- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
Dun gece bizde fenaydik forumda arizaliydi nettede gezemedim agla agla alti temiz gazi cikmisti yine agliyo memeye aliyom emiyo birakmak istemiyo canm yaniyo en son dayanamadim sarip sarmaladim onu mutfaga gittim isigi actim sonra patir patir altina yapti sonra uyudu demekki derdi oymusGunaydin kizlAr
Kabus gibi bir gece gecirdim... cocuk surekli mikir mikir cikmadi gitti gaz..
Esra Erol tarifini oglen yspmistm iyi gibiydi.ama gece gene felaket.. ginduz toplamda 2 saat uyudu... ne yapsam gaz cikmiyo.omuzda uyuyo yatiriyorum 15 dk sonra mikir mikir...
Ne gunduz ne gece uykum var strese girmeyeyim diyorum ama nasil olcaksa o.. yemek firsati bile yok
Allah allah ayni benimkide ole surekli uyanik uyurkende ses cikariyoDun bende de arkadas grubum vardi.. sinir etti biri beni.. yenidogan nasil olur uyumazmis ilk defa duymusmus.. onun cocugu yatinca 5 6 saat uyurmus... emzir yatir yaparmis cocuk kendi kendine uyurmus..
Bu arada gaz srunu yasamamis hic.
Benimki boyle goruyonuz dedm bende.. kufur eder gibi...
Boyleeri cocuk buyuttum demesin dicektim...ne sallamis ne bisi yapmis..
Bizde de cikiyor 2 gunde kayboluyor.. hst.deyken hemsire demisti minik sivilceler ya da ucu beyaz sivilce gibi seyler cikabilir yolmayin kesinlikle diye. Kendiliginden gecermis kizimda da aynen dedigi gibi oluyor..Dün foruma girilmiyordu.
Bugün düzelmiş.Meme uçlarım fena yara oldu.Kanıyor artık.Avent'in kelebek ucuyla emziriyorum.Allah bulandan da satandan da razı olsun valla
Dün bir ara çok kötü oldum , oğlum ağlıyor , emmek istiyor . Ben ağlıyorum , emzirmek istiyorum.Acıyacak diye emziremiyorum , resmen emzirmeden kaçıyorum.Sonra 2 kere sağdım.Kaşıkla verdik.Ona da çok üzüldüm.Kelebek ucu takınca ikimiz de oh dedik.
Ayşe Öner 'in Bebek yıkama videosu vardı.Onu izleyip yıkayınca oğlum ağlamadı.İlkinde çok ağlamıştı becerememişiz.Masaj da yaptım sonrasında.
Oğlumun yüzünde yağ bezesi gibi kabarcıklar çıkıyor , akne , minik sivilce gibi şeyler. Normal mi acaba ?
Ben de göğsümde uyutuyorum , çok rahat uyuyor ; ama bir şey olur diye de çok endişe ediyorum.Göğsümde uyutup yatağa koymuyorum , ben de uyuyakalıyorum çünkü.Bildiğin ikimiz de uyuyoruz.Selam Kızlar. Dün hamilelik takvimimin son günüydü, sanki benim minnoşum da son günü olduğunu biliyormuş gibi dün baya bir uyanık kaldı gün içerisinde. Akşam da arkadaşlarım gelmişti gözler boncuk boncuk hiç sesi çıkmadan durdu öyle. Tabii misafirler gittikten sonra gece bizim mesaimiz başladı. Normalde çok fazla gazlı uyumayan bir Bebek değildi ama dün gece hiç durmadı sanırım bebişlerimize nazar değiyor. Böyle Zamanlarda rahat uyusun diye yanımda yada göğsümde uyutuyorum benimle temas halinde olduğu zaman daha huzurlu hissediyor kendini. Bugün tam 15 günlük olduk vitamin kullanmaya başlayacağız. Sizler de başladınız mı bebeklere vitamin vermeye?
Tesekkür ederiz teyzesi. Cumartesi yapıldı sünneti, çok şükür pek bi sıkıntımız olmadı. Rahat şimdi. Adı Kutay oldu. Bi de önünde mehmeti var :)
Gezme dediysem akraba gezmesi :) ama 3-4 kere çıktık beraber. İyi oluyor. Bi kere de anneme bıraktık 1-2 saat eşimle başbaşa çıktık. İnsan ihtiyaç duyuyor çünkü.Gezmelere basladiysan süper valla biz bugün dr gittik hastaneye gitmek bile bi kendime getirdi o derece bunalmisim
Sağol canım, iyi geçti sünnet, sıkıntımız da kalmadı pek. Doktor benim oğlanın da kilo alımını yetersiz bulup başlatmıştı mama. Bizimki çok iştahlı, ne versen hayır demiyor. Bazen çok yiyomuş gibime geliyor ama vermezsem de ağlıyor, uyuyamıyor. Perşembe günü aşısı var, bakalım orda tartısını görücez tekrar. Mama vermek hiç içime sinmiyor aslında ama aç kalmasından iyidir. Sürekli emzirdiğim halde sütüm hiç artmıyo, anlamadım nedenMerhaba cnm. Operasyonunuz iyi geçmiştir inşallah. Bizde c.tesi yani 20.gun gittik. 15 günde sadece 200 gr almış. Dr az buldu. Mama verelim dedi ama bizim kız iştahsız süt varken bile emmiyo bazen. Karakterleri de bu şekilde olabilir dedi ama 1 ay sonra em az 700 gr istiyoruz dedi . Bakalım ne olacak
Benim oğlanın yüzünde de var. Ciltleri çok hassas olduğu için herseye reaksiyon gösteriyorlar. Emzirirken sürekli memeyle temas halinde olduğuiçin de terler, o da alerji yapar dedi bizim doktorumuz. Mustelanın yüz kremini önerdi, emzitirken terlese bile bariyer görevi yapsın diye.Dün foruma girilmiyordu.
Bugün düzelmiş.Meme uçlarım fena yara oldu.Kanıyor artık.Avent'in kelebek ucuyla emziriyorum.Allah bulandan da satandan da razı olsun valla
Dün bir ara çok kötü oldum , oğlum ağlıyor , emmek istiyor . Ben ağlıyorum , emzirmek istiyorum.Acıyacak diye emziremiyorum , resmen emzirmeden kaçıyorum.Sonra 2 kere sağdım.Kaşıkla verdik.Ona da çok üzüldüm.Kelebek ucu takınca ikimiz de oh dedik.
Ayşe Öner 'in Bebek yıkama videosu vardı.Onu izleyip yıkayınca oğlum ağlamadı.İlkinde çok ağlamıştı becerememişiz.Masaj da yaptım sonrasında.
Oğlumun yüzünde yağ bezesi gibi kabarcıklar çıkıyor , akne , minik sivilce gibi şeyler. Normal mi acaba ?
Bende doğumdan beri 4 kere Maltepe Carrefour'a gittim bebeğimi Alıp eşimle güzel yemek yedik insana çok iyi geliyor annemde bendeyken uyutup eşimle 1-2 saat çıkıyoruz ve eşimle başbaşa olmak bana çok iyi geliyorGezme dediysem akraba gezmesi :) ama 3-4 kere çıktık beraber. İyi oluyor. Bi kere de anneme bıraktık 1-2 saat eşimle başbaşa çıktık. İnsan ihtiyaç duyuyor çünkü.
Maşallah bebişineKızlar Cumartesi 1.ayı doldurdu bebeğim ve kontrole gittik yol boyu stres içinde idim acaba sütüm yetiyor mu diye Dr tartıya Aldı ve kuzum 1200 gr almış ve 3600 gr olmuş çok mutlu oldum maşallahinşallah böyle devam eder .dr sütün yeterli demek dedi eşime de eşine iyi bak diye nasihatte bulundu . 47 cm doğmuştu 51 cm olmuş baş Çevresi 32 cm di 35 cm olmuş Allah'a şükür bu arada doktor gaz için mestil diye bi ilaç dedi ama gaz ilacı kullanacağına rezene kaynat yada dut kurusu kaynat suyunu içir günde 1 Çay bardağı içebilir dedi.bebeği gece kaç saatte bir emzirmeliyim diye sordum çünkü Allah bozmasın benimkinin gece uykusu iyi uyanmıyor artık 1 aylık bırak uyusun kendi yiyeceği zamana karar versin dedi birde akşam 10 uyandır 12 ye kadar oyala 12 de yatır 5 te uyansın sende rahat et enerji topla diyor bunu deniyordum zaten yavaş yavaş ama dr un demeside bana güç verdi bebeklerinizin izin verdiği ölçüde sizde uygulamaya çalışın gerçekten 6 gündür bunu deniyorum ve gün geçtikçe düzene giriyor ve bende uykumu Alıyorum
Bize de 500 gr alması gerekiyor demişti tam 500 almış vitamin gaz damlası verdi çok gazli ya uyku falan yok ıkimize deMerhaba cnm c.tesi gittik. 200 gr almışiz ďr az dedi. Ama bizim kız dudaklarını kapatiyo yemek istemiyo dedim. O zaman yeme alışkanlığı böyle de olabilir dedi. Yalnız bir ay sonra minimum 700 gr almalı dedi. Siz naptiniz cnm nasıl Ertuğrul
Kardesim benm bakım çıkın bi kahve icon dedi eşim bole bişeyi nasıl istersn der gibi baktı valla yolu yariladik kırkı mız çıksın da ins hepimiz rahatlicazGezme dediysem akraba gezmesi :) ama 3-4 kere çıktık beraber. İyi oluyor. Bi kere de anneme bıraktık 1-2 saat eşimle başbaşa çıktık. İnsan ihtiyaç duyuyor çünkü.
Aynen bizde ole uyuyakaliyoruz aynen simdiki gibi allahnkorusun bise okur diye korkuyorum ama uyumusuzBen de göğsümde uyutuyorum , çok rahat uyuyor ; ama bir şey olur diye de çok endişe ediyorum.Göğsümde uyutup yatağa koymuyorum , ben de uyuyakalıyorum çünkü.Bildiğin ikimiz de uyuyoruz.
Sağol canım, iyi geçti sünnet, sıkıntımız da kalmadı pek. Doktor benim oğlanın da kilo alımını yetersiz bulup başlatmıştı mama. Bizimki çok iştahlı, ne versen hayır demiyor. Bazen çok yiyomuş gibime geliyor ama vermezsem de ağlıyor, uyuyamıyor. Perşembe günü aşısı var, bakalım orda tartısını görücez tekrar. Mama vermek hiç içime sinmiyor aslında ama aç kalmasından iyidir. Sürekli emzirdiğim halde sütüm hiç artmıyo, anlamadım neden
Bize de 500 gr alması gerekiyor demişti tam 500 almış vitamin gaz damlası verdi çok gazli ya uyku falan yok ıkimize de
Canm sağlıklı olsun da kiloyu kafaya takma toparlar insMaşallah cnm ne güzel darısı başımıza inşallah. Bize de verdi vitamin. Ama kiloya bozuldu moralim inşallah kapatiriz arayı
Su içiyorum bol bol. Malt içeceği aldım onu içiyorum, annen sürekli hoşaf yapıyor, onu içiyorum. Ama olmuyo. İlk günler moralim çok bozuluyodu ama şimdi biraz daha az düşünmeye çalışıyorum. Moral bozmak da etkiliyor belki de..Hem geçmiş hemde hayırlı olsun cnm. Ya artıran bişey vardır mutlaka farklı şeyler dene gözlemle. Soda ve üzüm hosafi bana çok iyi geliyo. Benim sorunumda süt var ama az emiyo 2 haftada 200 gr almış. Süt mu yaramıyor anlamıyorum moralim bozuldu. Bi ay sonra en az 700 gr almalı dedi doktor. Alırız inşallah ya insan kafasına takıyo herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?