- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
Bende sabah sabah kocasi tarafindan azarlanmis bir bayan olarak yaziyorum gece benimlre ilgilenmedn yemekte yemedim ey allahim ya herkesin derdi baskaGunaydin kizlar şuanda sol kolumda mememi emzik niyetine kullanan ama 2 dk önce agzindan memeyi zorla cektigim bebegim, sag elimde telefon , gogusler göbek fora bir durumdayim.karnim ac sütum azalmış uykum var kolum yoruldu ama besige yatirirsam bebek uyanacak diye cok fena tirsiyorum.boyle guzel bir sabahtan herkese gunaydinlarrr
Sütggaz yapmiyormu ben ne yesem gaz oluyor bende de bebegimdedeCanm bizde 16 günlük oldk benm de sütüm az geliyor gibiydi her sabah ve her akşam yatmadan önce süte pekmek katp içiyorm faydası oldu bi dene istersen. ..
Sanırım onlarda analarımız gıbı lohusa sendromuna giriyorlar �biz dogurduk ama bir biz olamadık lohusaBende sabah sabah kocasi tarafindan azarlanmis bir bayan olarak yaziyorum gece benimlre ilgilenmedn yemekte yemedim ey allahim ya herkesin derdi baska
Bende sabah sabah kocasi tarafindan azarlanmis bir bayan olarak yaziyorum gece benimlre ilgilenmedn yemekte yemedim ey allahim ya herkesin derdi baska
nasılooluyor bilmiyorum ama insan bu gunleri özlüyor bunu şu dakika söyleyebikdiğime göre hakkaten sıyırmış olmalıyım
Benimki bakmaya takip etmeye baladı süreklikkonuşmamıiistiyor 21gunooldu bizim senin de başlaryyakındaKızlar bebekler 2 haftayı doldurdu sayılır. Benimki 16 günlük. Hala gözlerime bakmiyor .sizinkilerle bakışmaya başladınız mi.
Ben dun 170i aradim analik ve sut parasi ziraate yatacak e devletten kontrol edebilir ya da 170ten yatip yatmadigini ogrenebilirsiniz dedi. Ziraatten 8i ile 14u arasi cekebilirmisiz. Cocuk parasi icin de 144u arayip bilgi alabilirsiniz dedi ama hep mesgul caliyo ulasamadim. Sosyal ve politikalar bakanligi odedigi icin biz bilmiyoruz dedi 170teki kisi. Sizin bilginiz var mi nasil alacagiz ilk cocuk icin 300tl lik parayi?kızlar bu arada ptt ye ve ziraaate yatan paralar var ya süt yardımı falan diye benim ziraate yatan para yatmış ama ptt halen yatmamış e devlet şifreniz ile takip edebiliyorsunuz.
bu arada çalışan anneler raporunuz için ödenecek 4 aylık para toptan mı yatacak ben iş yerim ile konuştum aylık rapor kapatıp her ay yatırıyorlar
Bu arada sut parasi kac gunde yatti sizin?kızlar bu arada ptt ye ve ziraaate yatan paralar var ya süt yardımı falan diye benim ziraate yatan para yatmış ama ptt halen yatmamış e devlet şifreniz ile takip edebiliyorsunuz.
bu arada çalışan anneler raporunuz için ödenecek 4 aylık para toptan mı yatacak ben iş yerim ile konuştum aylık rapor kapatıp her ay yatırıyorlar
Uykusunda guluyor benimki..Gülmeye bašlayan varmı acaba çok erken ama ben konuşurken bazen gülüyor
Aynen ha neymis tek basina uyutmusum onu bu hep bolemi olcakmisHic
Hiccc acimiyorlar ya biz ne haldeyiz
Uykusuzluk zaten. Mahvediyor.
Üstüne bebegin sıkıntıları gazi aglamasi derdine çare bulamayip kafayi yememiz derken nasıl yipraniyoruz birde beyfendilerin gönlünü yapcaz.
Gecen benimki de diyor gel yanimda uyu bebek nolcak dedim e uyuyor ya o diyor.iki saatte bir uyandiriyorum diye kiziyor uyutmuyorsun cocugu diyor.annelik böyle demekki
Canım ı para ptt ye yatıyor bana ocak ayı içinde yatacak dediler postaneden gidip kontrol edin o zamanBen dun 170i aradim analik ve sut parasi ziraate yatacak e devletten kontrol edebilir ya da 170ten yatip yatmadigini ogrenebilirsiniz dedi. Ziraatten 8i ile 14u arasi cekebilirmisiz. Cocuk parasi icin de 144u arayip bilgi alabilirsiniz dedi ama hep mesgul caliyo ulasamadim. Sosyal ve politikalar bakanligi odedigi icin biz bilmiyoruz dedi 170teki kisi. Sizin bilginiz var mi nasil alacagiz ilk cocuk icin 300tl lik parayi?
Evet canım ben kullanmıyorum şuan işe yaradığını söyleyebilirim.Kızlar şok markette malt icecek var armut ananas alkolsüz biraymis süt için çok iyiymiş. Bi arkadaş söyledi kv yolladım alsın diye bulamayinca market görevlisine sormuş çocuk süt için aliyorsunuz dimi demiş yani herkes aliyormus aklınızda olsun.henuz tecrübe etmedim ama herkes aldığına göre faydası vardır.
Onlar henuz anladiklari icin gulmuyor.Gülmeye bašlayan varmı acaba çok erken ama ben konuşurken bazen gülüyor
Kocalarla ilgili kisma kesinlikle katiliyorum..
Bir biz lohusa olamadik..
Tum gunum kisir dongu uzanamiyom diyorum ..bebek uyurkn uzan diyor cocugun uykusu kus uykusu surekli siiss siis yada salliyorum gaz sikistiriyo. Suan omzumda 2 kez yataktan aldim artik yatirmaya korkuyorum.
2. Bebek bana da cok uzakkk
ben bu gaz olayını anlamadım zaten gaz olmasın diye nerdeyse yoğurt çorbası bulgur pilavı peynir ve zeytinle besleniyorum yine gaz yine gaz ne zaman bitcek bu yaa allah ın gücüne gitmesin ama durmadan ağladığında bende ağlıyorum beceremiyorum diye fena haldeyim benSütggaz yapmiyormu ben ne yesem gaz oluyor bende de bebegimdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?