- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Evet .. kilo alimi gayet iyi.Canim iyice doyuyor mu?
Benim melegimde kusuyordu.bazen sadece sütü bazen peynirimsi sütü kusuyordu doktora sordum fizyolojik olarak reflu gibi olabilirler normal dedi .sık aralıklarla emzirirsen daha az içer daha az kusar dedi .benim bir buçuk gün falan sürdü sonra geçtiKızlar benim bebeğim dun aksam her emdiğini kustu
Emiyor gazini çıkarırken kusuyor.
Tekrar emziriyorum yine kusuyor
Mahboldu yavrum kaç kere burnundan geldi cok üzüldüm birde ağzında pamukçuk olmuş. Varmi tavsiyeniz
Canim uzme kendini çişini sık, kakasini da gunluk yapiyorsa doyuyordur bebegin.Anne baba eş dışında birinden bunları duymak çok rahatlatıyor insanı. Haklısın aslında. Bu süreçte kendi meslektaşlarımdan, arkadaşlarımdan, ebelerden, hemşirelerden, eş,dost komşudan nefret ettim. Her kafadan bir ses çıkıyo da biri de olumlu değil. Sütün yetmiyor, emzirdiğini zannediyosun çocuk bişey almıyo, sadece mama cer bari, çok az kilo almış bu çocuk bs vs.. Bi de tam tersi hiç mama verme diyenler.. Kabus gibi bi süreç. Bi de insan ister istemez kendini suçlu hissediyor..
Ayni durumdayım sağ bileğim inanılmaz ağrıyor artık çocuğumu kaldiramiyorum sağa yuklenerek. Baş parmağım çıkıyor gibi doktora gideceğim buyuzden bendeSizden emzirmekten ve kucakta taşımaktan sağ bileği incinen var mi yanlis mi tutuyorum anlamadım sağ elimi fazla kullanamıyor um artık merak ettim siz dede varmı
gidince doktorun cevabını yazarsan çok sevinirimAyni durumdayım sağ bileğim inanılmaz ağrıyor artık çocuğumu kaldiramiyorum sağa yuklenerek. Baş parmağım çıkıyor gibi doktora gideceğim buyuzden bende
Kakasını günde 2-3 kere yapıyor. Çişini de çok sık yapıyor. 2-3 saatte bşr bezini değiştiriyorum, hep ıslak gün içinde. Napıyım benim oğlum tombik bi bebek olmayacak demek ki..Canim uzme kendini çişini sık, kakasini da gunluk yapiyorsa doyuyordur bebegin.
Bana kalsa ben çıkarım sarıp sarmalar bebeği ama kayınvalidem yanımda onlar acayip pimpirikliler. Eşim de öyle , bugün ikisi markete gidip evin alışverişini Yaptılar kendi evimde yabanc gibi hissediyorum bazen. Tek başıma daha rahat oluyorum , eşimin de işleri bu aralar yoğunlaştı izin bile kullanamayacak bir süre. Öğlen gidiyor işe gece 11 de geliyor hatta dün çok uzadı 3 te geldi eve. Evde sadece eşimle başbaşa olsak çıkarız da üçüncü bi kişi olunca olmuyor. Eşim de çok bunaldığımın farkında ama yine de ona birşey söylemiyorum. Bebeğimizin mutluluğunu tam yaşayamadık bile annesinin bazı yaptığı şeylerden dolayı. Onlar da aklıma geldikçe içten içe sinir oluyorum moralim bozuluyor günümün %90 ını yatak odamda bebeğimle geçiriyorum Rabbim eksikliklerini göstermesin yavrularımızın.Canim havalar iyise cikin neden 40i bekliyorsun?
Biz 3 4 kere cikardik doktor kontrolleri haric.
Aglayinca dönüyoruz napalim boyle boyle alisacagiz.
Kakasını günde 2-3 kere yapıyor. Çişini de çok sık yapıyor. 2-3 saatte bşr bezini değiştiriyorum, hep ıslak gün içinde. Napıyım benim oğlum tombik bi bebek olmayacak demek ki..
Ben prima premium care kullanıyorum. Bir de sleepy nin numune olarak gönderdikleri 8 adet bezi vardı. Acaba pişik yapar mı diye test amaçlı deneyeyim dedim, dönüşümlü olarak bir sleepy bir prima kullandım pişik yapmadi. Ama tabiki prima en iyisi sızdırmıyor popoyu kuru tutuyor. Dün bende acaba molfix de denesem mi diye düşünüyordum. Fiyatları arasında çok büyük bir fark göremeyince primsiz devam etmeye karar verdimMerhaba cicegi burnunda Kasım anneleriAranızda bebegine canbebe kullanan var mi? Memnun musunuz? Birde söylemeden gecemeyecegim @Ayaklarim3kilo yorumların cok tatlı takipcilerindenim aglarken guldurdun beni ( narkoz aldığında adını sürekli söylediğin hikayende ) Allahta seni guldursun
Canim bu yuzden doktora gitmeye gerek yok kki yannis tutustan dolayi kas zedelenmesi oluyo agri kremi vericek ki emziren anne oldugunuz icinde vermez bikac gun dikkat et o koluna yuklenme tutusuna dikkat et gecergidince doktorun cevabını yazarsan çok sevinirim
Ay ne isleri var sinir oluyorum haAksama da bebek gormeye gelcekler.. ben les gibi terliyim.
Oglum deseniz az uyudu gunduz gene gaz sancisina kalkti.
Esim helsin girecegim dusa ama halim yok. Millete ikram vs.
Annem de yarina gelcekti
Benimkide oleKakasını günde 2-3 kere yapıyor. Çişini de çok sık yapıyor. 2-3 saatte bşr bezini değiştiriyorum, hep ıslak gün içinde. Napıyım benim oğlum tombik bi bebek olmayacak demek ki..
Aynen öyle. Hamileliğimin son 2 ayından beri çocuğun kilosu olay oldu. O zamandan beri üzülüyorum. Ama artık takmamaya karar verdimCnm ben de biliyorsun az aldı diye çok uzulmustum ama sallamiyorum şimdi napalım az alsınlar. Tombik olsalar insanlar Tombik derler zayıf olsa zayıf derler. Zaten hamilelikte ve doğumdan sonra herkesin futursuz yorumlarına maruz kalıyorsun. Bizi yoran başkalarının yorumları zaten. Ne kadar çok kıyaslama yapılıyor insan etkisinde kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?