Kasim 2015 dogum yapan anneler

TwoPrincess sen nurse haverys i kac saat ara ile veriyorsun?
Ilk gun iyi gibiydi sanki dun gene oglum basa dondu.
Ne zaman anlarim ki nasil etki ettigini?

beyazpatik yatagina alistirmayacak misin? Kucakta nasil uyuyabiliyorsunuz masallah.
Su sling bende alcam.galiba bari orda uyusun diye.
Gunduz uykusu sifir.
Esnemekten catlicak ama yok cocukta uyku.
Millet de kucakta alistirmisin zorlancan diyo.
Gel de tut.cocugu baska yerde duruyo mu bakalim diyesim geliyo.
Benim ev 23 derece ama daha kucuk diye battaniye ile dolastiriyorum kucakta sizler nasil giydiriyorsunuz?

Aynen evim 23 derece kıyafetleri iki çift bide patigi var yinede battaniyesiz dolastirinca hapsuruyor

Maaşallah 4 çocuk mu var , harika.
Benim ilk , ben de bir tane daha istiyorum.Olursa bir tane daha sonra :) Ama en azından bir kardeşi olsun istiyorum.
gerçekten çok zor hatta büyüdükçe farklı alanlarda dahada zorlaşıyor insanın işi .kafayı siyirdigini düşündüğün çok zaman oluyor ama sevgileri muhteşem paylasomlari hele.yanlız dikkat edin çocuk sayısı çoğaldıkça yardımlar azalıyor ters orantılı .insanın anası bile sırt cevirirmi ya.ikinci çocuk yine iyi de ucuncu de yardımlar yüzde otuz azalıyor ,dorduncude yardımlar bıçak gibi kesiliyor:))) hastaneden gelince bir insan evladı bulamazsınız.hatta besinciyi yaparsan tasinirim burdan diye tehdit alırsınız hemde ameliyattan saniyeler sonra :))))ağlanacak hale gülmek bu olsa gerek

Ben tek kat giydiriyordum ama üsüdüğünü düşündüm ve iki kat giydiriyorum.
DonukPudra bence sab simplex yada biogayi dene bunlar daha ertkiliymis.birde kimyon tohumu rezene karışımı iç biraz daha iyi geliyor bence.
Ayrica kızlar cok güzel bir bilgi verdi arkadaşım onunda faydası var gaz ivin deneyin
Adacayi yagini ayaginin altina surunce biraz pamuk koyup giydirin corabini.hem ayaklar sicak duruyor hem de gazina faydali bence

Nurse haverys ile biogaia birlikte kullaniliyormu yada simplex .acaba hangisi daha etkili.bitsin artık şu gaz olayı rahat etsin melekleri mız

Nurse haverys ile biogaia birlikte kullaniliyormu yada simplex .acaba hangisi daha etkili.bitsin artık şu gaz olayı rahat etsin melekleri mız
Evet ya gunduz de gece de uykuda ikiniyor yavrum.
Uykusu tas catlasa 1 saat gunduzleri.
Bir de her zaman gazini cikarttiramiyorum emzirdikten sonra.. vicdan azabi cekiyorum
Sizlerde nasil sancilar hem gunduz hem gece var mi?
Kendim kimyon rezene iciyorum ama bilmiyorum ki.
Nurse Harveys icerigi zaten kimyonluymus

Iki kat giydirince battaniye ortuyor musun?
Benim zibin ve ust
Alti corap ve patikli alt var.bide battaniyeye sariyorum

Evet ya gunduz de gece de uykuda ikiniyor yavrum.
Uykusu tas catlasa 1 saat..
Bir de her zaman gazini cikarttiramiyorum emzirdikten sonra.. vicdan azabi cekiyorum
bizde de aynı ama emdlkten sonra nekadar ugrassamda gazcikmiyor yatağına yatırıyor um üç dakika sonra ikibuklum mizildanip duruyor alıyorum gaz çıkana kadar uyanıyor tekrar uyutmak için tekrar meme vermiyorum artık yoksa hep tekrar edip duruyor.yalancı meme verip uyutmaya çalışıyorum ama çok uzun sürüyor az bişey uyuyup emme saati geliyor tekrar.nekadar zihni sinir birşey bir aydır yatak odasindayim ya

Al iste aynisi..
Gunduz de gece de.
Aglama krizine giriyom bazen esime.. ruhum bunaldi ksiir donguden .yavrularimizin gunahi yok ama icim gidiyor oyle gorunce. Ve insan da hal kalmiyor.
Yalanci memeyle dw tam daldi derken acliktan agliyor bu sefer

Keşke memelerin açma kapama yeri olsa musluk gibi .uykuya dalamayip emdikce gazları bitmiyor düğmesini kapayıp versek ağızlarına ne güzel olur

Al iste aynisi..
Gunduz de gece de.
Aglama krizine giriyom bazen esime.. ruhum bunaldi ksiir donguden .yavrularimizin gunahi yok ama icim gidiyor oyle gorunce. Ve insan da hal kalmiyor.
Yalanci memeyle dw tam daldi derken acliktan agliyor bu sefer
birgun göğsümü koparıp agzinami vereyim diye düşündüğümü biliyorum akla zarar valla bu döngü bazen banyo iyi geliyor gibi

Iki kat giydirince battaniye ortuyor musun?
Benim zibin ve ust
Alti corap ve patikli alt var.bide battaniyeye sariyorum
Aynen benimde öyle ama zibini uzun kollu giydiriyorum altina da iki tane ayaklı esefman altı üstüne patik giydiriyorum benim kızımın elleri hep soğuk oluyor yoksa.ayrıcabbattaniye de satıyorum

Canimmm senin oglan kucakci olmus
Benimkide en az 3 kez kaka yapiyor birinde dolu dolu, diger ikisinde az oluyor, ben pamugu sicak suyla islatip siliyorum hosuna gidiyor sicak sicak, benim annem yanimda birimiz yemek yapip birimiz bebege bakiyoruz, ama annem olmasaydi sanirim wc ye gidecek vakit bulamazdim.
Benimde 10 kilom gitmis, kalanida tez zamanda gider insallah

Canim bizde ayni durumu yasadik. Ben kendi sutumu sagip aventin baslangic setinin kucuguyle veriyorum bebek hizlica iciyor sonrada sindiremeyip hepsini geri cikariyor, sanirim bu biberonlar mama icinmis, bende anne sutu icin olanini arastiriyorum onunla sut daha yavas cikiyormus ve bebekte sindire sindire iciyormus. Senin biberonun markasi ne?

Ben saat tutmadim canim sabah uyandiginda veriyorum oglene kadar idare ediyor. Oglen cok kivranmaya baslamissa yine veriyorum bu aksam 9 a kadar idare ediyor. Aksamda 9 da veriyorum. Ama gaz bitmiyor tabi yine ikinip bikiniyor agliyor kivraniyor arada. Rahatlatmadigini dusunuyorsan farkli bir gaz ilaci dene. Deneye deneye iyi geleni bulucaz yapicak bisey yok malesef.

Bende evde battaniyeye sarip gezdiriyorum karni ve ayaklari sicak tutmak lazim. Benim ev cok sicak hic olcmedim derecesini ama ben atletle buyuk kizim tisortle geziyor.

Son düzenleme:

Lansinoh marka cnm. Anne göğsüne en yakın die duymuştum ama sanırım öyle değilmiş. Bende avent alayım diyordum sende ondan muzdarip olmuşsun. Bulursan bana da haber ver lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…