- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
22 kişi de nedir yahu ! Yarısı ayakta kalır zaten , ne kadar abartmışlar .misafir konusundan en muzdarip benimdir heralde benim düşüncesizz akrabalarım yarın toplam 22 kişi geliyorlar ben ne yapacağım onları nasıl aağırlayacağım hiç bilmiyorum ben 3 kişi geliyolar zannediyodum o yğzden tamam buyrun dedşm kadın tel.i kapatırken biz bütün amca çocukları toplanıp gelcez demez mi beynimden vurulmuşa döndüm zaten bi pazarım var eşimle geçirebileceğim içine ettiler insan düşünür yaa .bana yardım edecek kimse yok ve dediğin gibi benim evime misafir geldiğinde sanki benim huzursuzluğum kızıma yansıyor uyumuyor biri olduğunda evde .
Offf allah yzrdimcin olsu ne anlayissiz insanlar var ya yeni dogum yapmis kadinin evine ki bide tekmissin insan o kadar kalabalik gelirmi gelen cayiyla pastasiyla gelsin kimse kusura bakmasin yani onlar anlayis gostermiyolarsa kimsede benden beklemesinmisafir konusundan en muzdarip benimdir heralde benim düşüncesizz akrabalarım yarın toplam 22 kişi geliyorlar ben ne yapacağım onları nasıl aağırlayacağım hiç bilmiyorum ben 3 kişi geliyolar zannediyodum o yğzden tamam buyrun dedşm kadın tel.i kapatırken biz bütün amca çocukları toplanıp gelcez demez mi beynimden vurulmuşa döndüm zaten bi pazarım var eşimle geçirebileceğim içine ettiler insan düşünür yaa .bana yardım edecek kimse yok ve dediğin gibi benim evime misafir geldiğinde sanki benim huzursuzluğum kızıma yansıyor uyumuyor biri olduğunda evde .
Allaha cok sukur benim kiz kedi gibi oluyo hic sesi cikmiyor hosuna gidiyor sanirim su masallah kuzumaBenim oğlum yıkanırken ağlıyor.Beceremedik doğru düzgün tutmayı sanırım.
O ağlayınca ben de kendimi çok beceriksiz hissediyorum.
Giyinirken ve altı değişirken de ağlıyor.
bebek yıkamak için fileler var onlardan kullanmayı denedin miBenim oğlum yıkanırken ağlıyor.Beceremedik doğru düzgün tutmayı sanırım.
O ağlayınca ben de kendimi çok beceriksiz hissediyorum.
Giyinirken ve altı değişirken de ağlıyor.
Nazar canm nazar bende ne zaman isyerine gitsem (hastaneye) is arkadaslarim ah ne guzel uyuyo gozlere bak boncuk bkncuk ay ne tatli ay gamzesi var aksama evde bebek rahat durmuyo catlicak gibi basiyo yaygarayiBu yüzden bazi adetlerimizi sevmiyorum hem geçmiş olsun diye hem bebek gormeye geliyorlar bi kerede ikisini bitirin nolcak.
Gecen birileri geldi bebeğim o gün ve ertesi gün hic durmadi akşam yikadik ta öyle sakinlesti.etkileniyorlar işte.
symmr bence dogdugu günü baz almalisin.bizede yaz dr gidince
aynen ama tel.i kapatırken söyledi 22 kişi diye hep berabaer gelelim dedik diyo bide22 kişi de nedir yahu ! Yarısı ayakta kalır zaten , ne kadar abartmışlar .
3 kişi bile çok bence , 40'ı çıkana kadar kimse gelmemeli.
Sagol tatlimacil sifalar canim nasil tatlisiniz siz oyle
Gezmelere basladiysan süper valla biz bugün dr gittik hastaneye gitmek bile bi kendime getirdi o derece bunalmisimİkimiz de iyiyiz canım çok şükür. Bi sıkıntımız yok. Bu hafta gezmelere de başladık :) evde çok bunalmıştım iyi oldu. Bana kalsa geçen hafta çıkardım da annem yarı kırkını bekle diye tutturdu. Sütüm biraz az geliyo, mama takvşyesiyle gidiyorum maalesefonun dılında sıkıntımız yok. Yarın da sünnetimiz var. Siz nasılsımız?
İnsallah tesekkür ederim. Ben dün 24 saat sütümü sağıp ne kadar geldiğini görmek istedim. 300-350 cc anca çıkıyor. Yani oğlum doymamakta haklı. Acıktığı zaman canı yanmış gibi bağırıyor. Bugün bizim de vaktimiz olursa mustafa beye tekrar uğramak istiyorum, kilo alımını falan bi görmek için. Fırsat olursa öncesinde yada sonrasında uğrarım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?