- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Dr bende uzun sure uynik kalmasini sorfum normal dedi.. anlamadim kasim annelerinde uyuyan.bebek yok galiba. Ne gunduz ne gece .Oof kızlar berbat bi gece geçirdik. Saat 4 ten 7 ye kadar uyanikti kızım. Eşim ise gitcek die kiyamiyorum ama dün bittim ya. Her yerim ağrıyor. Çok uzun uyanık kalıyo ben anlamıyorum. Sütum de bi acayip su gibi ya yağlı fln değil. Bide azaldı yine artacağı yere azalıyor napicam ben yaa
benimde oluyo bazen sütün birden fazla geliyo ondanKızlar ya benim kız emerken sütü genzine kaçırıyo öksürüyo kedi gibi ses çıkarıyo sonra geçiyo varmı böyle olan
Bizimkide gecen gece bebegj almis kucagina emzigi memesinin orda tutup bebgi yakkastiriyo ey allahim yaDr bende uzun sure uynik kalmasini sorfum normal dedi.. anlamadim kasim annelerinde uyuyan.bebek yok galiba. Ne gunduz ne gece .
Duzenli beslenemiyoruz ki nasil artsin sut..
Annen vs yakininda mi? Yardimci olsa??
Esime bende kiyamiyorum adam pestil gibi uyuyor. Bazen uyaniyor ama ici geciyor hos meme onda degil maalesef yapcagi bisi de yok.
Bizimki biberondan emerken cok yapiyo onu arada bi memedede oluyo cok geliyo sanirim ters cevir sirtina vurKızlar ya benim kız emerken sütü genzine kaçırıyo öksürüyo kedi gibi ses çıkarıyo sonra geçiyo varmı böyle olan
Benim kız nerdeyse her emzirmede genzine kaçırıyor sütü, ilk emerken çok hızlı emiyorlar ve süt de ilk etapta yoğun geliyor o yüzden. Ama ters çevirip sırtına vurmak yerine hemen alnının ortasını ovalıyorum ben daha çok işe yarıyor. Hatta genzine kaçacağını anladığım an ovalıyorum o Zaman kaçmıyor da süt.Bizimki biberondan emerken cok yapiyo onu arada bi memedede oluyo cok geliyo sanirim ters cevir sirtina vur
Valla ben o alin ovalama isine karsiyim kv de ole yap dedi ama ben hemsireyim yabanci cisim kacmalarinda sirtina vurmak ozelliklede bebeklerde daha mantikliBenim kız nerdeyse her emzirmede genzine kaçırıyor sütü, ilk emerken çok hızlı emiyorlar ve süt de ilk etapta yoğun geliyor o yüzden. Ama ters çevirip sırtına vurmak yerine hemen alnının ortasını ovalıyorum ben daha çok işe yarıyor. Hatta genzine kaçacağını anladığım an ovalıyorum o Zaman kaçmıyor da süt.
Dr bende uzun sure uynik kalmasini sorfum normal dedi.. anlamadim kasim annelerinde uyuyan.bebek yok galiba. Ne gunduz ne gece .
Duzenli beslenemiyoruz ki nasil artsin sut..
Annen vs yakininda mi? Yardimci olsa??
Esime bende kiyamiyorum adam pestil gibi uyuyor. Bazen uyaniyor ama ici geciyor hos meme onda degil maalesef yapcagi bisi de yok.
Benimkide memeyi birakacagina yakin sutu agzinda biriktiriyor tamamen uykuya gecincede geğizine kacirip öksürmeye basliyorKızlar ya benim kız emerken sütü genzine kaçırıyo öksürüyo kedi gibi ses çıkarıyo sonra geçiyo varmı böyle olan
Bizim bu gecemiz berbat gecti anneme geldim simdi..Valla cnm bende sordum normal dedi ama biz çok yipraniyoruz. Annem iki hafta gece de kaldı ama yapacağı bişey yok ilk başlarda gaz çıkarma alt değiştirme yapiyordu gece. Artık istemiyorum. Gündüz geliyor yemek fln yapıyo bazen ben uyuyorum o sagdigim sütü veriyo. H.sonu yoktu bugunde evinde misafir var o olmayınca yemek fln yiyemiyorum. Sutum de su gibi oldu. Yağlı değil moralim çok bozuldu. Napsam bilemiyorum. Senin bebeğinin sancıları nasıl oldu cnm
sütün yağlı kısmı sonradan gelen kismiymis doktora sormuştum ayranı düşün aynı onun gibi altta kalan yoğun kısmı memede kalan son kısmı son emdiği kismiymis o yuzden memeyi sonuna kadar emdir bir sonra ki emzirmede son emzirdigin mmemeyi emzirmeye başlaki sütün son yağlı kısmı gelsinValla cnm bende sordum normal dedi ama biz çok yipraniyoruz. Annem iki hafta gece de kaldı ama yapacağı bişey yok ilk başlarda gaz çıkarma alt değiştirme yapiyordu gece. Artık istemiyorum. Gündüz geliyor yemek fln yapıyo bazen ben uyuyorum o sagdigim sütü veriyo. H.sonu yoktu bugunde evinde misafir var o olmayınca yemek fln yiyemiyorum. Sutum de su gibi oldu. Yağlı değil moralim çok bozuldu. Napsam bilemiyorum. Senin bebeğinin sancıları nasıl oldu cnm
Bizim bu gecemiz berbat gecti anneme geldim simdi..
1saat da ilsa uyuyayim bari..
Dr gaz icin nurse harveys verdi umarim az da olsa faydasi olur.
Gece de surekli gaz cikarttirsmiyorum. Omzumda sefiller gibi uyuyakaliyor.. yatirinca da yarim saate kivranmaya basliyor.
sütün yağlı kısmı sonradan gelen kismiymis doktora sormuştum ayranı düşün aynı onun gibi altta kalan yoğun kısmı memede kalan son kısmı son emdiği kismiymis o yuzden memeyi sonuna kadar emdir bir sonra ki emzirmede son emzirdigin mmemeyi emzirmeye başlaki sütün son yağlı kısmı gelsin
Nerdeee yarim saat uzanabildim..Allah yardimcin olsun ya gaz çıkarmaya çalışırken ya uyuyo yada tekrar uyanıyor çok garip bi döngü. 40 günümüze az kaldı belki düzelir biraz daha inşallah. Sende annende dinlen güzelce geceye enerji topla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?