Hakikaten ne yapılıyor bu yarı kırkta ? Bizim bugün 15. Günümüz minnoşumlaTeyzeler yari kirkinda neler yaptiniz? Bizim de yarin 20.gunumuz ne onerirsiniz?
Islak mendili üstğne kapat :)Saç kurutma makinesi ve süpürge sesi bizi epey rahatlattı. .başka türlü bir türlü uyumuyor..sürekli aç. Haddinden fazla emiyo sonra mama da bitiriyor sonra da haliyle gaz sancısı çekiyor. .altını açınca rahatliyo diyip altını açıyorum hooop cis yapıyo. .erkek bebek altı almak da acayip zormuş. .heryer cis oldu..kendi suratına bile isedi dün :))bir püf noktası varsa biri dese memnun olurum...
ben bu gaz olayını anlamadım zaten gaz olmasın diye nerdeyse yoğurt çorbası bulgur pilavı peynir ve zeytinle besleniyorum yine gaz yine gaz ne zaman bitcek bu yaa allah ın gücüne gitmesin ama durmadan ağladığında bende ağlıyorum beceremiyorum diye fena haldeyim ben
Benimkide ole elleri illa yukarda olucak gozune beresi gelmiycek uyurken bile gelse bagirmayla uyaniyorOğlumu kundağa bir türlü saramıyordum.Eller,kollar durmuyordu.Uyuduktan sonra sarabildim.
Sakim sakin butun mikroplar avm lerde allah korusun her turlu insan gidiyor bosver oturun evinizde biraz ele ayaga gelsin o zaman cikrsiniz hic bise bebeginizden degerli degilBizde bugün 20 günlük olduk ama korkuyorum dışarı çıkarmaya ne kadar sarıp sarmalasam da ağzından burnundan rüzgar alır mı diye düşünüyorum zaten kışın nereye götürebilirizki dışarısı soğuk avmler mikrop yuvası
Lansioh gogus ucu kremi suruyorum ben. Benimki de 2 3 gundur emerken gaz sikistiriyor kafa dudakla.cekistiriyo geriyo mememi yara oldu butun.Kizlar ya goguslerim cok aciyor emzirme vakti gelince yada araninca korka korka veriyorum agzina aldigi gibi bi hisimla emmeye basliyo cok kotu varmi onerisi olan siz nasil yapiyorsunuz
Bende o kremden kulluniyorum ama yinede aciyoLansioh gogus ucu kremi suruyorum ben. Benimki de 2 3 gundur emerken gaz sikistiriyor kafa dudakla.cekistiriyo geriyo mememi yara oldu butun.
Biz bugun 1 aylik olduk. Asimizi yaptirdik. Yarin da kalca ultrasonu var bakalim doktora dicem gaz icin bisi versin de en azindan rahat edelim ikimiz de biraz
Maalesef evet . Zamanla gecer umarimBende o kremden kulluniyorum ama yinede aciyo
Ben mustela nın kremiyle 2 3günde iyileştirdim hem silmeye yıkamaya da gerek yokKizlar ya goguslerim cok aciyor emzirme vakti gelince yada araninca korka korka veriyorum agzina aldigi gibi bi hisimla emmeye basliyo cok kotu varmi onerisi olan siz nasil yapiyorsunuz
mustela bendede var bi deniyeyim bakayim saol henuz kullanmamistim yikamaya da gerek yok kesin dimiBen mustela nın kremiyle 2 3günde iyileştirdim hem silmeye yıkamaya da gerek yok
Yok yok ben yıkamadım hiç denemelisin benceT
mustela bendede var bi deniyeyim bakayim saol henuz kullanmamistim yikamaya da gerek yok kesin dimi
Senin yine iyiymis saat 20 00 dan sabah 5 30 a kadar uyanikti goguslrrim cok kotu aciyor dogru duzgun emziremedimde her buldugu yeri emmeye calisiyoOof kızlar berbat bi gece geçirdik. Saat 4 ten 7 ye kadar uyanikti kızım. Eşim ise gitcek die kiyamiyorum ama dün bittim ya. Her yerim ağrıyor. Çok uzun uyanık kalıyo ben anlamıyorum. Sütum de bi acayip su gibi ya yağlı fln değil. Bide azaldı yine artacağı yere azalıyor napicam ben yaa
Bebeklerun goeriOof kızlar berbat bi gece geçirdik. Saat 4 ten 7 ye kadar uyanikti kızım. Eşim ise gitcek die kiyamiyorum ama dün bittim ya. Her yerim ağrıyor. Çok uzun uyanık kalıyo ben anlamıyorum. Sütum de bi acayip su gibi ya yağlı fln değil. Bide azaldı yine artacağı yere azalıyor napicam ben yaa
Ikinizin kide daha iyimis dun sabahtan beri gecede dagiliyorki kucagimda Ya emiyor yada kokunda uyuyacagim diyor hic birsey yapamiyorum yemek bile yapamadim nezaman duzene girecek anlamadimSenin yine iyiymis saat 20 00 dan sabah 5 30 a kadar uyanikti goguslrrim cok kotu aciyor dogru duzgun emziremedimde her buldugu yeri emmeye calisiyo
Yemek yapmiyorum esimde saolsun beklemiyor ev birbirine girdi her taraf bebek esyasi aksam isten gelincede atiyorum kucagina aparatif biseler hazirliyorumBebeklerun goeri
Ikinizin kide daha iyimis dun sabahtan beri gecede dagiliyorki kucagimda Ya emiyor yada kokunda uyuyacagim diyor hic birsey yapamiyorum yemek bile yapamadim nezaman duzene girecek anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?