Kasim 2015 dogum yapan anneler

Benim oğlum yıkanırken ağlıyor.Beceremedik doğru düzgün tutmayı sanırım.
O ağlayınca ben de kendimi çok beceriksiz hissediyorum.
Giyinirken ve altı değişirken de ağlıyor.

22 kişi de nedir yahu ! Yarısı ayakta kalır zaten , ne kadar abartmışlar .
3 kişi bile çok bence , 40'ı çıkana kadar kimse gelmemeli.

Offf allah yzrdimcin olsu ne anlayissiz insanlar var ya yeni dogum yapmis kadinin evine ki bide tekmissin insan o kadar kalabalik gelirmi gelen cayiyla pastasiyla gelsin kimse kusura bakmasin yani onlar anlayis gostermiyolarsa kimsede benden beklemesin

Allaha cok sukur benim kiz kedi gibi oluyo hic sesi cikmiyor hosuna gidiyor sanirim su masallah kuzuma

bebek yıkamak için fileler var onlardan kullanmayı denedin mi

Nazar canm nazar bende ne zaman isyerine gitsem (hastaneye) is arkadaslarim ah ne guzel uyuyo gozlere bak boncuk bkncuk ay ne tatli ay gamzesi var aksama evde bebek rahat durmuyo catlicak gibi basiyo yaygarayi

G GCA nasılsın canım kontrol nasıl geçti
Handete Sünnetiniz hayırlı olsun canım bir iki gün sünnet skintisi oluyo ama nezaman olsa olcak buara da senin minigin ismi ne oldu

22 kişi de nedir yahu ! Yarısı ayakta kalır zaten , ne kadar abartmışlar .
3 kişi bile çok bence , 40'ı çıkana kadar kimse gelmemeli.
aynen ama tel.i kapatırken söyledi 22 kişi diye hep berabaer gelelim dedik diyo bidehiçte bişey hazırlayamam ne annem yanımda ne kayınvalide bu haftasonu ;zaten annem babam ayrı müsait olsada gelmez annem baba tarafı diyeeşim dışardan börek tatlı alcak annemde zeytinyağlı dolma sarmıştı baya buzlukta geceden onu pişiririm babaannemde kek ve yaprak mantı yapcakmış tamam işte adam olana fazla bile

Gezmelere basladiysan süper valla biz bugün dr gittik hastaneye gitmek bile bi kendime getirdi o derece bunalmisim

Merhaba cnm. Operasyonunuz iyi geçmiştir inşallah. Bizde c.tesi yani 20.gun gittik. 15 günde sadece 200 gr almış. Dr az buldu. Mama verelim dedi ama bizim kız iştahsız süt varken bile emmiyo bazen. Karakterleri de bu şekilde olabilir dedi ama 1 ay sonra em az 700 gr istiyoruz dedi . Bakalım ne olacak

G GCA nasılsın canım kontrol nasıl geçti
Handete Sünnetiniz hayırlı olsun canım bir iki gün sünnet skintisi oluyo ama nezaman olsa olcak buara da senin minigin ismi ne oldu

Merhaba cnm c.tesi gittik. 200 gr almışiz ďr az dedi. Ama bizim kız dudaklarını kapatiyo yemek istemiyo dedim. O zaman yeme alışkanlığı böyle de olabilir dedi. Yalnız bir ay sonra minimum 700 gr almalı dedi. Siz naptiniz cnm nasıl Ertuğrul

Günaydın kızlar. Ç. Tesi doktor için dışarı çıkmıştık. İşimiz bitince eşim ve kizimla yemeğe gittik. Kız ana kucağında yattı Uyanınca Ona da biberonla sagdigim sütü verdim . Ay normal insanlar gibi davranmak bi iyi geldi ki epey bunalmisim evde. Bu arada hala hamile pantolonu giyiyorum. Kazaklarim oluyo da gomlekler göğüsten kapanmiyo. 40 çıkınca mi bi pantolon fln alsam ne zamana oturur aşağı yukarı vücut kızlar

Dün foruma girilmiyordu.
Bugün düzelmiş.Meme uçlarım fena yara oldu.Kanıyor artık.Avent'in kelebek ucuyla emziriyorum.Allah bulandan da satandan da razı olsun valla
Dün bir ara çok kötü oldum , oğlum ağlıyor , emmek istiyor . Ben ağlıyorum , emzirmek istiyorum.Acıyacak diye emziremiyorum , resmen emzirmeden kaçıyorum. Sonra 2 kere sağdım.Kaşıkla verdik.Ona da çok üzüldüm.Kelebek ucu takınca ikimiz de oh dedik.
Ayşe Öner 'in Bebek yıkama videosu vardı.Onu izleyip yıkayınca oğlum ağlamadı.İlkinde çok ağlamıştı becerememişiz.Masaj da yaptım sonrasında.

Oğlumun yüzünde yağ bezesi gibi kabarcıklar çıkıyor , akne , minik sivilce gibi şeyler. Normal mi acaba ?

Gunaydin kizlAr
Kabus gibi bir gece gecirdim... cocuk surekli mikir mikir cikmadi gitti gaz..
Esra Erol tarifini oglen yspmistm iyi gibiydi.ama gece gene felaket.. ginduz toplamda 2 saat uyudu... ne yapsam gaz cikmiyo.omuzda uyuyo yatiriyorum 15 dk sonra mikir mikir...
Ne gunduz ne gece uykum var strese girmeyeyim diyorum ama nasil olcaksa o.. yemek firsati bile yok

Oğlumun yüzünde yağ bezesi gibi kabarcıklar çıkıyor , akne , minik sivilce gibi şeyler. Normal mi acaba ?[/QUOTE]
Benim oglumda da var. Ciltleri hassas sanirim o yuzden.

Dun bende de arkadas grubum vardi.. sinir etti biri beni.. yenidogan nasil olur uyumazmis ilk defa duymusmus.. onun cocugu yatinca 5 6 saat uyurmus... emzir yatir yaparmis cocuk kendi kendine uyurmus..
Bu arada gaz srunu yasamamis hic.
Benimki boyle goruyonuz dedm bende.. kufur eder gibi...
Boyleeri cocuk buyuttum demesin dicektim...ne sallamis ne bisi yapmis..

Merabalar benim de kızım 19 günlük bugün ama emme işini bitürlü düzene sokamadık ya saat başı memede ya da napsam emziremiyorum bi ortasını bulamadık 15 gün kontrolünde kilo alımı iyiydi ama bakalım 1 ay kontrolünde nasıl olur. Bu arada bende sessiz takipçilerdendim hamilelik sürecinde bir oğlum daha var 3 yaşında çünkü Bu arada bebeğimde 1/6 üfürüm varmış doktor önemli olmadığını söyledi ama yine de kafama takıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…