Kasim 2015 dogum yapan anneler

Teyzeler yari kirkinda neler yaptiniz? Bizim de yarin 20.gunumuz ne onerirsiniz?

Islak mendili üstğne kapat :)

Oğlumu kundağa bir türlü saramıyordum.Eller,kollar durmuyordu.Uyuduktan sonra sarabildim.

Kizlar dikkat edin bulgur herkese yaramiyor . benim ilk bebegimde kv dayadi bulguru onumu sut yapar sut yapar ye diye. Hala dusundukce cildiriyorum yavrum sabahlara kadar kivranirdi. Bulgur bana acayip gaz yapmisti. Ilkinde cok acemiydim. Ikinci cocuk da insan daha bi bilincli oluyo. Simdi kimseyi karistirmiyorum hicbiseye. Ikincinin tadi bi baska cekilenler unutulunca hemen yapin bi daha

Bizde bugün 20 günlük olduk ama korkuyorum dışarı çıkarmaya ne kadar sarıp sarmalasam da ağzından burnundan rüzgar alır mı diye düşünüyorum zaten kışın nereye götürebilirizki dışarısı soğuk avmler mikrop yuvası

Sakim sakin butun mikroplar avm lerde allah korusun her turlu insan gidiyor bosver oturun evinizde biraz ele ayaga gelsin o zaman cikrsiniz hic bise bebeginizden degerli degil

Kizlar ya goguslerim cok aciyor emzirme vakti gelince yada araninca korka korka veriyorum agzina aldigi gibi bi hisimla emmeye basliyo cok kotu varmi onerisi olan siz nasil yapiyorsunuz

Kizlar ya goguslerim cok aciyor emzirme vakti gelince yada araninca korka korka veriyorum agzina aldigi gibi bi hisimla emmeye basliyo cok kotu varmi onerisi olan siz nasil yapiyorsunuz
Lansioh gogus ucu kremi suruyorum ben. Benimki de 2 3 gundur emerken gaz sikistiriyor kafa dudakla.cekistiriyo geriyo mememi yara oldu butun.

Biz bugun 1 aylik olduk. Asimizi yaptirdik. Yarin da kalca ultrasonu var bakalim doktora dicem gaz icin bisi versin de en azindan rahat edelim ikimiz de biraz

Bende o kremden kulluniyorum ama yinede aciyo

Oof kızlar berbat bi gece geçirdik. Saat 4 ten 7 ye kadar uyanikti kızım. Eşim ise gitcek die kiyamiyorum ama dün bittim ya. Her yerim ağrıyor. Çok uzun uyanık kalıyo ben anlamıyorum. Sütum de bi acayip su gibi ya yağlı fln değil. Bide azaldı yine artacağı yere azalıyor napicam ben yaa

Senin yine iyiymis saat 20 00 dan sabah 5 30 a kadar uyanikti goguslrrim cok kotu aciyor dogru duzgun emziremedimde her buldugu yeri emmeye calisiyo

Bebeklerun goeri
Senin yine iyiymis saat 20 00 dan sabah 5 30 a kadar uyanikti goguslrrim cok kotu aciyor dogru duzgun emziremedimde her buldugu yeri emmeye calisiyo
Ikinizin kide daha iyimis dun sabahtan beri gecede dagiliyorki kucagimda Ya emiyor yada kokunda uyuyacagim diyor hic birsey yapamiyorum yemek bile yapamadim nezaman duzene girecek anlamadim

Bebeklerun goeri
Ikinizin kide daha iyimis dun sabahtan beri gecede dagiliyorki kucagimda Ya emiyor yada kokunda uyuyacagim diyor hic birsey yapamiyorum yemek bile yapamadim nezaman duzene girecek anlamadim
Yemek yapmiyorum esimde saolsun beklemiyor ev birbirine girdi her taraf bebek esyasi aksam isten gelincede atiyorum kucagina aparatif biseler hazirliyorum

Merhaba kizlar
Dr kontrolumuz vardi bugun.kalca ultrasonu normal cikti.
Gaz icin Nurse Harvey's verdi.. umarim faydasini gorurum..
Bende uykusuzum ne zaman duzene girecek Allahimm..
Cocuk gezmelerde uyuyor evde tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…