Kasim 2015 dogum yapan anneler

Bizimde cumartesiydi kontrol ama dkktor izinliymis o gun esimde pazartesi gidelim diyor sanirim ole olucak eve donunce gelismeleri anlatirim sana bana en son iste 1 hafta once gittigimizde mama takciye edelim dedi biberonla anne sutu verdigimi soyleyince o zaman bi emzir sag 2 saat sonra sagdigini ver dedi ama bazen oluyoki cok az cikiyor 10 cc ancak doymazki onla bende emziriyom sagiyorum o sagdigimida bibrronla verdim cogunluk bu sekilde yaptim ama sagarken cok aciyor ne kadar bu sekilde surer bilmiyorum olmazsa zaten artik kismet degilmis deyip mama takviye edicez aynen dedigin gibi dunyanin sonu degilya bide sole bi durum var hic anne sutu almamasindan iyidir arastirdikca anne sutu almayip sadece mama ile beslenen bebekleride duydum

PTT ye yatan 45 gün sonra yatıyormuş sanırım. Eşime öyle söylemişler. Ziraate yatana da bir bakalım bizim de yatmıştır belki.

Balli_kurabiyem ziraat bankasına yatan süt parası dediğimiz emzirme ödeneği, ptt ye yatan da sosyal politikalar bakanlığından başvurarak alınan doğum yardımı. Süt parası otomatik her doğum yapana yatıyor diye biliyorum biz hiçbiryere başvurmadık hastanemizden kendileri bildireceklerini söylediler. Diğeri için başvurmak gerekiyor

bende çalışıyor un doğum parasını dydim ama süt parası ne kadar veya ne oluyor anlamadım genişledi bırakıp o işleri halletmek çok zor ya eve getirselerya

Canm bizde 16 günlük oldk benm de sütüm az geliyor gibiydi her sabah ve her akşam yatmadan önce süte pekmek katp içiyorm faydası oldu bi dene istersen. ..

Ptt den alacahimiz parayi ne zaman aliyoruz

bende çalışıyor un doğum parasını dydim ama süt parası ne kadar veya ne oluyor anlamadım genişledi bırakıp o işleri halletmek çok zor ya eve getirselerya
112 lira olmasi lazim sadece bir kere bende gecen sosyal hizmetlere gittim adam demezmi bana cocugun kimligini ne zaman cikardiniz dedim dogumdan 10 gun sonra neden gec cikardjjiz diyo keyfimden diyesim geldi sustum tektim gelemedim dedim esiniz neden cikarmadi demezmi izin alamadi is yerinden dedim aptL

Nasıl bir önlem almalıyım doktor kontrolü haftaya
Ama dikkat ediyorm gaz için ağladığında ağız cevresi ve agızının içi mor oluyor
Biiyorum ama mutlaka cocuk dr.na danisin diyecegi biseyler vardir kesin

Sanki biz evde bir odada durmaya bayılıyoruz bakkala bile çıkamıyoruz ne slk insanlar var ya bir çocuğu kedi yavrusu falan mı sanıyorlar acep bana da derler şimdi aynısını annem teşrif ederse bugün çikarcamdaha evi de hemen karşımda ha ne kızgınlikmıs anlamadım yiyecek yemeğimizi yokdepresyondayim ağlayıp duruyorum kafayı siyircam diyorum hala sen onu dedin o bunu dedi diyor

Gunaydin kizlar şuanda sol kolumda mememi emzik niyetine kullanan ama 2 dk önce agzindan memeyi zorla cektigim bebegim, sag elimde telefon , gogusler göbek fora bir durumdayim.karnim ac sütum azalmış uykum var kolum yoruldu ama besige yatirirsam bebek uyanacak diye cok fena tirsiyorum.boyle guzel bir sabahtan herkese gunaydinlarrr

Benim yirmi gün dur süregelen halimi yazmış sin
.ama tek farkla birde arada yanıma gelen anne biz aciktik diyen üç dünya güzeli var yanımda .olsun be insan şu güzel huzurlu yüzlerine bakınca yorgunluğu uykusuzlugu erteleyebiliyor .evinin pasağini görmeye biliyor ara ara kafayı yiyecek gibi olsa da hatta ağlama krizleri tutsada ...dediğin gibi günaydın sana da tüm herkese de

Canm bizde 16 günlük oldk benm de sütüm az geliyor gibiydi her sabah ve her akşam yatmadan önce süte pekmek katp içiyorm faydası oldu bi dene istersen. ..

Tamam onu da deneyim promalt aldım bende humana still tee içiyorum incir hosafi da içiyorum pekmezli sutu de deneyim...hayatımda yemedigim kadar tatlı yiyorum

Tebrik ediyorum sizi ben artık 2. Yi zor yaparım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…