Kasim 2015 dogum yapan anneler

İnşallah düzelir
Duzelirse ne olur haber verde umutla bekleyim iki haftayi.
Su gaz ve uyku düzeni bi otursun.
Kendi rahatim için istemiyorum sadece yavrum kivranirken çaresiz kalıyorum.
Gaz icin dr birsey verdi mi sizlere?
Bana nurse harveys verdi bugun basladik kullanmaya bakalim etki edecek mi..
Dun gece saat basi kivrandi yavrum her an da gazini cikaramadi icim gitti

Bizde cok gazliyiz ben bacaklarini havaya kaldirip popo yanaklarini ayirip gazini cikarmasini sagliyorum o sirada kakasini da yapiyor. Ama sanirim benim bu destegime alisti. Bacaklarini ittirmeden kaka yapmiyor. Belkide ben fazla beklemiyorum biraz kivrandirsam belki yapar. Pazartesi kontrolumuz var doktora sorucam.

Canım kendini bukadar yıpratma biraz rahatla belki sütun artar bende dün emdi baya hala agliyo doymadı heralde die mama verdim herzamn olmuyo ama arada veriyorum

Cnm lohusaliktan sanırım duygu boşalması gibi oldu. Onun midesi büyüdükçe sütum artması gerekir ama bilmiyorum yetecek miyim. Sen nasılsın gaz durumları nasıl. İşitme testini tekrarladiniz mi sorun cukmamistir inşallah

Cnm mamanin ml sini mi artirsanki. Doktor bize en az 700 gr almalı istediğimiz 1000 aslında ama dedi haftasonu. Ya bu annelik garip bişey cidden insan kendini kötü hissediyo.

Cnm mamanin ml sini mi artirsanki. Doktor bize en az 700 gr almalı istediğimiz 1000 aslında ama dedi haftasonu. Ya bu annelik garip bişey cidden insan kendini kötü hissediyo.
Haklısın canım ah o hormonlar bizde hiç uyumuyoz artık sabah bayilacak gibi oldum artık okadar ruhen bedenen bittim gaz mahvetti ıkimizde Handete bizim de 500 gr almış ama okadar uzun saatler emmek istiyo ki daha doğrusu uyusun uyandın ağzında oyuncak gibi yatağına koyunca feryat figan

Gittikçe arttırıyorum aslında. Mecburen çünkü doymuyo çocuk. Bu saate kadar 300 cc mama yedi, süreklimde emiyo ama süt yok artık gelmiyo. Ona da sinşrleniyo bu sefer. Of bilemedim ya, mamayı değiştirmeye karar verdim.

Reactions: GCA
Aslında muhtemelen senin dediğin gibi olacak. Eşim de zayıf yapılıdır ama çok yer. Mutlaka iki yabak yemek yer, yanında bir ekmekle, ya da dışarda duble porsiyon yer ama hiç kilo almaz. Oğlu da onun gibi olacak sanırım..

Canım ne bileyim 1 ayda 600 gram az bence, en azından 800 falan olsaydı. Of ne bileyim, ne zormuş bu şeyler ya..

Kizlar burdan da sorayim atesolcer tavsiyeniz varmı ne marka nasıl aldınız

Gaz icin dr birsey verdi mi sizlere?
Bana nurse harveys verdi bugun basladik kullanmaya bakalim etki edecek mi..
Dun gece saat basi kivrandi yavrum her an da gazini cikaramadi icim gitti

Verdi canim sab simplex diye bi gaz damlası. Ama faydasını cok gördüm dersem yalan olur bazen cikariyor genelde kivraniyor. Zaten o damlalarin hiçbiri tam anlamiyla fayda etmezmis
Bugun bi arkadas biogaia diye bi damla tavsiye etti yarin onu alicaz.bi cok kişi faydasını görmüş. Napalım kim ne derse yapiyoruz.

Ben o damlayı kullandım ama faydasını görmedim hemde midesini bulandırdı belki uzun süreli kullanmak gerekiyor dur.benim büyük çocuklarıma farklı ilaçlar vermişti başka şehirdeki doktorumuz hemen etkisini görmüştüm mucize gibiydi ama hatirrlamiyorum ismini hele gaz li uykusuz gecelerde sinir oluyorum kendime

Bbende emzirdikten sonra altını aldıktan sonra bacaklarını karnına doğru hafif hafif ittirerek masaj yapıyorum çok ise yarıyor ama uykusu kaçıyor emmek istiyor ve tekrar başa dönüyoruz ne gıcık ya

Biogaia yi koliklilere veriyorlarmis sanirim.
Kac gin denedin sab simplexi benim de bugun 2.gun?
Kac gune etkisi belli olur ki?

Bir de ates olcer ben braun alindan aldim...

Biz dün verdik mama ama o kadar ağladım ki artmiyo sutum yetmiyor kızıma die. Tamam herkes anne sütü almıyor ama piskolojim kötü. Bizim kontrole daha 3 hafta var içim içimi yiyo
Evet insan suçluluk duyuyor çok üzülüyor çünkü bizim için emzirmek bebegimizle bağ kurmak ama strese girme benim bugün hiç sutum yoktu ınan göğüsleri m doğum oncesi ne dönmüştü sonra tahin helvası yla beyaz üzüm yedim çok iyi geldi enaxindan kızımın karnı şimdi doydu bideneyin isterseniz belki ise yarar

Yarim saattir gaz cikarrtiramadim
Omzumda horul horul yatirsam kalkar kesin..
Canima geccek oyle uyucam . Bu sefer alisir diye korkuyom.

Benim ilk oğlum. Çok kiloluydu ama sürekli hasta olurdu on yaşında hala kilolu ve cm sık hasta olur .ikinci oğlum fena zayıf ama bebekliginden beri hiç hasta olmadı ilaç hiç vrmek zorunda kalmadım ve ci yediği halde zayıftır hiç moralini bozma

Meleklerinizi ssllamayi deniyor musunuz yada boş meme veriyor musunuz ben asla ikisini de yapmam dedim ama dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…