Biogaia yi koliklilere veriyorlarmis sanirim.
Kac gin denedin sab simplexi benim de bugun 2.gun?
Kac gune etkisi belli olur ki?
Bir de ates olcer ben braun alindan aldim...
Ates olceri hic denemedim inan bilmiyorum.Cok düzenli kullanmadim hic ama 15.gunden beri ara ara veriyorum. Hatta iki gündür sabah akşam veriyorum.bazen çıkarıyor ama bazen kasiliyor.esimin eczaci arkadaşida en iyisi sab diyor. Düzenli kullanimda belki faydası olurdu.
Atesolcer doğru sonuç veriyormu yani alindan olunca düşük çıkıyor dedilerde.
Ikisini de yaptim..Meleklerinizi ssllamayi deniyor musunuz yada boş meme veriyor musunuz ben asla ikisini de yapmam dedim ama dayanamadım
Temassız ateşölçerlerin zaman zaman kalibrasyonlarının yapılması gerekir. Başlarda doğru ölçer ama zamanla kaymalar olur.Cok düzenli kullanmadim hic ama 15.gunden beri ara ara veriyorum. Hatta iki gündür sabah akşam veriyorum.bazen çıkarıyor ama bazen kasiliyor.esimin eczaci arkadaşida en iyisi sab diyor. Düzenli kullanimda belki faydası olurdu.
Atesolcer doğru sonuç veriyormu yani alindan olunca düşük çıkıyor dedilerde.
Verdi canim sab simplex diye bi gaz damlası. Ama faydasını cok gördüm dersem yalan olur bazen cikariyor genelde kivraniyor. Zaten o damlalarin hiçbiri tam anlamiyla fayda etmezmis
Bugun bi arkadas biogaia diye bi damla tavsiye etti yarin onu alicaz.bi cok kişi faydasını görmüş. Napalım kim ne derse yapiyoruz.
Yarim saattir gaz cikarrtiramadim
Omzumda horul horul yatirsam kalkar kesin..
Canima geccek oyle uyucam . Bu sefer alisir diye korkuyom.
40 ımızın çıkmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum o kadar sıkıldım ki bu 40 günü beklemekten. Kendimi ev hapsinde gibi hissediyorum
Bende onu merak ediyorum.bizim de 1haftamiz kaldi 40a
En azindan uykusu olsa diye dua ediyorum.
Sabahtan beri 1 saat uyudu..
Gece desen saat basi ayakta.
Bitik haldeyim
Evet bende üç gündür o eğitimi vermeye çalışıyorum .arkadaşlar uykusuz anneler kulübü sitesinde uyku eğitimiyle ilgili çok güzel yazılar var gerçi bizim melekleri mız çok küçükler ama yeni dogan la ilgili bilgilerde var.mesela en fazla yarım saat uyanık kalmaliymis yoksa uykusu sapar huzursuzlyklari ondan olurmuş .tabi okuması ve söylemesi kolayda gelde uygula.dediğini bende deniyordumhemen kucağa almadan pış pışlamak bazen ise yarıyor.tabi şu gaz illeti çok ağrı yapmıyorsaCanim ilk 20 gun bizimki de annemin omzunda uyudu kabus gibiydi.
Bende de uyumuyordu berbat hissediyordum.
Besige koy, yan yatir, cevresini kucuk yastiklarla destekle.
Mizildaninca hemen alma elinle pispisla, yatma pozisyonunu degistir, emzik ver.
Babam boyle yapa yapa az da olsa bebegi uyku konusunda egitti.
Yoksa alisacaklari yok besige.
Bilmiyorum ki, bizim ebe de 4200 olması gerekiyor dedi, benim oğlan 3800 çıktı. Moralim bozuldu biraz.
Evet bende üç gündür o eğitimi vermeye çalışıyorum .arkadaşlar uykusuz anneler kulübü sitesinde uyku eğitimiyle ilgili çok güzel yazılar var gerçi bizim melekleri mız çok küçükler ama yeni dogan la ilgili bilgilerde var.mesela en fazla yarım saat uyanık kalmaliymis yoksa uykusu sapar huzursuzlyklari ondan olurmuş .tabi okuması ve söylemesi kolayda gelde uygula.dediğini bende deniyordumhemen kucağa almadan pış pışlamak bazen ise yarıyor.tabi şu gaz illeti çok ağrı yapmıyorsa
Evet bende üç gündür o eğitimi vermeye çalışıyorum .arkadaşlar uykusuz anneler kulübü sitesinde uyku eğitimiyle ilgili çok güzel yazılar var gerçi bizim melekleri mız çok küçükler ama yeni dogan la ilgili bilgilerde var.mesela en fazla yarım saat uyanık kalmaliymis yoksa uykusu sapar huzursuzlyklari ondan olurmuş .tabi okuması ve söylemesi kolayda gelde uygula.dediğini bende deniyordumhemen kucağa almadan pış pışlamak bazen ise yarıyor.tabi şu gaz illeti çok ağrı yapmıyorsa
Evet ama uykuya dalmayı öğretin çünkü uyumayı bilmiyorlar diyorlar.uykuya dalamadiklari için uyku sapması olurmuş.ayakta yarım saatten fazla durduklarinda uyutmak çok daha güçleşir diyorlar.iyi doğru hepsi bizzat gözlemledim denedim ama bu gaz herşeyi bozuyor .gaz olmadığı zamanlar bunları yapabiliyorsunkiEgitim icin 4. Aydan sonra diyorlar ama vucut rutinini yakalarsak simdiden olabilir bence.
Evet hatta bezsiz bebek diye bir grup var facebookta, cis falan yakaladik yaziyorlar ben de sok oluyorum.Tuvalet eğitimini bile şimdi başlanmalı diyorlar duyduğumda gulmustum ama ayrıntılı okuyunca inanılmaz mantıklı geldi şu gaz olayı geçince hemen deniycem
Anne baba eş dışında birinden bunları duymak çok rahatlatıyor insanı. Haklısın aslında. Bu süreçte kendi meslektaşlarımdan, arkadaşlarımdan, ebelerden, hemşirelerden, eş,dost komşudan nefret ettim. Her kafadan bir ses çıkıyo da biri de olumlu değil. Sütün yetmiyor, emzirdiğini zannediyosun çocuk bişey almıyo, sadece mama cer bari, çok az kilo almış bu çocuk bs vs.. Bi de tam tersi hiç mama verme diyenler.. Kabus gibi bi süreç. Bi de insan ister istemez kendini suçlu hissediyor..Bosver.
Gercekten boşver yani.
Canli bu ya hu robot mu standart 1 kilo alsin bilmem kac cm uzasin?
İnsanin canini sıkıyorlar.
20 gunlukken saglik ocagina gittik , sutum az mama kullanmak zorundayim dedim.
İsrarla kullanma dediler, diğer taraftan da kilo alimi az dediler.
Gecenin ortasinda ciglik cigliga acliktan aglayan benim oglum.
Gunde 2 öğünü mamaya cevirdim.
Kilo alimi normale döndü, ağlamalar azaldi, stres azalinca süt az da olsa artti.
Burada saginca 100 ml sut ciktigini soyleyen anneler vsr, ben 2kez denedim 10 ve 20 ml cikti.
Yani demem o ki soylenenleri takip kendini yipratma.
Haklısın canım ah o hormonlar bizde hiç uyumuyoz artık sabah bayilacak gibi oldum artık okadar ruhen bedenen bittim gaz mahvetti ıkimizdeHandete bizim de 500 gr almış ama okadar uzun saatler emmek istiyo ki daha doğrusu uyusun uyandın ağzında oyuncak gibi yatağına koyunca feryat figan
Yarim saattir gaz cikarrtiramadim
Omzumda horul horul yatirsam kalkar kesin..
Canima geccek oyle uyucam . Bu sefer alisir diye korkuyom.
Bende besigin etrafina battaniye rulo yaptim alani dar olsun diye.Canim ilk 20 gun bizimki de annemin omzunda uyudu kabus gibiydi.
Bende de uyumuyordu berbat hissediyordum.
Besige koy, yan yatir, cevresini kucuk yastiklarla destekle.
Mizildaninca hemen alma elinle pispisla, yatma pozisyonunu degistir, emzik ver.
Babam boyle yapa yapa az da olsa bebegi uyku konusunda egitti.
Yoksa alisacaklari yok besige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?