Kasim 2015 dogum yapan anneler

Kizlar siz emzirirken 2 gogsunuzu de emdiriyor musubuz?
Ben bi sag bi sol sirayla veriyorum da

Elleri soguk olmasi normal kilcal damarlar oldugu icinmis. Kitapta okumustum
Ben hala iki göğüs emziremiyorum senin gibi bir onu bir dahaki emzirme de diğerini veriyorum.benim zaten sol gogsum tembellesti sanırım çünkü diğerine göre daha az dolu ve daha küçük.

Rezeneyi Ben bile içince faydasını görüyorum melegimize versek eminim daha etkili olur .gündüz deniycem bakalım dogalindan

Kızlar banyo yapan bebek raht uyur die biliyorum ama bizimki tam tersi banyo yapınca sabaha kadar agliyo usutuyo muyuz biyer imi ağrıtiyorum banyo yaptırmaya korkar oldum kirlos geziyo
Bazıcçocuğayyaramaz derler.hakkaten benim büyük kızım banyodan sonra hiç durmazdi.onların kırkeri bile mis melek kokusu

Kizlar bebislerinizin saclari dokuldimu ne zaman dokulcek
Kafalarını sağa sola rahatça çevirmeyi öğrendiklerinde dökülmeye başlıyor bazen de topak oluyor uçları.benimki bugün tam bir aylık üç gündür yastiginda görüyorum dökülmüş ama görünürde kellesme yok:)))

Iyide bizimki dogdugundan beri kafasini ceviriyo
Nasik istir anlamadim ben kafasini saga cevrili yatiriyom bi bakiyom sola donmus

Kizlar bebislerinizin saclari dokuldimu ne zaman dokulcek
Benim kızın bir omuz başında kılları var.
Onların dökülmesini bekliyorum, bazen kıza da diyorum "Bak hem uyumuyorsun hem omzunda kıl var, evde kalacaksın bu özelliklerle ayağını denk al"
Saçtan ziyade kıl dökülmesini bekliyorum ben

Hangi başlığa yazacağımı şaşırıyorum.
İki başlılık oldu Eski başlık mı , burası mı ?
D vitamini veriyor musunuz ? Doktor bize 15.günden itibaren günde 4 damla verdi.
10.günden itibaren 3 damla kullanıyoruz.
Her gece banyo sonrası meme ucuma sürüp ağzına tıkıyorum, o bakışı, ağız büzmesi , "kakaladın gene vitamini" bakışı çok komik

Hiç riske girmeye gerek yok o zaman prima ile devam

Sabah 6 da gene.gaz sancisina uyandik..
Allahimmm icim kiyiliyor oyle gorunce evladimi

Biz gunduz yikadigimizda aksama kadar uyuyor, ama bir kez aksam yikayayim sabaha kadar uyusun dedim anaaam benimkinin gozleri sabaha kadar boncuk gibi acikti. Gece banyosu yaramadi bize
Bende akşam yıkadim hep bi gündüz yapalım

Benim kizinda kulak kepcelerinde kil var bende onlarin dokulmesini beklerken suayip gibi on kismindaki saclar dokuldu

Kızlar banyo yapan bebek raht uyur die biliyorum ama bizimki tam tersi banyo yapınca sabaha kadar agliyo usutuyo muyuz biyer imi ağrıtiyorum banyo yaptırmaya korkar oldum kirlos geziyo

Benimkide banyo yaptigi gun huzursuz oluyor, sanirim su iyi geliyor ayrilmak istemiyor ve aklina geldikce suda olmak istiyor. Ben buna bagliyorum artik cunku banyoyu buyuk keyifle soylene soylene yapiyor

10.günden itibaren 3 damla kullanıyoruz.
Her gece banyo sonrası meme ucuma sürüp ağzına tıkıyorum, o bakışı, ağız büzmesi , "kakaladın gene vitamini" bakışı çok komik
Bende 10 günden sonra 5 damla vitamin den sonra hıçkırık tutuyor bizimkine

Benimkinde de var canim gecti mi senin yavrudakiler

Sağıp içiriyorum 3 oldu bugün ama süt az sanki ya ne kadar içerlerki acaba 3 4 saatte bir ben anca 80cc çıkarabildim süt
Canim ben sagip veriyorum dr bana sut , sut az olunca geri kalanini mama ekleyerek 3 saatte 1 75cc ver diger 3 saate kadar aglasa da verme(bagirsak bos kalmaya alisip düzene girsin diye ama bizimki 1 saat sonra acikiyor) gunluk 600 olsun demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…