- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Gunde 1 defa 5damlaBiogaia yi günde kaç kez kaç damla kullanıyorsunuz
Çok güzel solemisinbenim kv de yarın gelcek ben yiyim die lahana sarmış zaten çocuk gazdan hava ya uçacak bide bana lahana yedircek
Ben de herseye rağmen istiyorum ikinciyi. Tek çocuk olduğum için bunun acısını iyi bilirim.Bence kardes dünyanın en güzel şeyi. Gerçi bu kadar yoğun çalışırken ve bakacak kişi bile mechulken ikinciyi düşünmek biraz garip ama ben isterim bir daha dogurmak.
Bizimki de 3300 doğdu. Doğumdan önceki gün ultrasonda 2700 dediler. Nerdeyse biraz daha erteleyelim diye tutturacaktım. Anesteziden uyanır uyanmaz ilk sorum kaç kilo olduğuydu. Ben kilosu iyi derken hastaneye dayımın çoook sevdiğim ! Eşi geldi, kaç kilo bu diye sordu. Kilosunu söyleyince ay belliiii küçücük bişey buu diyiverdi sanli kendim5 kilo doğurdu. Şimdi de her gördüğünde sütün yetmiyo mu, ay şimdiden mama mı veriyorsun, hiç kilo almıyo mu bu çocuk diyip duruyo.
Aynen bizimki öyledir zaten. Son bikaç günde karar verdim kimsenin lafını takmamaya. Neyse ki annem, babsm ve eşim hep olumlular, moralimi yükseltmrk için ellerinden geleni yapıyorlar.Ayy ya 3000 kilo işte daha ne olsun. 5 kilo doğursan ay bu bebek ne çocuk gibi derdi emin ol. Bazı insanlar sadece olumsuz yorum yapmak için dünyaya gelmisler sanki
Oha kadinin drrdine bakKiz benim bugun kv geldi bize, ben yurtdisindayim annem dogum icin yanima geldi, bizim kv kendine cay koymaya mutfaga gitti ocagin ustundeki tencereleri karistiriyor bende salondan duyuyorum, sonra geldi yanimiza bende tencerenin birinden yaprak sarma cikar umuduyla baktim ama yokmus diyor, annenin sarmasi cok guzel oluyor falan diyor annemle ben sokanne ne sarmasi allah askina cocukla ilgilenmekten yemek yemege firsat bulamiyoruz sen sar getirde biz yiyelim dedim. Ayip ya beklentiye bakarmisin
Aynen ya bizimde bakicak kimsemiz yok e zaten 2 ay sonra ise baslicam nasil olucak bilmiyormBence kardes dünyanın en güzel şeyi. Gerçi bu kadar yoğun çalışırken ve bakacak kişi bile mechulken ikinciyi düşünmek biraz garip ama ben isterim bir daha dogurmak.
Ben pisik kremi kullanmiyorum.Benim yeni dogan premium care di, simdi 1 numara normal serisini kullaniyorum, alerji falan yapmadi. Bide her temizlemede pisik kremi kullanmiyorum ben, sizler nasil yapiyorsunuz?
8de aradilar sizin sokaktayiz diye ben sok?. Esim yeni isten gelmsti yemek bile yiyemedim. Koltuk altimi yikayip ueni kaxak giydim ama oglum cok hizursuzlandi gene.Görmeyeggelcez diyenlere kapıdan bebeği gösterip yollamak geliyor
İçimden hele bayanların boyle düşüncesiz olmasını anlamıyorum biz zaten dünyadan kopmusuz yardımın olmayacaksa hele kendimizi toplayalım bir bekle
Normali ile premium care arasinda ne fark varkiBen düşünüyorum geçmeyi. Elimde bir adet 2 numara premium var zaten ondan sonra normalini alacağım
Su ve pamuk ile temizligi yapiyorum 1 kere suruyom 1 kere surmuyom krem ben ole yapiyorumBenim yeni dogan premium care di, simdi 1 numara normal serisini kullaniyorum, alerji falan yapmadi. Bide her temizlemede pisik kremi kullanmiyorum ben, sizler nasil yapiyorsunuz?
Günde 1 kez kakayı az tutmuşlar sanki.Ben de ebeye soracaktım.Bize günde 4-6 kaka diyorlar.Bazen bez çok yoğun kaka oluyor , bazen daha az avuç içinin yarısı kadar oluyor.Onu da sayıyoruzdur herhalde ? Çiş her defasında oluyor.Ben sütü artık hiç sağmıyorum , sürekli emziriyorum.Tatlim benimkide ayni sekilde ve tombik degil, bizim hollandali ebelerimizde bezinde her defasinda çişi varsa ve gunde en az 1 kez kakasını yapiyorsa iyi besleniyordur korkma diyorlar.
Şu sling nasıl almayı düşünüyorum ama hamileyken okadar gereksiz şey aldik ki boşuna alırım diye korkuyorum .çocuk içinde rahat oluyor mu saglikli mi acaba .en azından bazı işlerimizi yaparız bizimkide hep kucaktaGünde 1 kez kakayı az tutmuşlar sanki.Ben de ebeye soracaktım.Bize günde 4-6 kaka diyorlar.Bazen bez çok yoğun kaka oluyor , bazen daha az avuç içinin yarısı kadar oluyor.Onu da sayıyoruzdur herhalde ? Çiş her defasında oluyor.Ben sütü artık hiç sağmıyorum , sürekli emziriyorum.
Sudocrem her bez değiştirdiğimde sürüyorum.Uni Baby Islak mendil kullanıyorum.Pamuk ve suya geçemedim.Annem varken lavaboda yıkıyorduk popişini. Zaman da yok hazırlayacak şu an pamuk ve su.Altını değiştirirken genelde ağlıyor.Sanırım soğuk geliyor Islak mendil. Kucağımda yapışık yaşıyoruz oğlumla.Gece kucak kucağa uyuyoruz , gündüz hep kucakta ya da memede.
Tek elle yapılacak işleri hep yapıyorum artık kucaktayken .Dün evi süpürdüm.Topladım.Kucaktayken yemek yemeğe alıştım.Sling e koydum dün ilk kez.Memeler yara olduğu için beni zorladı sadece,bir de düzgün bağlamak için biraz tecrübe lazım.
Yalnız yemek pişiremiyorum , hep dışarıdan söylüyoruz.
10 kilo verdim.8,5 kilom var hala.Onlar da yavaş yavaş gidecek sanırım.
Günde 1 kez kakayı az tutmuşlar sanki.Ben de ebeye soracaktım.Bize günde 4-6 kaka diyorlar.Bazen bez çok yoğun kaka oluyor , bazen daha az avuç içinin yarısı kadar oluyor.Onu da sayıyoruzdur herhalde ? Çiş her defasında oluyor.Ben sütü artık hiç sağmıyorum , sürekli emziriyorum.
Sudocrem her bez değiştirdiğimde sürüyorum.Uni Baby Islak mendil kullanıyorum.Pamuk ve suya geçemedim.Annem varken lavaboda yıkıyorduk popişini. Zaman da yok hazırlayacak şu an pamuk ve su.Altını değiştirirken genelde ağlıyor.Sanırım soğuk geliyor Islak mendil. Kucağımda yapışık yaşıyoruz oğlumla.Gece kucak kucağa uyuyoruz , gündüz hep kucakta ya da memede.
Tek elle yapılacak işleri hep yapıyorum artık kucaktayken .Dün evi süpürdüm.Topladım.Kucaktayken yemek yemeğe alıştım.Sling e koydum dün ilk kez.Memeler yara olduğu için beni zorladı sadece,bir de düzgün bağlamak için biraz tecrübe lazım.
Yalnız yemek pişiremiyorum , hep dışarıdan söylüyoruz.
10 kilo verdim.8,5 kilom var hala.Onlar da yavaş yavaş gidecek sanırım.
Bende herşeye rağmen istiyorum besinciyi der misim:)))valla imkanım olsa yardım edenim olsa yapardım bir tane daha kalabalık aile çok çok güzel .zaten ben bitane daha yapsam annem bu şehri hatta ülkeyi terk eder:)))yok yok evlatlıktan men ederBen de herseye rağmen istiyorum ikinciyi. Tek çocuk olduğum için bunun acısını iyi bilirim.
Sling güzel bağlamaya alışırsan.Ben henüz hız kazanamadım.Standart bağlama şekli var zaten.Sonrasında kollar boş oluyor.Bebiş de sıcacık uyuyor.Şu sling nasıl almayı düşünüyorum ama hamileyken okadar gereksiz şey aldik ki boşuna alırım diye korkuyorum .çocuk içinde rahat oluyor mu saglikli mi acaba .en azından bazı işlerimizi yaparız bizimkide hep kucakta
Maaşallah 4 çocuk mu var , harika.Bende herşeye rağmen istiyorum besinciyi der misim:)))valla imkanım olsa yardım edenim olsa yapardım bir tane daha kalabalık aile çok çok güzel .zaten ben bitane daha yapsam annem bu şehri hatta ülkeyi terk eder:)))yok yok evlatlıktan men eder
4. mü bu? Maşallah allah bağışlasın. Ben 3 e bile cesaret edemem..Bende herşeye rağmen istiyorum besinciyi der misim:)))valla imkanım olsa yardım edenim olsa yapardım bir tane daha kalabalık aile çok çok güzel .zaten ben bitane daha yapsam annem bu şehri hatta ülkeyi terk eder:)))yok yok evlatlıktan men eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?