Kasim 2015 dogum yapan anneler

Dun gece bizde fenaydik forumda arizaliydi nettede gezemedim agla agla alti temiz gazi cikmisti yine agliyo memeye aliyom emiyo birakmak istemiyo canm yaniyo en son dayanamadim sarip sarmaladim onu mutfaga gittim isigi actim sonra patir patir altina yapti sonra uyudu demekki derdi oymus

Allah allah ayni benimkide ole surekli uyanik uyurkende ses cikariyo

Selam Kızlar. Dün hamilelik takvimimin son günüydü, sanki benim minnoşum da son günü olduğunu biliyormuş gibi dün baya bir uyanık kaldı gün içerisinde. Akşam da arkadaşlarım gelmişti gözler boncuk boncuk hiç sesi çıkmadan durdu öyle. Tabii misafirler gittikten sonra gece bizim mesaimiz başladı. Normalde çok fazla gazlı uyumayan bir Bebek değildi ama dün gece hiç durmadı sanırım bebişlerimize nazar değiyor. Böyle Zamanlarda rahat uyusun diye yanımda yada göğsümde uyutuyorum benimle temas halinde olduğu zaman daha huzurlu hissediyor kendini. Bugün tam 15 günlük olduk vitamin kullanmaya başlayacağız. Sizler de başladınız mı bebeklere vitamin vermeye?

Bizde de cikiyor 2 gunde kayboluyor.. hst.deyken hemsire demisti minik sivilceler ya da ucu beyaz sivilce gibi seyler cikabilir yolmayin kesinlikle diye. Kendiliginden gecermis kizimda da aynen dedigi gibi oluyor..

Ben de göğsümde uyutuyorum , çok rahat uyuyor ; ama bir şey olur diye de çok endişe ediyorum.Göğsümde uyutup yatağa koymuyorum , ben de uyuyakalıyorum çünkü.Bildiğin ikimiz de uyuyoruz.

G GCA nasılsın canım kontrol nasıl geçti
Handete Sünnetiniz hayırlı olsun canım bir iki gün sünnet skintisi oluyo ama nezaman olsa olcak buara da senin minigin ismi ne oldu
Tesekkür ederiz teyzesi. Cumartesi yapıldı sünneti, çok şükür pek bi sıkıntımız olmadı. Rahat şimdi. Adı Kutay oldu. Bi de önünde mehmeti var :)

Gezmelere basladiysan süper valla biz bugün dr gittik hastaneye gitmek bile bi kendime getirdi o derece bunalmisim
Gezme dediysem akraba gezmesi :) ama 3-4 kere çıktık beraber. İyi oluyor. Bi kere de anneme bıraktık 1-2 saat eşimle başbaşa çıktık. İnsan ihtiyaç duyuyor çünkü.

Sağol canım, iyi geçti sünnet, sıkıntımız da kalmadı pek. Doktor benim oğlanın da kilo alımını yetersiz bulup başlatmıştı mama. Bizimki çok iştahlı, ne versen hayır demiyor. Bazen çok yiyomuş gibime geliyor ama vermezsem de ağlıyor, uyuyamıyor. Perşembe günü aşısı var, bakalım orda tartısını görücez tekrar. Mama vermek hiç içime sinmiyor aslında ama aç kalmasından iyidir. Sürekli emzirdiğim halde sütüm hiç artmıyo, anlamadım neden

Reactions: GCA
Kızlar Cumartesi 1.ayı doldurdu bebeğim ve kontrole gittik yol boyu stres içinde idim acaba sütüm yetiyor mu diye Dr tartıya Aldı ve kuzum 1200 gr almış ve 3600 gr olmuş çok mutlu oldum maşallah inşallah böyle devam eder .dr sütün yeterli demek dedi eşime de eşine iyi bak diye nasihatte bulundu . 47 cm doğmuştu 51 cm olmuş baş Çevresi 32 cm di 35 cm olmuş Allah'a şükür bu arada doktor gaz için mestil diye bi ilaç dedi ama gaz ilacı kullanacağına rezene kaynat yada dut kurusu kaynat suyunu içir günde 1 Çay bardağı içebilir dedi.bebeği gece kaç saatte bir emzirmeliyim diye sordum çünkü Allah bozmasın benimkinin gece uykusu iyi uyanmıyor artık 1 aylık bırak uyusun kendi yiyeceği zamana karar versin dedi birde akşam 10 uyandır 12 ye kadar oyala 12 de yatır 5 te uyansın sende rahat et enerji topla diyor bunu deniyordum zaten yavaş yavaş ama dr un demeside bana güç verdi bebeklerinizin izin verdiği ölçüde sizde uygulamaya çalışın gerçekten 6 gündür bunu deniyorum ve gün geçtikçe düzene giriyor ve bende uykumu Alıyorum

Benim oğlanın yüzünde de var. Ciltleri çok hassas olduğu için herseye reaksiyon gösteriyorlar. Emzirirken sürekli memeyle temas halinde olduğuiçin de terler, o da alerji yapar dedi bizim doktorumuz. Mustelanın yüz kremini önerdi, emzitirken terlese bile bariyer görevi yapsın diye.

Gezme dediysem akraba gezmesi :) ama 3-4 kere çıktık beraber. İyi oluyor. Bi kere de anneme bıraktık 1-2 saat eşimle başbaşa çıktık. İnsan ihtiyaç duyuyor çünkü.
Bende doğumdan beri 4 kere Maltepe Carrefour'a gittim bebeğimi Alıp eşimle güzel yemek yedik insana çok iyi geliyor annemde bendeyken uyutup eşimle 1-2 saat çıkıyoruz ve eşimle başbaşa olmak bana çok iyi geliyor

Maşallah bebişine

Saç kurutma makinesi ve süpürge sesi bizi epey rahatlattı. .başka türlü bir türlü uyumuyor..sürekli aç. Haddinden fazla emiyo sonra mama da bitiriyor sonra da haliyle gaz sancısı çekiyor. .altını açınca rahatliyo diyip altını açıyorum hooop cis yapıyo. .erkek bebek altı almak da acayip zormuş. .heryer cis oldu..kendi suratına bile isedi dün :))bir püf noktası varsa biri dese memnun olurum...

Bize de 500 gr alması gerekiyor demişti tam 500 almış vitamin gaz damlası verdi çok gazli ya uyku falan yok ıkimize de

Reactions: GCA
Kardesim benm bakım çıkın bi kahve icon dedi eşim bole bişeyi nasıl istersn der gibi baktı valla yolu yariladik kırkı mız çıksın da ins hepimiz rahatlicaz

Ben de göğsümde uyutuyorum , çok rahat uyuyor ; ama bir şey olur diye de çok endişe ediyorum.Göğsümde uyutup yatağa koymuyorum , ben de uyuyakalıyorum çünkü.Bildiğin ikimiz de uyuyoruz.
Aynen bizde ole uyuyakaliyoruz aynen simdiki gibi allahnkorusun bise okur diye korkuyorum ama uyumusuz

Hem geçmiş hemde hayırlı olsun cnm. Ya artıran bişey vardır mutlaka farklı şeyler dene gözlemle. Soda ve üzüm hosafi bana çok iyi geliyo. Benim sorunumda süt var ama az emiyo 2 haftada 200 gr almış. Süt mu yaramıyor anlamıyorum moralim bozuldu. Bi ay sonra en az 700 gr almalı dedi doktor. Alırız inşallah ya insan kafasına takıyo herseyi

Bize de 500 gr alması gerekiyor demişti tam 500 almış vitamin gaz damlası verdi çok gazli ya uyku falan yok ıkimize de

Maşallah cnm ne güzel darısı başımıza inşallah. Bize de verdi vitamin. Ama kiloya bozuldu moralim inşallah kapatiriz arayı

Su içiyorum bol bol. Malt içeceği aldım onu içiyorum, annen sürekli hoşaf yapıyor, onu içiyorum. Ama olmuyo. İlk günler moralim çok bozuluyodu ama şimdi biraz daha az düşünmeye çalışıyorum. Moral bozmak da etkiliyor belki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…