Kasim 2015 dogum yapan anneler

Sut saganlar emzirdikten hemen sonra mi sagiyorsunuz?
Gunde kac defa?
Bana saglik ocagindan hemsire sag buzluga at dedi ama azalir sutum diye korkuyim ya da yetmezse ya diye

Kakasını günde 2-3 kere yapıyor. Çişini de çok sık yapıyor. 2-3 saatte bşr bezini değiştiriyorum, hep ıslak gün içinde. Napıyım benim oğlum tombik bi bebek olmayacak demek ki..
Tatlim benimkide ayni sekilde ve tombik degil, bizim hollandali ebelerimizde bezinde her defasinda çişi varsa ve gunde en az 1 kez kakasını yapiyorsa iyi besleniyordur korkma diyorlar.

Kesin oglum da uyur. Ben gene dinlenecegim sureyi misafire syirrcm.
Umarim gece iyi gecer hepomizin
Ya odegil sen zaten zirt pirt bebebkle ilgileniyosun hani yaninda biri olsada hizmet etcek olcak ismi ya az daha bekleseler olurler insallah iyi gcer her gece ayni mevzu oluyo uyumuyo tam yemek yicez uyutmus oluyom basliyo aglamaya

Bende prima premium care kullaniyorum.
Normal prima serisine gecsem mi acaba diyorum
Benim yeni dogan premium care di, simdi 1 numara normal serisini kullaniyorum, alerji falan yapmadi. Bide her temizlemede pisik kremi kullanmiyorum ben, sizler nasil yapiyorsunuz?

Aynen öyle. Hamileliğimin son 2 ayından beri çocuğun kilosu olay oldu. O zamandan beri üzülüyorum. Ama artık takmamaya karar verdim
Benimkide 3,350 dogdu, hamileligimde de cok şişmedim hatta son ayimda gorenler doguma son ayimdayim deyince sasiriyorlardi, dogum yaptigim gun kv hastaneye geldi amaaan pek kucuk bu bebişko dedi, senin karnini gorende 5 kilo cocuk dogurursun sanirdi dedi. Allahim sabir dedim ya. Neyseki yanimda kalmiyor 2- 3 gune bir gelip gidiyor, annem var yanimda yoksa kv cekilmez vallahi

Sut saganlar emzirdikten hemen sonra mi sagiyorsunuz?
Gunde kac defa?
Bana saglik ocagindan hemsire sag buzluga at dedi ama azalir sutum diye korkuyim ya da yetmezse ya diye
Oglum gunduz uzun uyuyor, bende o uyurken sagiyorum. Gunde 1 kez yapiyorum. Ama azalir diye korkma sagdikca yada emildikce cogaliyor sutumuz

Ya odegil sen zaten zirt pirt bebebkle ilgileniyosun hani yaninda biri olsada hizmet etcek olcak ismi ya az daha bekleseler olurler insallah iyi gcer her gece ayni mevzu oluyo uyumuyo tam yemek yicez uyutmus oluyom basliyo aglamaya
Kiz benim bugun kv geldi bize, ben yurtdisindayim annem dogum icin yanima geldi, bizim kv kendine cay koymaya mutfaga gitti ocagin ustundeki tencereleri karistiriyor bende salondan duyuyorum, sonra geldi yanimiza bende tencerenin birinden yaprak sarma cikar umuduyla baktim ama yokmus diyor, annenin sarmasi cok guzel oluyor falan diyor annemle ben sok anne ne sarmasi allah askina cocukla ilgilenmekten yemek yemege firsat bulamiyoruz sen sar getirde biz yiyelim dedim. Ayip ya beklentiye bakarmisin

Çok güzel solemisin benim kv de yarın gelcek ben yiyim die lahana sarmış zaten çocuk gazdan hava ya uçacak bide bana lahana yedircek

Reactions: GCA
Bizimki de 3300 doğdu. Doğumdan önceki gün ultrasonda 2700 dediler. Nerdeyse biraz daha erteleyelim diye tutturacaktım. Anesteziden uyanır uyanmaz ilk sorum kaç kilo olduğuydu. Ben kilosu iyi derken hastaneye dayımın çoook sevdiğim ! Eşi geldi, kaç kilo bu diye sordu. Kilosunu söyleyince ay belliiii küçücük bişey buu diyiverdi sanli kendim5 kilo doğurdu. Şimdi de her gördüğünde sütün yetmiyo mu, ay şimdiden mama mı veriyorsun, hiç kilo almıyo mu bu çocuk diyip duruyo.

Doktorunu dinle o iyi diyorsa geri boş, takma kimseyi

Aksama da bebek gormeye gelcekler.. ben les gibi terliyim.
Oglum deseniz az uyudu gunduz gene gaz sancisina kalkti.
Esim helsin girecegim dusa ama halim yok. Millete ikram vs.
Annem de yarina gelcekti
Görmeyeggelcez diyenlere kapıdan bebeği gösterip yollamak geliyor
İçimden hele bayanların boyle düşüncesiz olmasını anlamıyorum biz zaten dünyadan kopmusuz yardımın olmayacaksa hele kendimizi toplayalım bir bekle

Benim yeni dogan premium care di, simdi 1 numara normal serisini kullaniyorum, alerji falan yapmadi. Bide her temizlemede pisik kremi kullanmiyorum ben, sizler nasil yapiyorsunuz?

Biz hala yeni doğan premium care kullanıyoruz cnm. Aslında hastanede huggies vermişlerdi ve cok güzeldi ondan alalım dedim eşim prima daha iyidir die almak istemedi. Ben pisik olmadan krem surmuyorum hiç gerek varmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…