Ben hala iki göğüs emziremiyorum senin gibi bir onu bir dahaki emzirme de diğerini veriyorum.benim zaten sol gogsum tembellesti sanırım çünkü diğerine göre daha az dolu ve daha küçük.Kizlar siz emzirirken 2 gogsunuzu de emdiriyor musubuz?
Ben bi sag bi sol sirayla veriyorum da
Elleri soguk olmasi normal kilcal damarlar oldugu icinmis. Kitapta okumustum
Rezeneyi Ben bile içince faydasını görüyorum melegimize versek eminim daha etkili olur .gündüz deniycem bakalım dogalindanyok bildiğin rezene tohumunu kaynatıp veriyorum annem banada vermiş teyzemlerde çocuklarına hep vermişlerdi doktora özellikle sordum 15. günden sonra 1 fincan için 2 çay kaşığı rezene tohumunu kaynat soğut içir sana yazacağım tüm gaz ilaçlarından daha doğal ve etkili dedi içine kimyonda ekleyebilirsin dedi ben sadece rezene veriyorum gece yatmadan gün içinde 2 fincanda ben içiyorum hem sütten geçiyor hem direk alıyor gaz oluşumu azaldı ve olanıda daha rahat çıkarıyo
Bazıcçocuğayyaramaz derler.hakkaten benim büyük kızım banyodan sonra hiç durmazdi.onların kırkeri bile mis melek kokusuKızlar banyo yapan bebek raht uyur die biliyorum ama bizimki tam tersi banyo yapınca sabaha kadar agliyo usutuyo muyuz biyer imi ağrıtiyorum banyo yaptırmaya korkar oldum kirlos geziyo
Kafalarını sağa sola rahatça çevirmeyi öğrendiklerinde dökülmeye başlıyor bazen de topak oluyor uçları.benimki bugün tam bir aylık üç gündür yastiginda görüyorum dökülmüş ama görünürde kellesme yok:)))Kizlar bebislerinizin saclari dokuldimu ne zaman dokulcek
Iyide bizimki dogdugundan beri kafasini ceviriyoKafalarını sağa sola rahatça çevirmeyi öğrendiklerinde dökülmeye başlıyor bazen de topak oluyor uçları.benimki bugün tam bir aylık üç gündür yastiginda görüyorum dökülmüş ama görünürde kellesme yok:)))
Iyide bizimki dogdugundan beri kafasini ceviriyo
Nasik istir anlamadim ben kafasini saga cevrili yatiriyom bi bakiyom sola donmus
Benim kızın bir omuz başında kılları var.Kizlar bebislerinizin saclari dokuldimu ne zaman dokulcek
10.günden itibaren 3 damla kullanıyoruz.Hangi başlığa yazacağımı şaşırıyorum.
İki başlılık olduEski başlık mı , burası mı ?
D vitamini veriyor musunuz ? Doktor bize 15.günden itibaren günde 4 damla verdi.
Hiç riske girmeye gerek yok o zaman prima ile devamBen prima premium care kullanıyorum. Bir de sleepy nin numune olarak gönderdikleri 8 adet bezi vardı. Acaba pişik yapar mı diye test amaçlı deneyeyim dedim, dönüşümlü olarak bir sleepy bir prima kullandım pişik yapmadi. Ama tabiki prima en iyisi sızdırmıyor popoyu kuru tutuyor. Dün bende acaba molfix de denesem mi diye düşünüyordum. Fiyatları arasında çok büyük bir fark göremeyince primsiz devam etmeye karar verdim
Slm kizlaryalniz bi sayfadan devam edebilimiyiz iki sayfayi takip edemiyomda nasilsa herkes dogum yapti
Bende akşam yıkadim hep bi gündüz yapalımBiz gunduz yikadigimizda aksama kadar uyuyor, ama bir kez aksam yikayayim sabaha kadar uyusun dedim anaaam benimkinin gozleri sabaha kadar boncuk gibi acikti. Gece banyosu yaramadi bize
Benim kızın bir omuz başında kılları var.
Onların dökülmesini bekliyorum, bazen kıza da diyorum "Bak hem uyumuyorsun hem omzunda kıl var, evde kalacaksın bu özelliklerle ayağını denk al"
Saçtan ziyade kıl dökülmesini bekliyorum ben
Kızlar banyo yapan bebek raht uyur die biliyorum ama bizimki tam tersi banyo yapınca sabaha kadar agliyo usutuyo muyuz biyer imi ağrıtiyorum banyo yaptırmaya korkar oldum kirlos geziyo
Benim miniginde kulakları sırtı killi ins dökülür yoksa killi poncik olcakBenim kizinda kulak kepcelerinde kil var bende onlarin dokulmesini beklerken suayip gibi on kismindaki saclar dokuldu
Bende 10 günden sonra 5 damla vitamin den sonra hıçkırık tutuyor bizimkine10.günden itibaren 3 damla kullanıyoruz.
Her gece banyo sonrası meme ucuma sürüp ağzına tıkıyorum, o bakışı, ağız büzmesi ,"kakaladın gene vitamini" bakışı çok komik
Benimkinde de var canim gecti mi senin yavrudakilerDün foruma girilmiyordu.
Bugün düzelmiş.Meme uçlarım fena yara oldu.Kanıyor artık.Avent'in kelebek ucuyla emziriyorum.Allah bulandan da satandan da razı olsun valla
Dün bir ara çok kötü oldum , oğlum ağlıyor , emmek istiyor . Ben ağlıyorum , emzirmek istiyorum.Acıyacak diye emziremiyorum , resmen emzirmeden kaçıyorum.Sonra 2 kere sağdım.Kaşıkla verdik.Ona da çok üzüldüm.Kelebek ucu takınca ikimiz de oh dedik.
Ayşe Öner 'in Bebek yıkama videosu vardı.Onu izleyip yıkayınca oğlum ağlamadı.İlkinde çok ağlamıştı becerememişiz.Masaj da yaptım sonrasında.
Oğlumun yüzünde yağ bezesi gibi kabarcıklar çıkıyor , akne , minik sivilce gibi şeyler. Normal mi acaba ?
Canim ben sagip veriyorum dr bana sut , sut az olunca geri kalanini mama ekleyerek 3 saatte 1 75cc ver diger 3 saate kadar aglasa da verme(bagirsak bos kalmaya alisip düzene girsin diye ama bizimki 1 saat sonra acikiyor) gunluk 600 olsun demistiSağıp içiriyorum 3 oldu bugün ama süt az sanki ya ne kadar içerlerki acaba 3 4 saatte bir ben anca 80cc çıkarabildim süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?