- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
Kollumda değildi, göğsümdeydi.Kollarımla sırtını tutuyordum.Geriye doğru meyilli yatar oturur pozisyondaydık.Gunaydin kizlar
Beyaz Patik kollarin yorulmadi mi o kadar sure?
Bende alisir diye yapmiyorum oyle. Yatagini yafirgar diye. Ama. Dun yeter ki uyusun diye omzumda 1 saat tuttum.
Inan tam tarih asla belli olmuyor herçocuga göre değişiyor benim üç cocugumdada birbirinden farklı oldu ama 4.ayda nispeten rahatliyorlar çünkü uyanık zaman geçirdikleri için ayaklarını bacaklarını çok oynatiyorlar rahatliyorlarGünaydın
Şu emme sonrası gaz çıkarma olayına sinir oluyorum. beceremiyorum da sabrım da olmuyor cok uzun süre. Uykudan uyansin da istemiyorum.
Ne zamana kadar yapicaz bunu tecrübeli anneler
bende sinir oluyorum gaz çıkarmaya bazen çok beklesemde çıkmıyor ama yatirinca on dak.sonra sıkıntıdan uyanıyor dördüncü bebeğim ama tecrübe mecrube hak getireGünaydın
Şu emme sonrası gaz çıkarma olayına sinir oluyorum. beceremiyorum da sabrım da olmuyor cok uzun süre. Uykudan uyansin da istemiyorum.
Ne zamana kadar yapicaz bunu tecrübeli anneler
bende sinir oluyorum gaz çıkarmaya bazen çok beklesemde çıkmıyor ama yatirinca on dak.sonra sıkıntıdan uyanıyor dördüncü bebeğim ama tecrübe mecrube hak getire
Ahh ywter ki uyusunlar diye ne hallerdeyiz.. benim de dizlerim tutmuyor artik. Enerjim sifir.Kollumda değildi, göğsümdeydi.Kollarımla sırtını tutuyordum.Geriye doğru meyilli yatar oturur pozisyondaydık.
Dışarıcçıktıgimdaeevin disinda da hayat varmış diyorum .ınan şu üç haftanın zorluğunu bir ben bir allah biliyor dengelerin arada bozulsada onların bir lafı beni kendime getiriyor kızım 6.sınıf benim en iyi dostum okuldan gelse de dertlessek diye bekliyorum.onlarla hamilelik sürecini yasamak merakla kardeşlerini beklemek çok çok güzeldi bütün doktor kontrollerine onlarla gittim bir mucizenin dogmsina tanık oldular .hep ilgi bekliyorlar ve sinavlarida tam bu zamanlara denk geldi.okadar da pipirikliyimki genelde rahat insanların böyle çok cucugu olurmuş anlamadım valla.Maşallah canim dört bebekmi
Ben bi tanede dunyadann koptum
Hic ev isi yemek yapmıyorum bebek haricinde ilgilendigim bişey yok ama yinede zor bakıyorum. Seninn şimdi digerleride ilgi bekler nasıl basa cikiyorsun.aslinda çok güzel kalabalık aile olmak ama annelikte cok yipratici
Allahim yokluklarini gostermesin tabi bi o kadar güzel
Ev işlerine gelince yapamıyorum hemde hiç eşim anlayışlı yemeği çocuklara kadar yapıyoruz odA artık saat kaç olursa akşam bile oluyor bazen eşim işten gelince yapıyor.moralimi sıklıkla bozuyor bu durum ama strese girmemeye çalışıyorum elbet düzene giricezMaşallah canim dört bebekmi
Ben bi tanede dunyadann koptum
Hic ev isi yemek yapmıyorum bebek haricinde ilgilendigim bişey yok ama yinede zor bakıyorum. Seninn şimdi digerleride ilgi bekler nasıl basa cikiyorsun.aslinda çok güzel kalabalık aile olmak ama annelikte cok yipratici
Allahim yokluklarini gostermesin tabi bi o kadar güzel
Ev işlerine gelince yapamıyorum hemde hiç eşim anlayışlı yemeği çocuklara kadar yapıyoruz odA artık saat kaç olursa akşam bile oluyor bazen eşim işten gelince yapıyor.moralimi sıklıkla bozuyor bu durum ama strese girmemeye çalışıyorum elbet düzene giricez
Gaz cikarma benim de kabusum oldu artik..
Umarim kisa surede gecer gider Allahim..
Bu stresi bebege yansitmamaya calisiyorum ama ne kadar basariyorum bilmem..
Kolik bebek olmasinlar da.. bizim sakin kalmamiz gerek bu yuzden
misafir konusundan en muzdarip benimdir heralde benim düşüncesizz akrabalarım yarın toplam 22 kişi geliyorlar ben ne yapacağım onları nasıl aağırlayacağım hiç bilmiyorum ben 3 kişi geliyolar zannediyodum o yğzden tamam buyrun dedşm kadın tel.i kapatırken biz bütün amca çocukları toplanıp gelcez demez mi beynimden vurulmuşa döndüm zaten bi pazarım var eşimle geçirebileceğim içine ettiler insan düşünür yaa .bana yardım edecek kimse yok ve dediğin gibi benim evime misafir geldiğinde sanki benim huzursuzluğum kızıma yansıyor uyumuyor biri olduğunda evde .
dört günlü müydü neydi kahkahayla güldü çok güzeldi.Gülmeye bašlayan varmı acaba çok erken ama ben konuşurken bazen gülüyor
bana çocuk dr.u ne istersen ye annedeki gaz bağırsaklarda oluşuyo onunda süte geçme gibi bşr ihtimali yok araştırmalarda bunu gösteriyor dedi ama bilemedim.ben bu gaz olayını anlamadım zaten gaz olmasın diye nerdeyse yoğurt çorbası bulgur pilavı peynir ve zeytinle besleniyorum yine gaz yine gaz ne zaman bitcek bu yaa allah ın gücüne gitmesin ama durmadan ağladığında bende ağlıyorum beceremiyorum diye fena haldeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?