Kasim 2015 dogum yapan anneler

Masallah suayipe benimkinin saci daha fazla kulagindada var sirtindada meymun gibi esim bu ne maymun dogurmusun diyor fircayi yiyo benden ona bi tek ben maymun derim

Ay benim ilk kiz tam maymundu, ayni dedigin gibi heryerinde kil vardi. Simdi masallah cocugum diye demiyorum cok guzel ama hala killi. Bacaklari ve sirtinda var. Sirtindakiler azaldi da bacaktakiler bayag bayag cogaldi

TwoPrincess ,
Maşallah kızına, ay tam Şuayip olmuş canını sevdiğim
İlkinde niye kızdırdınız bebeği, kıyamam küsmüş, anneannem gibi sorayım "yavrum, annenler seni dövdü mü?"

Yok valla biz bisey yapmadik kendini bi havalara bi imajlara sokuyor sorma kontes hanim. Totosundaki poka bakmadan havalaniyor iste boyle

Emerken.ikinmaktan goguslerimi cekistirmekten yavrum meme cevresi kipkirmizi benim 2 gundur.
O kadar sekilden.sekile sokup masaj da yapiyorum yok gene.cikarttirsmadik gzini. Esim kuvvetli o dedim yapsin gene.yok..
Allahim bu surec cok sinir bozucu.
Sirf uyuylim.diye omzumda yatircam yakinda

Giyim konusu yazılmış.
Ben iç zıbın , üzerine uzun kollu çıtçıtlı body , patikli alt üzerine 2 çift çorap giydiriyorum.Eldiven takıyorum.Genelde şapka kullanmıyorum.
Tulumdan çok alt üst giydiriyorum , daha kolay geliyor.

Emzirirken de memeleri değiştire değiştire veriyorum.Emerken hep uyuya kalıyor.Bazen uzun emiyor , bazen kısa.Bebeğin keyfine bırakıyorum.
Yataklarında çok kısa süreli uyuyor , en çok kucak seviyor.

Biz hep kucak kucağa uyuyoruz , sıcacık oluyor.Ağlamalar da azalıyor.

Canim ben bir gaz cikarttiriyorum ki alttan sorma. Boyle kopure kopure gazla beraber cikiyor kaka. Oyle gorunce sok oluyorum o icinde bu gazla nasil yasiyor tabi kivrim kivrim olurlar. Bacaklarini havaya kaldir iyice karnina ittir iki avucunla bu arada popo deligini ac bekle biraz eger bu anlattigimi yapabilirsen muhakkak yapacaktir.

Sen tecrubelisin bizim gibi degilsin ki becerikli hatun
Bziimki memeden emerken cikaramiyom gazini ya ugrss ugras yok acba tam beslenemiyomuda cikmiyo

Yatarak emzirmeyinben beceremedim.Biraz dahabüyüyünce belki.
Hala silikonla emziriyorum , umarım bir şeyleri engellemiyordur.İki mememin de uçlarının bir kısmı bıçakla kesilmiş gibi yok , sıyrıldı derisi.

Sen tecrubelisin bizim gibi degilsin ki becerikli hatun
Bziimki memeden emerken cikaramiyom gazini ya ugrss ugras yok acba tam beslenemiyomuda cikmiyo

Benim ilk kizinda kolay cikmazdi agizdan, sonra o gaz bagirsaklara inerdi hep memede olmak isterdi. Bu oyle degil doyunca birakiyor surekli emmiyor. Emzik veriyorum o oyalayip rahatlatiyor. Emzige alistir bence o elin ayagin oluyor,emme istegini emzikle gidermis olursun.

Biz hep kucak kucağa uyuyoruz , sıcacık oluyor.Ağlamalar da azalıyor.
Benim de omzumda dalinca yatagina yatiriyorum..
Gaz icin masaj yapiyorumkarin bacak ama bunu da deneyeyim.
Bacaklari karnina itip 10a dek sayip birakiyorum. Bisiklet hareketi yapiyorum.anlamadim bazen beline dekyapiyor.

Sikinti yok emsin zaten surda 2 ay daha emer sonra ise basliyorum artik aksamdam aksama simdiye kadar denedigim emzikleri almadi
keske ben disari cikabilsem esim kendi kafasina gore alip geliyo nuk alcam yada netten siparis veririm bakayim onu alicakmi
Biberknla sutu icerken gayette guzek gazi cikardi memede neden olmuyo

Avent denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…