Kasim 2015 dogum yapan anneler

Canim iyice doyuyor mu?
Evet .. kilo alimi gayet iyi.
Megersem sorunumuz gazmis.
Surup verdi dunden beri daha rahat evladim
Tabii psikolojik olarak bende iyiyim suan.
Uykum var ama uyuyamiyorm.. tv yaninda sese alissin diye. Bu sefer sese ben uyuyamiyorum

Can bebeği kullandım ama memnun kalmadım 4bebek bezi değiştirdim prima premium ca re en iyisi.biz çok pisik olduk doktoru muz en son bunu önerdi çok memnunum

Benim melegimde kusuyordu.bazen sadece sütü bazen peynirimsi sütü kusuyordu doktora sordum fizyolojik olarak reflu gibi olabilirler normal dedi .sık aralıklarla emzirirsen daha az içer daha az kusar dedi .benim bir buçuk gün falan sürdü sonra geçti

Herkese hayirli cumalar.oncelikler ben ilk kizima biogaiayi kullanmistim faydasini da gormustum tavsite edebilirim.biz bugun 36gunluk olduk 15 gun oncesinde kizimin yuzunde sivilceler cikmisti arkadasim iki kizindada ciktigini sutten oldugunu soyledi bizde oyledir gecer diye doktora falan gitmedik fakat kizimin yuzu kabuk kabuk soyulmaya basladi cocuk doktoruna gittik egzama oldugunu soyledi alerji doktoruna yonlendirdi oda egzama oldugunu soyledi krem ve losyon yazdi insallah bi an once gecer...Eger bebegi bizin gibi olan bebisler varsa ihmal etmeyin arkadaslar erken tedavi herzaman iyidir.biz esimle cok pisman olduk ama yapacak bisey yok

Canim uzme kendini çişini sık, kakasini da gunluk yapiyorsa doyuyordur bebegin.

Sizden emzirmekten ve kucakta taşımaktan sağ bileği incinen var mi yanlis mi tutuyorum anlamadım sağ elimi fazla kullanamıyor um artık merak ettim siz dede varmı
Ayni durumdayım sağ bileğim inanılmaz ağrıyor artık çocuğumu kaldiramiyorum sağa yuklenerek. Baş parmağım çıkıyor gibi doktora gideceğim buyuzden bende

QUOTE="incikupeli, post: 43897601, member: 646164"]Ayni durumdayım sağ bileğim inanılmaz ağrıyor artık çocuğumu kaldiramiyorum sağa yuklenerek. Baş parmağım çıkıyor gibi doktora gideceğim buyuzden bende [/QUOTE]birde geçeceğine artıyor geceleri özellikle sağ elim hiç tutmuyor göğsümü tutup veremiyorum

Canim uzme kendini çişini sık, kakasini da gunluk yapiyorsa doyuyordur bebegin.
Kakasını günde 2-3 kere yapıyor. Çişini de çok sık yapıyor. 2-3 saatte bşr bezini değiştiriyorum, hep ıslak gün içinde. Napıyım benim oğlum tombik bi bebek olmayacak demek ki..

Canim havalar iyise cikin neden 40i bekliyorsun?
Biz 3 4 kere cikardik doktor kontrolleri haric.
Aglayinca dönüyoruz napalim boyle boyle alisacagiz.
Bana kalsa ben çıkarım sarıp sarmalar bebeği ama kayınvalidem yanımda onlar acayip pimpirikliler. Eşim de öyle , bugün ikisi markete gidip evin alışverişini Yaptılar kendi evimde yabanc gibi hissediyorum bazen. Tek başıma daha rahat oluyorum , eşimin de işleri bu aralar yoğunlaştı izin bile kullanamayacak bir süre. Öğlen gidiyor işe gece 11 de geliyor hatta dün çok uzadı 3 te geldi eve. Evde sadece eşimle başbaşa olsak çıkarız da üçüncü bi kişi olunca olmuyor. Eşim de çok bunaldığımın farkında ama yine de ona birşey söylemiyorum. Bebeğimizin mutluluğunu tam yaşayamadık bile annesinin bazı yaptığı şeylerden dolayı. Onlar da aklıma geldikçe içten içe sinir oluyorum moralim bozuluyor günümün %90 ını yatak odamda bebeğimle geçiriyorum Rabbim eksikliklerini göstermesin yavrularımızın.

Kakasını günde 2-3 kere yapıyor. Çişini de çok sık yapıyor. 2-3 saatte bşr bezini değiştiriyorum, hep ıslak gün içinde. Napıyım benim oğlum tombik bi bebek olmayacak demek ki..

Cnm ben de biliyorsun az aldı diye çok uzulmustum ama sallamiyorum şimdi napalım az alsınlar. Tombik olsalar insanlar Tombik derler zayıf olsa zayıf derler. Zaten hamilelikte ve doğumdan sonra herkesin futursuz yorumlarına maruz kalıyorsun. Bizi yoran başkalarının yorumları zaten. Ne kadar çok kıyaslama yapılıyor insan etkisinde kalıyor

Ben prima premium care kullanıyorum. Bir de sleepy nin numune olarak gönderdikleri 8 adet bezi vardı. Acaba pişik yapar mı diye test amaçlı deneyeyim dedim, dönüşümlü olarak bir sleepy bir prima kullandım pişik yapmadi. Ama tabiki prima en iyisi sızdırmıyor popoyu kuru tutuyor. Dün bende acaba molfix de denesem mi diye düşünüyordum. Fiyatları arasında çok büyük bir fark göremeyince primsiz devam etmeye karar verdim

Bende prima premium kullaniyorum ama sanirim bi zaman sonra oda kullanissiz lluyormus oyle diyorlar sanirim sivi kaka emme ozelliginden dolayi

Aksama da bebek gormeye gelcekler.. ben les gibi terliyim.
Oglum deseniz az uyudu gunduz gene gaz sancisina kalkti.
Esim helsin girecegim dusa ama halim yok. Millete ikram vs.
Annem de yarina gelcekti

gidince doktorun cevabını yazarsan çok sevinirim
Canim bu yuzden doktora gitmeye gerek yok kki yannis tutustan dolayi kas zedelenmesi oluyo agri kremi vericek ki emziren anne oldugunuz icinde vermez bikac gun dikkat et o koluna yuklenme tutusuna dikkat et gecer

Aynen öyle. Hamileliğimin son 2 ayından beri çocuğun kilosu olay oldu. O zamandan beri üzülüyorum. Ama artık takmamaya karar verdim

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…