- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Lansinoh marka cnm. Anne göğsüne en yakın die duymuştum ama sanırım öyle değilmiş. Bende avent alayım diyordum sende ondan muzdarip olmuşsun. Bulursan bana da haber ver lütfen
Canim bizde ayni durumu yasadik. Ben kendi sutumu sagip aventin baslangic setinin kucuguyle veriyorum bebek hizlica iciyor sonrada sindiremeyip hepsini geri cikariyor, sanirim bu biberonlar mama icinmis, bende anne sutu icin olanini arastiriyorum onunla sut daha yavas cikiyormus ve bebekte sindire sindire iciyormus. Senin biberonun markasi ne?
Lansinoh marka cnm. Anne göğsüne en yakın die duymuştum ama sanırım öyle değilmiş. Bende avent alayım diyordum sende ondan muzdarip olmuşsun. Bulursan bana da haber ver lütfen
canım ben rezeneye yatmadan 1 saat önce direk çocuğa veriyorum 2 doktora birden sordum günde 1 çay bardağı rezene içebilirmiş bebekler tabi ben 1 çay bardağı vermiyorum 10 çay kaşığı veriyorum çocuk hem gevşiyor ve gerçekten işe yarıyor hem daha rahat uyuyor hem bağırsağı daha iyi çalışıyor böylece gazı daha rahat çıkarıyor yani bizde işe yaradıBayanlar dün akşam üstü rezene çayı içtim gece nispeten daha iyiydi beni de sarhoş gibi yapmadı yine kucagimdaydi ama gazdan ağrı çekmedik
vallahi seni ayakta alkışlıyorum 4 çocuk ve 1 i bebek allah ım sana nasıl bir güç vermiş ben eşime dedim bile 2. yi unut diyeBende herşeye rağmen istiyorum besinciyi der misim:)))valla imkanım olsa yardım edenim olsa yapardım bir tane daha kalabalık aile çok çok güzel .zaten ben bitane daha yapsam annem bu şehri hatta ülkeyi terk eder:)))yok yok evlatlıktan men eder
canım yedikleri fazla gelmiştirSlmmm kızlar dün gece kızıma biberonla süt içirdim. Uyumak için meme ister verdim biraz emdi uyudu tam yatircam gözünü açtı neyse kucagimda pispis modundayim birden açtı gözünü ve öyle bir kustu ki anlatamam benim pijamam atletim kendi üstü. O kadar korktum ki kendi de korktu. İnşallah hasta fln değildir yaa
milupanin rezene cayinimi iciriyorsun ben üzerinde 6aydan büyük bebekler için yazdığı için vermeye korktumcanım ben rezeneye yatmadan 1 saat önce direk çocuğa veriyorum 2 doktora birden sordum günde 1 çay bardağı rezene içebilirmiş bebekler tabi ben 1 çay bardağı vermiyorum 10 çay kaşığı veriyorum çocuk hem gevşiyor ve gerçekten işe yarıyor hem daha rahat uyuyor hem bağırsağı daha iyi çalışıyor böylece gazı daha rahat çıkarıyor yani bizde işe yaradı
Sabirliyim ve çok seviyorum galiba ondan biraz zaman geçince bebek kokusunu ozlersiniz o zaman isteniyor istevallahi seni ayakta alkışlıyorum 4 çocuk ve 1 i bebek allah ım sana nasıl bir güç vermiş ben eşime dedim bile 2. yi unut diye
yok bildiğin rezene tohumunu kaynatıp veriyorum annem banada vermiş teyzemlerde çocuklarına hep vermişlerdi doktora özellikle sordum 15. günden sonra 1 fincan için 2 çay kaşığı rezene tohumunu kaynat soğut içir sana yazacağım tüm gaz ilaçlarından daha doğal ve etkili dedi içine kimyonda ekleyebilirsin dedi ben sadece rezene veriyorum gece yatmadan gün içinde 2 fincanda ben içiyorum hem sütten geçiyor hem direk alıyor gaz oluşumu azaldı ve olanıda daha rahat çıkarıyomilupanin rezene cayinimi iciriyorsun ben üzerinde 6aydan büyük bebekler için yazdığı için vermeye korktum
Ben dr. Brown natural flow kullanıyorum. Süt de verdim mama da. Hiç kusması olmadı şimdiye kadar.Lansinoh marka cnm. Anne göğsüne en yakın die duymuştum ama sanırım öyle değilmiş. Bende avent alayım diyordum sende ondan muzdarip olmuşsun. Bulursan bana da haber ver lütfen
Elleri soguk olmasi normal kilcal damarlar oldugu icinmis. Kitapta okumustumAynen benimde öyle ama zibini uzun kollu giydiriyorum altina da iki tane ayaklı esefman altı üstüne patik giydiriyorum benim kızımın elleri hep soğuk oluyor yoksa.ayrıcabbattaniye de satıyorum
Sabirliyim ve çok seviyorum galiba ondan biraz zaman geçince bebek kokusunu ozlersiniz o zaman isteniyor iste
Ben sezeryan düşününce 2 çocuk çok uzak geliyoBence kardes dünyanın en güzel şeyi. Gerçi bu kadar yoğun çalışırken ve bakacak kişi bile mechulken ikinciyi düşünmek biraz garip ama ben isterim bir daha dogurmak.
Benimki ikinciye gelmeden uyuyor yada doyuyor zaten, bende sirayla veriyorumKizlar siz emzirirken 2 gogsunuzu de emdiriyor musubuz?
Ben bi sag bi sol sirayla veriyorum da
Elleri soguk olmasi normal kilcal damarlar oldugu icinmis. Kitapta okumustum
Iki kat giydirince battaniye ortuyor musun?
Benim zibin ve ust
Alti corap ve patikli alt var.bide battaniyeye sariyorum
Biz gunduz yikadigimizda aksama kadar uyuyor, ama bir kez aksam yikayayim sabaha kadar uyusun dedim anaaam benimkinin gozleri sabaha kadar boncuk gibi acikti. Gece banyosu yaramadi bizeKızlar banyo yapan bebek raht uyur die biliyorum ama bizimki tam tersi banyo yapınca sabaha kadar agliyo usutuyo muyuz biyer imi ağrıtiyorum banyo yaptırmaya korkar oldum kirlos geziyo
Hayir ortmuyorum.icine uzyn kollu zibin üstüne bi kat kıyafet
ALtina çorap corabin icine pamuk
Bi tane patikli alt bi tane ayaksiz alt giydiriyorum.karninada bazen agiz mendillerimden isitip koyuyorum ozaman rahat ediyor.
Ben bi zibin giydiriyorum genelde kısa kollu üstüne üst bir çorap ve patikli alt bukadar az mı ya annem diyordu usutuyorsunuz diye kızıyorum bizde ev genelde 24 25 derece oluyo bide yataktan kalkınca yelek takiyorum sirtina
Çok saol söylediğin için felaket kafama tanıyordum usuyor diye ondan gaz oluyor diye bile düşünüyordumKizlar siz emzirirken 2 gogsunuzu de emdiriyor musubuz?
Ben bi sag bi sol sirayla veriyorum da
Elleri soguk olmasi normal kilcal damarlar oldugu icinmis. Kitapta okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?