Kasim 2015 dogum yapan anneler

Benim cadı bitirene kadar emmiyo cnm bende sagiyorum ama sagdigim da yağlı gelmiyor bana. Zaten az kilo aldı. İyice dert ettim inşallah iyice alır. Annelik piskopatlik valla ya
özelliklegGündüzlericçok az oluyor benim sutum yetiyormu diye çok endişeleniyor um doktora telefonla sordum aylık kontrolü gelsin kilosuna bakalım öyle karar vericez sakın mama verme dedi pazartesi yi dört gözle bekliyorum .suyumuz yetmese herhalde çok aglarlar diye kendimi avutuyorum galiba anlafimki bende benim sutumde sulandırılmış kutu süt gibi

Canm ben artik emzik verdim valla ole sustu

Emmiyor ya benim kız bugün emmiyor en son gece 3 te emdi. 2 kere çekiyor ıyuyor memede ayıronca uyanıyor memede tekrar uyuyot. 2 kere sağıp içirdim ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum

Sizden emzirmekten ve kucakta taşımaktan sağ bileği incinen var mi yanlis mi tutuyorum anlamadım sağ elimi fazla kullanamıyor um artık merak ettim siz dede varmı

Sağıp içiriyorum 3 oldu bugün ama süt az sanki ya ne kadar içerlerki acaba 3 4 saatte bir ben anca 80cc çıkarabildim süt
Biz kontrole gittigimizde dkktor bana emzir sag sagdigin sutu bi sinraki ogun vrr demisti o kadar az cikiyoduki bazen 5cc 10cc diyodum bunla bebek doymaz 60 cc mama ver olmazsa demisti sanirim 60 ile doyuyorlar doymadigana kanaat getiriyorsan mama ver valla ben ole yapiyorum

Teşekkürler canım sanırım benımki doyuyor ki uyuyor yoksa şekerimi düşüyo da uyuyo diye de düşünüyorum uyanınca tekrar emzirmeyi denicem bakalım biberona alışmasını da istemiyorum aç kalsın da istemiyorum amanınn ne zor iş bunlar

Ac kalip uyuyoda olabilir ben veriyorum biberon yapacak bise yok ac kalmasinda yoksa vicdan azabindan duramam emzik vermem diyodum onuda yaptim insan butun yapm,am dedigi seyleri yapiyo alkah yardimcimiz olsun cok zormus

Nerdeee yarim saat uzanabildim..
Tam dalcam sesi nasil geliyor anlatamam
Neden boyle huzursuz 2 gundur nlamadim.
Gunduz uyusa bari.
Simdi omzumda gene yatirmaya korkuyorum

Ya zaten anne olduktan sonra deliksiz uyku diye bişey kalmadı. Bebek uyusa bile onun nefesi öksürük bilmem ne yatağa girmemle sicramam bir oluyo. Gazdan başka biseyi yoktur inşallah. Bizimki de mizir mizir ya bi Dalamadi uykuya nesi var anlamadım

Biz dün verdik mama ama o kadar ağladım ki artmiyo sutum yetmiyor kızıma die. Tamam herkes anne sütü almıyor ama piskolojim kötü. Bizim kontrole daha 3 hafta var içim içimi yiyo

Biz dün verdik mama ama o kadar ağladım ki artmiyo sutum yetmiyor kızıma die. Tamam herkes anne sütü almıyor ama piskolojim kötü. Bizim kontrole daha 3 hafta var içim içimi yiyo
Canım kendini bukadar yıpratma biraz rahatla belki sütun artar bende dün emdi baya hala agliyo doymadı heralde die mama verdim herzamn olmuyo ama arada veriyorum

Reactions: GCA
Efira38 , G GCA kızlar ben düzenli mama veriyorum. Çünkü sürekli emiyo ama asla doymuyo oğlum. Üstelikl bugün iyice keyfim kaçtı, aşıya götürdük, bi de tartısını görelim dedik 600 gram almış sadece, 1 ayda. Mamayı da az vermiyorum, sürekli memede emesiği zamanlar. Kusması falan da yok. Ama az kilo almış oğlum. Bilmiyorum daha napabilirim.

Canım kilo alımı bence iyi, benim sağlık ocağındaki ebem en az 500 gr alıyorsa kilo alımı iyidir demişti, 500 ün altında alıyorsa az sayılıyormuş.

Canım kilo alımı bence iyi, benim sağlık ocağındaki ebem en az 500 gr alıyorsa kilo alımı iyidir demişti, 500 ün altında alıyorsa az sayılıyormuş.
Bilmiyorum ki, bizim ebe de 4200 olması gerekiyor dedi, benim oğlan 3800 çıktı. Moralim bozuldu biraz.

Bilmiyorum ki, bizim ebe de 4200 olması gerekiyor dedi, benim oğlan 3800 çıktı. Moralim bozuldu biraz.
Bozma moralini, sonuçta her bebek aynı kiloyu alacak diye bir şart yok. Zayıf yapılı olabilir, minyon olabilir veya çok tombiş olabilir bunlar değişken şeyler. Önemli olan sağlığı sonuçta. Benim ablamın büyük kızı bebekliğinde hep zayıftı yemek yediremezdi ablam ama büyüyünce valla öyle bir kilo aldı ki önüne geçemiyoruz şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…