Kasim 2015 dogum yapan anneler

Of süt lekeli kıyafetler zaten hiç bişeyim olmuyo. Bi eşofman aldım üstümde uniformam oldu. Gece yıka sabah giyin. Saç baş dağınık. Acaba normale döner miyiz

Benim oğlum kendiliğinden uyanıyor.Uzun uyuma gibi bir huyu yok

Of süt lekeli kıyafetler zaten hiç bişeyim olmuyo. Bi eşofman aldım üstümde uniformam oldu. Gece yıka sabah giyin. Saç baş dağınık. Acaba normale döner miyiz
Ben sızıntıya çözüm bulamıyorum.
Kalkan sızdırıyor.Bşrkaç kere yatarken koydum,uyanınca baktım sırılsıklam sütyen.
Ped koyunca uçları acıyor.
Üst açık dolanıyorum.O zaman da bir anda ikisinden bir akmaya başlıyor.Tamam zaten.

Reactions: GCA
Ben kısa gecelik ya da elbise giyiyorum, sünnet cocugu gibi göbeğim elbiseyi önden kaldırıyor, saçlar tepede toplu, gögüs uçları ıslak, ayakta cart renkte bir çorap...
Bugün ev için egzersiz programı yapıp ölçülerimi alacaktım, kızım sadece 10 dakika uyudu, o hakkımı wc ve duşa kullandım. Şu an kendimle ilgilenmek imkansız gibi.
Benim oğlum kendiliğinden uyanıyor.Uzun uyuma gibi bir huyu yok
Banyo çok rahatlatıyor benimkini.
Uzun derken 2 saat bayılıyor banyodan sonra. Sonraki uykuları hep tavşan uykusu.

Herkese meraba benimde 16 günlük bi kzım var çok acil bişey sormak istiyorum size. Benim bebeğim emerken dudaklarının içinin rengi pembemsi gibi oluyo yani değişiyo renk siZde de öyle oluyomu kafama çok taktım da şimdiden teşekkürler cevaplar için

Ben normalde annemin yanında bile ustumu degistirmezdim şimdi memeler fora tip facia

Kalkan gündüz ise yarıyor sadece. Gece koyunca Üstüm islaniyo nasıl usumusum geçen gece ertesi gün hasta oluyordum nerdeyse. Eğer yarık çoksa madacasol krem sur cnm ama emzirmeden yıkamak gerekiyo

Canim gogus ucuna krem sur, birazda pede sur oylelikle pedden dolayi acimaz hemde daha cabuk iyilesir. Ben careyi oyle bulmustum, sukur yaralarim gecti ama gun icinde emzirme atleti veya sutyeni icine mutlaka ped koyuyorum. Bide goguslerimi basibos biraktigimda akiyor ama sutyen taktigimda akmiyor

Banyoyu benim de rutine almam lazım.Eşimle yalnız kalınca düzenli başlarız.Daha ikimiz baş başa kalıp aile ortamını yaşayamadık.Evde hep birileri vardı. ( Canım annem , ona bir şey dediğim yok , elinden geleni yapıyor.)

Bugün duygusallık bağladım . Dokunsalar ağlayacağım.
Lohusalık hüznü değil ama ; onda bebeğe karşı olumsuz duygular oluyor.Gözlerim de şiş şiş.Kendimi çok yalnız hissettim psikolojik olarak , annemin yakın zamanda gidecek olması beni etkiledi sanırım.Benim için asıl lohusalık o zaman başlayacak.

Bir de öyle deneyeyim , çok acıyor uçları gerçekten de.Üstten deri koptu , acayip bir şey oldu.Emerken oğlum hissedecek , etkilenecek diye üzülüyorum.

Bu arada dogumumun ertesi gunden beri iki kulagimda tikandi, iltihap varmis dr. damla verdi hala gecmedi sagir oldum resmen. Allahtan gece esim bebege uyaniyor bana veriyor, gunduzde annem yanimda da bebek agladiginda falan uyariyor beni, yoksa ben hicbirsey duymuyorum yaaaa

Benim eşim gece hep uyuyor , annem gidince ben ne yapacağım yaaa (( Bugün ne oldu bana böyle Duygusallıktan öleceğim

Bu arada avatarın çok güzel.

Kalkan gündüz ise yarıyor sadece. Gece koyunca Üstüm islaniyo nasıl usumusum geçen gece ertesi gün hasta oluyordum nerdeyse. Eğer yarık çoksa madacasol krem sur cnm ama emzirmeden yıkamak gerekiyo
Labsinosh sürüyorum ben , onda yıkamaya gerek olmuyor ; ama oğlum tutarken biraz zorlanıyor.Ben de üzülüyorum.
Garmastan aldım,onu da deneyeceğim.

Benim eşim gece hep uyuyor , annem gidince ben ne yapacağım yaaa (( Bugün ne oldu bana böyle Duygusallıktan öleceğim

Bu arada avatarın çok güzel.
Sagol tatlim. Esin annen var diye rahattir, annen gidince mecbur kalkicak sakin ayri yatayim bebek uyutmuyor falan derse kabul etme yanimizda dur, korkarim ben falan de, biraz sorumluluk alsin o da

Son düzenleme:
Hiç bişey olmuyor gerçekten bide sezeryan olunca herşeyi giyemiyom annemin çamaşırlarına ortakçı çıktım Allahtan kilolu bi hatun Muş annem

Beyaz Patik Benim de daha ilk gündem göğüs uçlarım yara oldu her emzirmeden sonra kendi sütümle göğüs ucumu silip üzerine lansinoh sürdüm daha yeni geçti çok şükür daha kötü olacak diye korkuyordum. Bende çok duygusalım, sanki bebeğimi ve çok sevdiğim eşimi benden kopartacaklarmış gibi bir his geliyor bazen bebeğime sarılıp öpüp ağlıyorum. Dün eşim de gördü o da bir garip oluyor ama ilgisini üzerimden hiç eksik etmedi sağolsun. Keşke benimde annem yanımda olsa, doğum yaptıktan sonra sanki anneme düşkünlüğüm de arttı gibi. Annemi ablalarımı çok özlüyorum. Bir de önceden kıyafetlerim göğüsten olurdu göbekten olmazdı şimdi tam tersi göğüslerden geçmiyor hiçbirşey, resmen giyecek hiçbirşey bulamıyorum, acaba ne zamana kadar sürer böyle

Labsinosh sürüyorum ben , onda yıkamaya gerek olmuyor ; ama oğlum tutarken biraz zorlanıyor.Ben de üzülüyorum.
Garmastan aldım,onu da deneyeceğim.

Bende lansinoh kullanıyorum cnm ama bu dedgim yara kremi cnm.bebek bi yerini cizerse fln da sur dedi Dr iz kalmazmis. Memem agzinda çok kalınca kanıyor o zaman sürüyorum ondan hemen etki gösteriyor

Evde uyumayn oglum bugun anneannesine fezmeye ciktik.. masallah uyudu aralikli olarak da olsa. Evde csnim cikiyor 1 saat uyusa da dinlensem diye.demek bebeleri banyo ve gezme yoruyor.
Bundan sonra balkona da olsa sarip ciksrsyim.da sersemlesin. Ya da 40 cikinca yagmur olmazsa bebek arabasiyla gezincem biraz.

Selam kizlar hepimizin sorunlari ayni.
Benim kiz bugun 20 gunluk oldu. Gaz olayimiz basladi agzina emzik verip ayakta sallayarak bir nebze olsun rahatlatiyorum ya da telefonda buzuki orhanin kolik bebekler icin olan muzikleri dinletiyorum. Fon makinesiyle kontes hanimi isitiyorum bunlar simdilik ise yarayanlar.

Banyo konusuna gelince bebegi gun asiri yikiyorum kendimi ve buyuk kizi da ayni sekilde. Kendimi bir duzene koydum bugun bebegi yikadim mesela, yarin da ben ve buyuk kiz yikanacagiz. Saclarimi banyodan sonra yagliyorum kuruturken tarakla ustunden geciyorum boylelikle fonlu gibi oluyor. Gozume bir kalem ve gozalti kapaticisi surup allik suruyorum. Mini gecelik tarzi seyler sort atlet falan giyiyorum. Cok terliyorum uzun kollu uzun pacali seyler giyemiyorum evde. Hergun kimyon yemekten kimyon kokuyorum. Rezene ve anason cayindan kafayi buluyorum. Hosgeldin bebek diyip delirmeceler yasiyoruz

Benim gazli tini mini hanim kizimdan herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…