol kimyon çayı yaz google a : ) : )Ölçüsüvvarmıdır çayın
Ben henüz başlamadım ama gaz ne zaman başlarsa o zaman verebiliyorsunKac günlük bebege veriyorsunuz kimyonu
Biiyorum ama mutlaka cocuk dr.na danisin diyecegi biseyler vardir kesinNasıl bir önlem almalıyım doktor kontrolü haftaya
Ama dikkat ediyorm gaz için ağladığında ağız cevresi ve agızının içi mor oluyor
Sanki biz evde bir odada durmaya bayılıyoruz bakkala bile çıkamıyoruz ne slk insanlar var ya bir çocuğu kedi yavrusu falan mı sanıyorlar acep bana da derler şimdi aynısını annem teşrif ederse bugün çikarcamdaha evi de hemen karşımda ha ne kızgınlikmıs anlamadım yiyecek yemeğimizi yokdepresyondayim ağlayıp duruyorum kafayı siyircam diyorum hala sen onu dedin o bunu dedi diyor112 lira olmasi lazim sadece bir kere bende gecen sosyal hizmetlere gittim adam demezmi bana cocugun kimligini ne zaman cikardiniz dedim dogumdan 10 gun sonra neden gec cikardjjiz diyo keyfimden diyesim geldi sustum tektim gelemedim dedim esiniz neden cikarmadi demezmi izin alamadi is yerinden dedim aptL
Benim yirmi gün dur süregelen halimi yazmış sinGunaydin kizlar şuanda sol kolumda mememi emzik niyetine kullanan ama 2 dk önce agzindan memeyi zorla cektigim bebegim, sag elimde telefon , gogusler göbek fora bir durumdayim.karnim ac sütum azalmış uykum var kolum yoruldu ama besige yatirirsam bebek uyanacak diye cok fena tirsiyorum.boyle guzel bir sabahtan herkese gunaydinlarrr
Canm bizde 16 günlük oldk benm de sütüm az geliyor gibiydi her sabah ve her akşam yatmadan önce süte pekmek katp içiyorm faydası oldu bi dene istersen. ..
Benim yirmi gün dur süregelen halimi yazmış sin
.ama tek farkla birde arada yanıma gelen anne biz aciktik diyen üç dünya güzeli var yanımda .olsun be insan şu güzel huzurlu yüzlerine bakınca yorgunluğu uykusuzlugu erteleyebiliyor .evinin pasağini görmeye biliyor ara ara kafayı yiyecek gibi olsa da hatta ağlama krizleri tutsada ...dediğin gibi günaydın sana da tüm herkese de
nasılooluyor bilmiyorum ama insan bu gunleri özlüyor bunu şu dakika söyleyebikdiğime göre hakkaten sıyırmış olmalıyımTebrik ediyorum sizi ben artık 2. Yi zor yaparım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?