Ben tekim evde.
Sağlık ocagında ebe evde tek misin, ama lohusasın sen ayy yazık dediğinde çok önemsememiştim ama ben de kendimi yalnız hissediyorum. Annem çalışıyor, başka da yanımda kalacak biri yok, insan evde bir ses istiyor, bu sabah evdeki kediyle sohbet ettim o kadar
Başkaları konusuna katılıyorum. Benim de kp çıkıp çıkıp habersiz geliyor, tamam torunu özlüyor ve iyi niyetli biri ama ben evde memeler ortada yarı çıplak geziyorum, salonda pikem yastığım, her yerde bebek eşyası dağınıklığı, dağınık bir ev, süt lekeli kıyafetlerim, yorgun vücudum vs vs ile zaten çilekeş bir durumdayken 5 dakikaya geliyorum mesajı ile evi topla, sütyen giy, kapalı giyin, saçını tara ve bir saat boş muhabbet yapıp yanında otur kasıyor beni, hoş bebeğim 24 saat memede olduğu için dedesi geldiğinde ben arka odaya gidip o gidene kadar emziriyorum ama kp 2 güne tekrar koşa koşa geliyor.
40ı çıksa ya da bebek biraz ele gelip dede nene anlasa gelsin bizde yatsın laf etmem ama zaten 24 saat memede olan ve sezeryan olup kanaması olan bir kadının evine sürekli giden erkek beni çok geriyor.
Benim kız gündüz ara ara yarımşar saatten 2_3 kez uyuyor. Gece 10da yıkıyorum, sabah 6ya kadar 2şer saat dilimde zorla uyandırıyorum ama güneş doğunca tekrar geceye kadar neredeyse uyumuyor hiç.
Benim oğlum kendiliğinden uyanıyor.Uzun uyuma gibi bir huyu yokBen tekim evde.
Sağlık ocagında ebe evde tek misin, ama lohusasın sen ayy yazık dediğinde çok önemsememiştim ama ben de kendimi yalnız hissediyorum. Annem çalışıyor, başka da yanımda kalacak biri yok, insan evde bir ses istiyor, bu sabah evdeki kediyle sohbet ettim o kadar
Başkaları konusuna katılıyorum. Benim de kp çıkıp çıkıp habersiz geliyor, tamam torunu özlüyor ve iyi niyetli biri ama ben evde memeler ortada yarı çıplak geziyorum, salonda pikem yastığım, her yerde bebek eşyası dağınıklığı, dağınık bir ev, süt lekeli kıyafetlerim, yorgun vücudum vs vs ile zaten çilekeş bir durumdayken 5 dakikaya geliyorum mesajı ile evi topla, sütyen giy, kapalı giyin, saçını tara ve bir saat boş muhabbet yapıp yanında otur kasıyor beni, hoş bebeğim 24 saat memede olduğu için dedesi geldiğinde ben arka odaya gidip o gidene kadar emziriyorum ama kp 2 güne tekrar koşa koşa geliyor.
40ı çıksa ya da bebek biraz ele gelip dede nene anlasa gelsin bizde yatsın laf etmem ama zaten 24 saat memede olan ve sezeryan olup kanaması olan bir kadının evine sürekli giden erkek beni çok geriyor.
Benim kız gündüz ara ara yarımşar saatten 2_3 kez uyuyor. Gece 10da yıkıyorum, sabah 6ya kadar 2şer saat dilimde zorla uyandırıyorum ama güneş doğunca tekrar geceye kadar neredeyse uyumuyor hiç.
Ben sızıntıya çözüm bulamıyorum.Of süt lekeli kıyafetler zaten hiç bişeyim olmuyo. Bi eşofman aldım üstümde uniformam oldu. Gece yıka sabah giyin. Saç baş dağınık. Acaba normale döner miyiz
Ben kısa gecelik ya da elbise giyiyorum, sünnet cocugu gibi göbeğim elbiseyi önden kaldırıyor, saçlar tepede toplu, gögüs uçları ıslak, ayakta cart renkte bir çorap...Of süt lekeli kıyafetler zaten hiç bişeyim olmuyo. Bi eşofman aldım üstümde uniformam oldu. Gece yıka sabah giyin. Saç baş dağınık. Acaba normale döner miyiz
Banyo çok rahatlatıyor benimkini.Benim oğlum kendiliğinden uyanıyor.Uzun uyuma gibi bir huyu yok
Ben kısa gecelik ya da elbise giyiyorum, sünnet cocugu gibi göbeğim elbiseyi önden kaldırıyor, saçlar tepede toplu, gögüs uçları ıslak, ayakta cart renkte bir çorap...
Bugün ev için egzersiz programı yapıp ölçülerimi alacaktım, kızım sadece 10 dakika uyudu, o hakkımı wc ve duşa kullandım. Şu an kendimle ilgilenmek imkansız gibi.
Banyo çok rahatlatıyor benimkini.
Uzun derken 2 saat bayılıyor banyodan sonra. Sonraki uykuları hep tavşan uykusu.
Ben sızıntıya çözüm bulamıyorum.
Kalkan sızdırıyor.Bşrkaç kere yatarken koydum,uyanınca baktım sırılsıklam sütyen.
Ped koyunca uçları acıyor.
Üst açık dolanıyorum.O zaman da bir anda ikisinden bir akmaya başlıyor.Tamam zaten.
Canim gogus ucuna krem sur, birazda pede sur oylelikle pedden dolayi acimaz hemde daha cabuk iyilesir. Ben careyi oyle bulmustum, sukur yaralarim gecti ama gun icinde emzirme atleti veya sutyeni icine mutlaka ped koyuyorum. Bide goguslerimi basibos biraktigimda akiyor ama sutyen taktigimda akmiyorBen sızıntıya çözüm bulamıyorum.
Kalkan sızdırıyor.Bşrkaç kere yatarken koydum,uyanınca baktım sırılsıklam sütyen.
Ped koyunca uçları acıyor.
Üst açık dolanıyorum.O zaman da bir anda ikisinden bir akmaya başlıyor.Tamam zaten.
Banyoyu benim de rutine almam lazım.Eşimle yalnız kalınca düzenli başlarız.Daha ikimiz baş başa kalıp aile ortamını yaşayamadık.Evde hep birileri vardı. ( Canım annem , ona bir şey dediğim yok , elinden geleni yapıyor.)Ben kısa gecelik ya da elbise giyiyorum, sünnet cocugu gibi göbeğim elbiseyi önden kaldırıyor, saçlar tepede toplu, gögüs uçları ıslak, ayakta cart renkte bir çorap...
Bugün ev için egzersiz programı yapıp ölçülerimi alacaktım, kızım sadece 10 dakika uyudu, o hakkımı wc ve duşa kullandım. Şu an kendimle ilgilenmek imkansız gibi.
Banyo çok rahatlatıyor benimkini.
Uzun derken 2 saat bayılıyor banyodan sonra. Sonraki uykuları hep tavşan uykusu.
Bir de öyle deneyeyim , çok acıyor uçları gerçekten de.Üstten deri koptu , acayip bir şey oldu.Emerken oğlum hissedecek , etkilenecek diye üzülüyorum.Canim gogus ucuna krem sur, birazda pede sur oylelikle pedden dolayi acimaz hemde daha cabuk iyilesir. Ben careyi oyle bulmustum, sukur yaralarim gecti ama gun icinde emzirme atleti veya sutyeni icine mutlaka ped koyuyorum. Bide goguslerimi basibos biraktigimda akiyor ama sutyen taktigimda akmiyor
Benim eşim gece hep uyuyor , annem gidince ben ne yapacağım yaaaBu arada dogumumun ertesi gunden beri iki kulagimda tikandi, iltihap varmis dr. damla verdi hala gecmedi sagir oldum resmen. Allahtan gece esim bebege uyaniyor bana veriyor, gunduzde annem yanimda da bebek agladiginda falan uyariyor beni, yoksa ben hicbirsey duymuyorum yaaaa
Labsinosh sürüyorum ben , onda yıkamaya gerek olmuyor ; ama oğlum tutarken biraz zorlanıyor.Ben de üzülüyorum.Kalkan gündüz ise yarıyor sadece. Gece koyunca Üstüm islaniyo nasıl usumusum geçen gece ertesi gün hasta oluyordum nerdeyse. Eğer yarık çoksa madacasol krem sur cnm ama emzirmeden yıkamak gerekiyo
Sagol tatlim. Esin annen var diye rahattir, annen gidince mecbur kalkicak sakin ayri yatayim bebek uyutmuyor falan derse kabul etme yanimizda dur, korkarim ben falan de, biraz sorumluluk alsin o daBenim eşim gece hep uyuyor , annem gidince ben ne yapacağım yaaa(( Bugün ne oldu bana böyle Duygusallıktan öleceğim
Bu arada avatarın çok güzel.
Hiç bişey olmuyor gerçekten bide sezeryan olunca herşeyi giyemiyom annemin çamaşırlarına ortakçı çıktım Allahtan kilolu bi hatun Muş annemOf süt lekeli kıyafetler zaten hiç bişeyim olmuyo. Bi eşofman aldım üstümde uniformam oldu. Gece yıka sabah giyin. Saç baş dağınık. Acaba normale döner miyiz
Labsinosh sürüyorum ben , onda yıkamaya gerek olmuyor ; ama oğlum tutarken biraz zorlanıyor.Ben de üzülüyorum.
Garmastan aldım,onu da deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?