Kasim 2015 dogum yapan anneler

Bende sabah sabah kocasi tarafindan azarlanmis bir bayan olarak yaziyorum gece benimlre ilgilenmedn yemekte yemedim ey allahim ya herkesin derdi baska

Hic
Bende sabah sabah kocasi tarafindan azarlanmis bir bayan olarak yaziyorum gece benimlre ilgilenmedn yemekte yemedim ey allahim ya herkesin derdi baska

Hiccc acimiyorlar ya biz ne haldeyiz
Uykusuzluk zaten. Mahvediyor.
Üstüne bebegin sıkıntıları gazi aglamasi derdine çare bulamayip kafayi yememiz derken nasıl yipraniyoruz birde beyfendilerin gönlünü yapcaz.
Gecen benimki de diyor gel yanimda uyu bebek nolcak dedim e uyuyor ya o diyor.iki saatte bir uyandiriyorum diye kiziyor uyutmuyorsun cocugu diyor.annelik böyle demekki

Kızlar bebekler 2 haftayı doldurdu sayılır. Benimki 16 günlük. Hala gözlerime bakmiyor .sizinkilerle bakışmaya başladınız mi.

nasılooluyor bilmiyorum ama insan bu gunleri özlüyor bunu şu dakika söyleyebikdiğime göre hakkaten sıyırmış olmalıyım

Hahahaha 1 saattir emziriyorum zaten sutum az mama vericem gaz çıkaricam tekrar emmek isteyecek yine hava yutacak!!!ozlemek cok uzak geliyo ama bi gülüşü herseye değer gercekten

Kocalarla ilgili kisma kesinlikle katiliyorum..
Bir biz lohusa olamadik..
Tum gunum kisir dongu uzanamiyom diyorum ..bebek uyurkn uzan diyor cocugun uykusu kus uykusu surekli siiss siis yada salliyorum gaz sikistiriyo. Suan omzumda 2 kez yataktan aldim artik yatirmaya korkuyorum.
2. Bebek bana da cok uzakkk

Ben dun 170i aradim analik ve sut parasi ziraate yatacak e devletten kontrol edebilir ya da 170ten yatip yatmadigini ogrenebilirsiniz dedi. Ziraatten 8i ile 14u arasi cekebilirmisiz. Cocuk parasi icin de 144u arayip bilgi alabilirsiniz dedi ama hep mesgul caliyo ulasamadim. Sosyal ve politikalar bakanligi odedigi icin biz bilmiyoruz dedi 170teki kisi. Sizin bilginiz var mi nasil alacagiz ilk cocuk icin 300tl lik parayi?

Bu arada sut parasi kac gunde yatti sizin?

Gülmeye bašlayan varmı acaba çok erken ama ben konuşurken bazen gülüyor

Aynen ha neymis tek basina uyutmusum onu bu hep bolemi olcakmis

Canım ı para ptt ye yatıyor bana ocak ayı içinde yatacak dediler postaneden gidip kontrol edin o zaman

Kızlar şok markette malt icecek var armut ananas alkolsüz biraymis süt için çok iyiymiş. Bi arkadaş söyledi kv yolladım alsın diye bulamayinca market görevlisine sormuş çocuk süt için aliyorsunuz dimi demiş yani herkes aliyormus aklınızda olsun.henuz tecrübe etmedim ama herkes aldığına göre faydası vardır.

Evet canım ben kullanmıyorum şuan işe yaradığını söyleyebilirim.

Boş yere o kimyasal karışımları içmeyin bence. . Sadece su yeterli diye düşünüyorum süt için. .Ayrıca spinal olanlar kanama durumlarınız nasıl? Benim az önce yogun bi kanama başladı. 5 gündür bitmişti.

2. Bebegi düşünmek için çok erken zaten. Biraz büyüsün bu uykusuz günleri bile özlüyor insan. Sirf o melek kokusunu bir daha almak için. Benim ilk bebegim de 40 dk da bir uyaniyordu maalesef.
Ama 2. Cocugun tadi bir başkaymış. Acemilik olmadan çocuk sevmek, doydu mu diye stres yapmamak. Panik duygusu olmuyor tecrubelenince.

Sütggaz yapmiyormu ben ne yesem gaz oluyor bende de bebegimdede
ben bu gaz olayını anlamadım zaten gaz olmasın diye nerdeyse yoğurt çorbası bulgur pilavı peynir ve zeytinle besleniyorum yine gaz yine gaz ne zaman bitcek bu yaa allah ın gücüne gitmesin ama durmadan ağladığında bende ağlıyorum beceremiyorum diye fena haldeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…