Kasim 2015 dogum yapan anneler

Dr bende uzun sure uynik kalmasini sorfum normal dedi.. anlamadim kasim annelerinde uyuyan.bebek yok galiba. Ne gunduz ne gece .
Duzenli beslenemiyoruz ki nasil artsin sut..
Annen vs yakininda mi? Yardimci olsa??
Esime bende kiyamiyorum adam pestil gibi uyuyor. Bazen uyaniyor ama ici geciyor hos meme onda degil maalesef yapcagi bisi de yok.

Bizimkide gecen gece bebegj almis kucagina emzigi memesinin orda tutup bebgi yakkastiriyo ey allahim ya

Bizimki biberondan emerken cok yapiyo onu arada bi memedede oluyo cok geliyo sanirim ters cevir sirtina vur
Benim kız nerdeyse her emzirmede genzine kaçırıyor sütü, ilk emerken çok hızlı emiyorlar ve süt de ilk etapta yoğun geliyor o yüzden. Ama ters çevirip sırtına vurmak yerine hemen alnının ortasını ovalıyorum ben daha çok işe yarıyor. Hatta genzine kaçacağını anladığım an ovalıyorum o Zaman kaçmıyor da süt.

Kızlar herkese merhaba
Bugün 1. Kntrl vardı emmesi sutu sarılığı vs çözdük cok şükür derken kalça usg si çekildi bugün hepatit b ikinci doz asisi yapıldı kalça usg sinde hafif Bisi göründü o yüzden çift bez önerdi dr Can'ım cok sikildi nolur dua edin bize de inşallah 1 ay sonra dizelmiş olur Rabbim her birimizin evladına bol uyku bol sut sağlık sıhhat şifa versin evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı evlat nasip etsin inşallah Can'ım sikildi elimde değil inşallah düzelir hemen

Valla ben o alin ovalama isine karsiyim kv de ole yap dedi ama ben hemsireyim yabanci cisim kacmalarinda sirtina vurmak ozelliklede bebeklerde daha mantikli

Valla cnm bende sordum normal dedi ama biz çok yipraniyoruz. Annem iki hafta gece de kaldı ama yapacağı bişey yok ilk başlarda gaz çıkarma alt değiştirme yapiyordu gece. Artık istemiyorum. Gündüz geliyor yemek fln yapıyo bazen ben uyuyorum o sagdigim sütü veriyo. H.sonu yoktu bugunde evinde misafir var o olmayınca yemek fln yiyemiyorum. Sutum de su gibi oldu. Yağlı değil moralim çok bozuldu. Napsam bilemiyorum. Senin bebeğinin sancıları nasıl oldu cnm

Merhaba kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun öncelikle biz 1 aylık olduk bile sizlerde ne bar ne yok kilo alımları nasıl bebişlerinizin ?
Benimkide kusuyor bazen süt çıkarıyor bazen süt kesiği gibi ama gazdan oluyor heralde gazla çıkarıyor genelde :) uykumuz sürekli değişiyor bazen hiç durmuyor bazen güzel uyuyor :) annelerde gitti başbaşa kaldık :/

Kızlar ya benim kız emerken sütü genzine kaçırıyo öksürüyo kedi gibi ses çıkarıyo sonra geçiyo varmı böyle olan
Benimkide memeyi birakacagina yakin sutu agzinda biriktiriyor tamamen uykuya gecincede geğizine kacirip öksürmeye basliyor

Reactions: GCA
Bizim bu gecemiz berbat gecti anneme geldim simdi..
1saat da ilsa uyuyayim bari..
Dr gaz icin nurse harveys verdi umarim az da olsa faydasi olur.
Gece de surekli gaz cikarttirsmiyorum. Omzumda sefiller gibi uyuyakaliyor.. yatirinca da yarim saate kivranmaya basliyor.

sütün yağlı kısmı sonradan gelen kismiymis doktora sormuştum ayranı düşün aynı onun gibi altta kalan yoğun kısmı memede kalan son kısmı son emdiği kismiymis o yuzden memeyi sonuna kadar emdir bir sonra ki emzirmede son emzirdigin mmemeyi emzirmeye başlaki sütün son yağlı kısmı gelsin

Reactions: GCA
Bu gece herkes için kötüydü demek
Mahvoldum kızlar yaa akşam 9da bi başladı sabah 6ya kadar ağladı huysuzlandi bi dk uyumadi kendisi de mahvoldu kucakta her yeri acidi.bende bi saat uyudum sabah o uyuyunca.
Aglamaktan helak oldum
Bu gaz belasindan nefret ediyorum
Artık son çare fitil koyalim dedik koydurmadi aglamaktan mosmor oldu.dayanamiyorum öyle olunca.
Allahim sen yardım et hepimize

Hakikaten benim içinde zordu emiyor uyuyor yerine alıyorum beş dakika sonra gazdan kıvranıyor sürekli bir döngü sabaha kadar uykusuzluk bunalım gibi

Allah yardimcin olsun ya gaz çıkarmaya çalışırken ya uyuyo yada tekrar uyanıyor çok garip bi döngü. 40 günümüze az kaldı belki düzelir biraz daha inşallah. Sende annende dinlen güzelce geceye enerji topla

Benim cadı bitirene kadar emmiyo cnm bende sagiyorum ama sagdigim da yağlı gelmiyor bana. Zaten az kilo aldı. İyice dert ettim inşallah iyice alır. Annelik piskopatlik valla ya

Uykusuzluk insanı ne hale getiriyor ya nüfus müdürlüğü ne gidip nüfus cüzdanı ni unutan başka biri var midir acaba.allah ta n memur kız anlayisliydi halletti.

Nerdeee yarim saat uzanabildim..
Tam dalcam sesi nasil geliyor anlatamam
Neden boyle huzursuz 2 gundur nlamadim.
Gunduz uyusa bari.
Simdi omzumda gene yatirmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…