Kasim 2015 dogum yapan anneler

Çok güzel solemisin benim kv de yarın gelcek ben yiyim die lahana sarmış zaten çocuk gazdan hava ya uçacak bide bana lahana yedircek

Çok güldüm cnm ya yapacak bişey bulamamış mi canım Kayseri yemeklerimizden bari yaprak sarma yapsaymis

Bence kardes dünyanın en güzel şeyi. Gerçi bu kadar yoğun çalışırken ve bakacak kişi bile mechulken ikinciyi düşünmek biraz garip ama ben isterim bir daha dogurmak.
Ben de herseye rağmen istiyorum ikinciyi. Tek çocuk olduğum için bunun acısını iyi bilirim.

Ayy ya 3000 kilo işte daha ne olsun. 5 kilo doğursan ay bu bebek ne çocuk gibi derdi emin ol. Bazı insanlar sadece olumsuz yorum yapmak için dünyaya gelmisler sanki

Ayy ya 3000 kilo işte daha ne olsun. 5 kilo doğursan ay bu bebek ne çocuk gibi derdi emin ol. Bazı insanlar sadece olumsuz yorum yapmak için dünyaya gelmisler sanki
Aynen bizimki öyledir zaten. Son bikaç günde karar verdim kimsenin lafını takmamaya. Neyse ki annem, babsm ve eşim hep olumlular, moralimi yükseltmrk için ellerinden geleni yapıyorlar.

Reactions: GCA
Oha kadinin drrdine bak

Bence kardes dünyanın en güzel şeyi. Gerçi bu kadar yoğun çalışırken ve bakacak kişi bile mechulken ikinciyi düşünmek biraz garip ama ben isterim bir daha dogurmak.
Aynen ya bizimde bakicak kimsemiz yok e zaten 2 ay sonra ise baslicam nasil olucak bilmiyorm

Reactions: GCA
Benim yeni dogan premium care di, simdi 1 numara normal serisini kullaniyorum, alerji falan yapmadi. Bide her temizlemede pisik kremi kullanmiyorum ben, sizler nasil yapiyorsunuz?
Ben pisik kremi kullanmiyorum.
Islak mendil ve zeytin yagi suruyom bazen.

8de aradilar sizin sokaktayiz diye ben sok?. Esim yeni isten gelmsti yemek bile yiyemedim. Koltuk altimi yikayip ueni kaxak giydim ama oglum cok hizursuzlandi gene.
Gece zor sakinlestirip uyuttum.

Gaz icin nurse haveys iyi gibi diyordum ama gene ikinarak uyaniyor ya.
Ama uyku sureleri uzadi gibi.
Devam etsem mi

Benim yeni dogan premium care di, simdi 1 numara normal serisini kullaniyorum, alerji falan yapmadi. Bide her temizlemede pisik kremi kullanmiyorum ben, sizler nasil yapiyorsunuz?
Su ve pamuk ile temizligi yapiyorum 1 kere suruyom 1 kere surmuyom krem ben ole yapiyorum

Hangi başlığa yazacağımı şaşırıyorum.
İki başlılık oldu Eski başlık mı , burası mı ?
D vitamini veriyor musunuz ? Doktor bize 15.günden itibaren günde 4 damla verdi.

Tatlim benimkide ayni sekilde ve tombik degil, bizim hollandali ebelerimizde bezinde her defasinda çişi varsa ve gunde en az 1 kez kakasını yapiyorsa iyi besleniyordur korkma diyorlar.
Günde 1 kez kakayı az tutmuşlar sanki.Ben de ebeye soracaktım.Bize günde 4-6 kaka diyorlar.Bazen bez çok yoğun kaka oluyor , bazen daha az avuç içinin yarısı kadar oluyor.Onu da sayıyoruzdur herhalde ? Çiş her defasında oluyor.Ben sütü artık hiç sağmıyorum , sürekli emziriyorum.

Sudocrem her bez değiştirdiğimde sürüyorum.Uni Baby Islak mendil kullanıyorum.Pamuk ve suya geçemedim.Annem varken lavaboda yıkıyorduk popişini. Zaman da yok hazırlayacak şu an pamuk ve su.Altını değiştirirken genelde ağlıyor.Sanırım soğuk geliyor Islak mendil. Kucağımda yapışık yaşıyoruz oğlumla.Gece kucak kucağa uyuyoruz , gündüz hep kucakta ya da memede.
Tek elle yapılacak işleri hep yapıyorum artık kucaktayken .Dün evi süpürdüm.Topladım.Kucaktayken yemek yemeğe alıştım.Sling e koydum dün ilk kez.Memeler yara olduğu için beni zorladı sadece,bir de düzgün bağlamak için biraz tecrübe lazım.
Yalnız yemek pişiremiyorum , hep dışarıdan söylüyoruz.
10 kilo verdim.8,5 kilom var hala.Onlar da yavaş yavaş gidecek sanırım.

Şu sling nasıl almayı düşünüyorum ama hamileyken okadar gereksiz şey aldik ki boşuna alırım diye korkuyorum .çocuk içinde rahat oluyor mu saglikli mi acaba .en azından bazı işlerimizi yaparız bizimkide hep kucakta

Bayanlar dün akşam üstü rezene çayı içtim gece nispeten daha iyiydi beni de sarhoş gibi yapmadı yine kucagimdaydi ama gazdan ağrı çekmedik

Wrap sling mi kullanıyorsun? Markası ne birde bende alacağım da onun için sordum yoksa bizde omuza memede yaşıyoruz kızımla annem olmasa ne tuvalete gidebilirim ne yemek yiyebilirim:)

Ben de herseye rağmen istiyorum ikinciyi. Tek çocuk olduğum için bunun acısını iyi bilirim.
Bende herşeye rağmen istiyorum besinciyi der misim:)))valla imkanım olsa yardım edenim olsa yapardım bir tane daha kalabalık aile çok çok güzel .zaten ben bitane daha yapsam annem bu şehri hatta ülkeyi terk eder:)))yok yok evlatlıktan men eder

Sling güzel bağlamaya alışırsan.Ben henüz hız kazanamadım.Standart bağlama şekli var zaten.Sonrasında kollar boş oluyor.Bebiş de sıcacık uyuyor.
Köylerde kadınlar bohça gibi sırtına göğsüne bağlarlar , onun modern versiyonu.
Ben Boba Wrap Sling almıştım.Şimdi olsa Boba 4G Carrier alırım.Onlar hazır , direkt geçirip bebeği yerleştiriyorsun.Biraz pahalı ama değer.Ben ondan da alacağım , Sling den daha pratik.

Maaşallah 4 çocuk mu var , harika.
Benim ilk , ben de bir tane daha istiyorum.Olursa bir tane daha sonra :) Ama en azından bir kardeşi olsun istiyorum.

4. mü bu? Maşallah allah bağışlasın. Ben 3 e bile cesaret edemem..

Slmmm kızlar dün gece kızıma biberonla süt içirdim. Uyumak için meme ister verdim biraz emdi uyudu tam yatircam gözünü açtı neyse kucagimda pispis modundayim birden açtı gözünü ve öyle bir kustu ki anlatamam benim pijamam atletim kendi üstü. O kadar korktum ki kendi de korktu. İnşallah hasta fln değildir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…