- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Aynen evim 23 derece kıyafetleri iki çift bide patigi var yinede battaniyesiz dolastirinca hapsuruyorTwoPrincess sen nurse haverys i kac saat ara ile veriyorsun?
Ilk gun iyi gibiydi sanki dun gene oglum basa dondu.
Ne zaman anlarim ki nasil etki ettigini?
beyazpatik yatagina alistirmayacak misin? Kucakta nasil uyuyabiliyorsunuz masallah.
Su sling bende alcam.galiba bari orda uyusun diye.
Gunduz uykusu sifir.
Esnemekten catlicak ama yok cocukta uyku.
Millet de kucakta alistirmisin zorlancan diyo.
Gel de tut.cocugu baska yerde duruyo mu bakalim diyesim geliyo.
Benim ev 23 derece ama daha kucuk diye battaniye ile dolastiriyorum kucakta sizler nasil giydiriyorsunuz?
gerçekten çok zor hatta büyüdükçe farklı alanlarda dahada zorlaşıyor insanın işi .kafayı siyirdigini düşündüğün çok zaman oluyor ama sevgileri muhteşem paylasomlari hele.yanlız dikkat edin çocuk sayısı çoğaldıkça yardımlar azalıyor ters orantılı .insanın anası bile sırt cevirirmi ya.ikinci çocuk yine iyi de ucuncu de yardımlar yüzde otuz azalıyor ,dorduncude yardımlar bıçak gibi kesiliyor:))) hastaneden gelince bir insan evladı bulamazsınız.hatta besinciyi yaparsan tasinirim burdan diye tehdit alırsınız hemde ameliyattan saniyeler sonra :))))ağlanacak hale gülmek bu olsa gerekMaaşallah 4 çocuk mu var , harika.
Benim ilk , ben de bir tane daha istiyorum.Olursa bir tane daha sonra :) Ama en azından bir kardeşi olsun istiyorum.
Evet ya gunduz de gece de uykuda ikiniyor yavrum.Nurse haverys ile biogaia birlikte kullaniliyormu yada simplex .acaba hangisi daha etkili.bitsin artık şu gaz olayı rahat etsin melekleri mız
Ben tek kat giydiriyordum ama üsüdüğünü düşündüm ve iki kat giydiriyorum.
DonukPudra bence sab simplex yada biogayi dene bunlar daha ertkiliymis.birde kimyon tohumu rezene karışımı iç biraz daha iyi geliyor bence.
bizde de aynı ama emdlkten sonra nekadar ugrassamda gazcikmiyor yatağına yatırıyor um üç dakika sonra ikibuklum mizildanip duruyor alıyorum gaz çıkana kadar uyanıyor tekrar uyutmak için tekrar meme vermiyorum artık yoksa hep tekrar edip duruyor.yalancı meme verip uyutmaya çalışıyorum ama çok uzun sürüyor az bişey uyuyup emme saati geliyor tekrar.nekadar zihni sinir birşey bir aydır yatak odasindayim yaEvet ya gunduz de gece de uykuda ikiniyor yavrum.
Uykusu tas catlasa 1 saat..
Bir de her zaman gazini cikarttiramiyorum emzirdikten sonra.. vicdan azabi cekiyorum
Al iste aynisi..bizde de aynı ama emdlkten sonra nekadar ugrassamda gazcikmiyor yatağına yatırıyor um üç dakika sonra ikibuklum mizildanip duruyor alıyorum gaz çıkana kadar uyanıyor tekrar uyutmak için tekrar meme vermiyorum artık yoksa hep tekrar edip duruyor.yalancı meme verip uyutmaya çalışıyorum ama çok uzun sürüyor az bişey uyuyup emme saati geliyor tekrar.nekadar zihni sinir birşey bir aydır yatak odasindayim ya
Al iste aynisi..
Gunduz de gece de.
Aglama krizine giriyom bazen esime.. ruhum bunaldi ksiir donguden .yavrularimizin gunahi yok ama icim gidiyor oyle gorunce. Ve insan da hal kalmiyor.
Yalanci memeyle dw tam daldi derken acliktan agliyor bu sefer[/QUOTE bir gün göğsümü koparıp ağzına mi versem dediğimi biliyorum valla akıl sağlığına zarar bu döngü yanlız bazen sıcak banyo ise yarıyor gibi
birgun göğsümü koparıp agzinami vereyim diye düşündüğümü biliyorum akla zarar valla bu döngü bazen banyo iyi geliyor gibiAl iste aynisi..
Gunduz de gece de.
Aglama krizine giriyom bazen esime.. ruhum bunaldi ksiir donguden .yavrularimizin gunahi yok ama icim gidiyor oyle gorunce. Ve insan da hal kalmiyor.
Yalanci memeyle dw tam daldi derken acliktan agliyor bu sefer
Evet banyo yoruyor ya iyi geliyor.birgun göğsümü koparıp agzinami vereyim diye düşündüğümü biliyorum akla zarar valla bu döngü bazen banyo iyi geliyor gibi
Aynen benimde öyle ama zibini uzun kollu giydiriyorum altina da iki tane ayaklı esefman altı üstüne patik giydiriyorum benim kızımın elleri hep soğuk oluyor yoksa.ayrıcabbattaniye de satıyorumIki kat giydirince battaniye ortuyor musun?
Benim zibin ve ust
Alti corap ve patikli alt var.bide battaniyeye sariyorum
biogaia kullanıyorum pek etkisini görmedim diyordum ama dün nispeten daha rahattı gerçi dün rezene de icmistim belki ondan dirEvet banyo yoruyor ya iyi geliyor.
Sen gaz icin surup kllaniyor musun?
Suan omzumda uyuyor yatrmaya korkuyorum
Ben 10.gunden beri D ve K vitamini, gunde 5 damla kullaniyorumHangi başlığa yazacağımı şaşırıyorum.
İki başlılık olduEski başlık mı , burası mı ?
D vitamini veriyor musunuz ? Doktor bize 15.günden itibaren günde 4 damla verdi.
Canimmm senin oglan kucakci olmusGünde 1 kez kakayı az tutmuşlar sanki.Ben de ebeye soracaktım.Bize günde 4-6 kaka diyorlar.Bazen bez çok yoğun kaka oluyor , bazen daha az avuç içinin yarısı kadar oluyor.Onu da sayıyoruzdur herhalde ? Çiş her defasında oluyor.Ben sütü artık hiç sağmıyorum , sürekli emziriyorum.
Sudocrem her bez değiştirdiğimde sürüyorum.Uni Baby Islak mendil kullanıyorum.Pamuk ve suya geçemedim.Annem varken lavaboda yıkıyorduk popişini. Zaman da yok hazırlayacak şu an pamuk ve su.Altını değiştirirken genelde ağlıyor.Sanırım soğuk geliyor Islak mendil. Kucağımda yapışık yaşıyoruz oğlumla.Gece kucak kucağa uyuyoruz , gündüz hep kucakta ya da memede.
Tek elle yapılacak işleri hep yapıyorum artık kucaktayken .Dün evi süpürdüm.Topladım.Kucaktayken yemek yemeğe alıştım.Sling e koydum dün ilk kez.Memeler yara olduğu için beni zorladı sadece,bir de düzgün bağlamak için biraz tecrübe lazım.
Yalnız yemek pişiremiyorum , hep dışarıdan söylüyoruz.
10 kilo verdim.8,5 kilom var hala.Onlar da yavaş yavaş gidecek sanırım.
Canim bizde ayni durumu yasadik. Ben kendi sutumu sagip aventin baslangic setinin kucuguyle veriyorum bebek hizlica iciyor sonrada sindiremeyip hepsini geri cikariyor, sanirim bu biberonlar mama icinmis, bende anne sutu icin olanini arastiriyorum onunla sut daha yavas cikiyormus ve bebekte sindire sindire iciyormus. Senin biberonun markasi ne?Slmmm kızlar dün gece kızıma biberonla süt içirdim. Uyumak için meme ister verdim biraz emdi uyudu tam yatircam gözünü açtı neyse kucagimda pispis modundayim birden açtı gözünü ve öyle bir kustu ki anlatamam benim pijamam atletim kendi üstü. O kadar korktum ki kendi de korktu. İnşallah hasta fln değildir yaa
TwoPrincess sen nurse haverys i kac saat ara ile veriyorsun?
Ilk gun iyi gibiydi sanki dun gene oglum basa dondu.
Ne zaman anlarim ki nasil etki ettigini?
beyazpatik yatagina alistirmayacak misin? Kucakta nasil uyuyabiliyorsunuz masallah.
Su sling bende alcam.galiba bari orda uyusun diye.
Gunduz uykusu sifir.
Esnemekten catlicak ama yok cocukta uyku.
Millet de kucakta alistirmisin zorlancan diyo.
Gel de tut.cocugu baska yerde duruyo mu bakalim diyesim geliyo.
Benim ev 23 derece ama daha kucuk diye battaniye ile dolastiriyorum kucakta sizler nasil giydiriyorsunuz?
Canim bizde ayni durumu yasadik. Ben kendi sutumu sagip aventin baslangic setinin kucuguyle veriyorum bebek hizlica iciyor sonrada sindiremeyip hepsini geri cikariyor, sanirim bu biberonlar mama icinmis, bende anne sutu icin olanini arastiriyorum onunla sut daha yavas cikiyormus ve bebekte sindire sindire iciyormus. Senin biberonun markasi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?