Kasim 2015 dogum yapan anneler

Sagol tatlim. Esin annen var diye rahattir, annen gidince mecbur kalkicak sakin ayri yatayim bebek uyutmuyor falan derse kabul etme yanimizda dur, korkarim ben falan de, biraz sorumluluk alsin o da
Kızı burada gittiler yatak odasına, her şeylerini de aldılar. Kapıyı da kapattılar ben rahat edeyim diye...
Ben saloda uyuyorum bebekle ( uyuyabilirsem tabii ) , içeride üşüyorum.

Handete canım nasılsın küçük bey nasıl
İkimiz de iyiyiz canım çok şükür. Bi sıkıntımız yok. Bu hafta gezmelere de başladık :) evde çok bunalmıştım iyi oldu. Bana kalsa geçen hafta çıkardım da annem yarı kırkını bekle diye tutturdu. Sütüm biraz az geliyo, mama takvşyesiyle gidiyorum maalesef onun dılında sıkıntımız yok. Yarın da sünnetimiz var. Siz nasılsımız?

@Berenimbo @Ayaklarim3kilo ne tatlilar masallahkiz gulcan sexy bacaklarida atmissin ortaya
O ben değilim eşim diyeyim de kıllı bacaklarıma kılıf bulayım

Karnı doyan yerine karnı duyan yazmışım o kadar uykusuzum.
Tam yatıyorum, cüce hem üstten hem alttan koyverdi
Bi de anne sütü alan bebeğin kakası kokmaz efsanesini kim uydurmuş yahu
Benimki bildiğin Haydar abi kakası gibi kokuyor

bebisler bi buyuseydi iyidi valla bugun tuvalete zor yetistim ne yiyosun acaba kebablar lahmacunlar

acil sifalar canim nasil tatlisiniz siz oyle

bebisler bi buyuseydi iyidi valla bugun tuvalete zor yetistim ne yiyosun acaba kebablar lahmacunlar
Kaka faturası da bana kesildi iyi mi
Seni dost bildiydim meğer içine benim kaynanam kaçmış

Yok valla sabah yumurta peynir yeşil çay, öğlen anan kim baban nerde,şanslıysam çişe gidebiliyorum, akşam da salata çorba ya da çorba dolma falan uydur kaydır hafif şeyler.

Hem ben pembe pembe yapıyorum, bebeğim bana çekmemiş

Kızlar oğlum dün gece 4,5 saat uyumuş , kendimi bir kötü hissettim aç kaldı diye.
Uyumuyordu bir türlü , ben de ten tene temas olsun diye koltukta hafif yarı oturur yani uzanır pozisyonda göğsüme yatırdım.Üst zaten çıplak, meme uçları yara diye.Başını da kalbimin olduğu yere koydum.Üzerimize de battaniye çektim.Sıcacık olmuşuz ikimizde , altını açtığımda ayakları bile biraz ısınmıştı ; ama sütüm akmış, oğlumun bacağı ıslanmış , bezinden de üzerine taşmıştı.
Bir daha alarm kuracağım,gece 3 saati geçmesin, yatağa yatırınca kısa aralıklarla uyanıyor ama kucakta uzun uyuyor. Kalktım hemen emzirdim,şimdi yine yatırdım. Birazdan uyanır: )

Oh ne güzel cnm. Bizim de yarı kirkimiz bugün çıkıyor ama bilmiyorum gezmelere başlar mıyız. Pek cesaretim yok sanki. Bizde uykusuzluk çok. Kızım emiyo ama mutlaka üstüne sagdigim sütü biberonla istiyo. Bugün kontrol var kilo alımına göre değerlendirme yapacak Dr. Sizin sünnetiniz de şimdiden hayırlı olsun cnm. Kolay ve ağrısız olur inşallah

İnsallah tesekkür ederim. Ben dün 24 saat sütümü sağıp ne kadar geldiğini görmek istedim. 300-350 cc anca çıkıyor. Yani oğlum doymamakta haklı. Acıktığı zaman canı yanmış gibi bağırıyor. Bugün bizim de vaktimiz olursa mustafa beye tekrar uğramak istiyorum, kilo alımını falan bi görmek için. Fırsat olursa öncesinde yada sonrasında uğrarım sanırım.

Gunaydin kizlar
Beyaz Patik kollarin yorulmadi mi o kadar sure?
Bende alisir diye yapmiyorum oyle. Yatagini yafirgar diye. Ama. Dun yeter ki uyusun diye omzumda 1 saat tuttum.

Bu arada 8 günde 9 kilo verdim.
69.5 ile doğuma girdim.60.5 kiloyum.şu an ; ama çok aldım ben.Toplam 18.5 kilo.Daha 9.5 kilo fazlam var.
Can'ım ben 20 kilo aldım bebiş 3.500 doğdu taburcu olup eve geldiğimde tartıya çıktım ve şok geçirdim 2000 gitmiş benden dedim bu çocuk benim değil benim heral hala içerde yok bu çocuk benimse çocuğun kilosu plesanta falan filan ben bi 6000 kilo gider diyodum ondan beri tartıyı kaldırdım çıkamıyom senin yazını görünce acaba benden ne kadar gitti diye meraklandım miller kalkısında bi bakıyım

Gunaydin kizlar
Beyaz Patik kollarin yorulmadi mi o kadar sure?
Bende alisir diye yapmiyorum oyle. Yatagini yafirgar diye. Ama. Dun yeter ki uyusun diye omzumda 1 saat tuttum.
Eşimle beraber diyoduk ki aman kucağı almayalım alışmasın aman ses yapalım tv açık olsun sese alışsın diyenler Gaz ve meme krizlerinde hepsinin alasını yaptık eşime diyom hani yapmayacaktık bana diyo biraz büyüsünde ozaman diyo kızına kıyamıyo

Günaydın
Şu emme sonrası gaz çıkarma olayına sinir oluyorum. beceremiyorum da sabrım da olmuyor cok uzun süre. Uykudan uyansin da istemiyorum.
Ne zamana kadar yapicaz bunu tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…