- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
Masallah suayipe benimkinin saci daha fazla kulagindada var sirtindada meymun gibi esim bu ne maymun dogurmusun diyor fircayi yiyo benden ona bi tek ben maymun derimİste benim suayipin kafasiilk fotografta hepinizden igreniyorum tribindeydi ikincide isyan bayragini cekmisti gazdan mutevellit :)
Eki Görüntüle 1709423 Eki Görüntüle 1709424
Ben dr. Brown natural flow kullanıyorum. Süt de verdim mama da. Hiç kusması olmadı şimdiye kadar.
Geçmedi, sürekli yenileri çıkıyor.Benimkinde de var canim gecti mi senin yavrudakiler
Masallah suayipe benimkinin saci daha fazla kulagindada var sirtindada meymun gibi esim bu ne maymun dogurmusun diyor fircayi yiyo benden ona bi tek ben maymun derim
TwoPrincess ,
Maşallah kızına, ay tam Şuayip olmuş canını sevdiğim
İlkinde niye kızdırdınız bebeği, kıyamam küsmüş, anneannem gibi sorayım "yavrum, annenler seni dövdü mü?"
Ay benim ilk kiz tam maymundu, ayni dedigin gibi heryerinde kil vardi. Simdi masallah cocugum diye demiyorum cok guzel ama hala killi. Bacaklari ve sirtinda var. Sirtindakiler azaldi da bacaktakiler bayag bayag cogaldi
Canm cok mutluyum su anlik biberonu tamamen birKtik ki cunku bi gogsum ckk acidigi icin emziremiyodum sagip veriyodum simdi emiyor yatirip emziriyom cok rahatim bole
Yok valla biz bisey yapmadik kendini bi havalara bi imajlara sokuyor sorma kontes hanim. Totosundaki poka bakmadan havalaniyor iste boyle
Biz hep kucak kucağa uyuyoruz , sıcacık oluyor.Ağlamalar da azalıyor.Emerken.ikinmaktan goguslerimi cekistirmekten yavrum meme cevresi kipkirmizi benim 2 gundur.
O kadar sekilden.sekile sokup masaj da yapiyorum yok gene.cikarttirsmadik gzini. Esim kuvvetli o dedim yapsin gene.yok..
Allahim bu surec cok sinir bozucu.
Sirf uyuylim.diye omzumda yatircam yakinda
Emerken.ikinmaktan goguslerimi cekistirmekten yavrum meme cevresi kipkirmizi benim 2 gundur.
O kadar sekilden.sekile sokup masaj da yapiyorum yok gene.cikarttirsmadik gzini. Esim kuvvetli o dedim yapsin gene.yok..
Allahim bu surec cok sinir bozucu.
Sirf uyuylim.diye omzumda yatircam yakinda
Evet dun konusmustukya seninleBalli_kurabiyem
Bana mi dedin
Cok sevindim masallah, yavas yavas daha da iyiye gidecek hersey insallah.
Sen tecrubelisin bizim gibi degilsin ki becerikli hatunCanim ben bir gaz cikarttiriyorum ki alttan sorma. Boyle kopure kopure gazla beraber cikiyor kaka. Oyle gorunce sok oluyorum o icinde bu gazla nasil yasiyor tabi kivrim kivrim olurlar. Bacaklarini havaya kaldir iyice karnina ittir iki avucunla bu arada popo deligini ac bekle biraz eger bu anlattigimi yapabilirsen muhakkak yapacaktir.
Evet dun konusmustukya seninle
Sen tecrubelisin bizim gibi degilsin ki becerikli hatun
Bziimki memeden emerken cikaramiyom gazini ya ugrss ugras yok acba tam beslenemiyomuda cikmiyo
Benim de omzumda dalinca yatagina yatiriyorum..Biz hep kucak kucağa uyuyoruz , sıcacık oluyor.Ağlamalar da azalıyor.
Gaz icin masaj yapiyorumkarin bacak ama bunu da deneyeyim.Canim ben bir gaz cikarttiriyorum ki alttan sorma. Boyle kopure kopure gazla beraber cikiyor kaka. Oyle gorunce sok oluyorum o icinde bu gazla nasil yasiyor tabi kivrim kivrim olurlar. Bacaklarini havaya kaldir iyice karnina ittir iki avucunla bu arada popo deligini ac bekle biraz eger bu anlattigimi yapabilirsen muhakkak yapacaktir.
Sikinti yok emsin zaten surda 2 ay daha emer sonra ise basliyorum artik aksamdam aksama simdiye kadar denedigim emzikleri almadiBenim ilk kizinda kolay cikmazdi agizdan, sonra o gaz bagirsaklara inerdi hep memede olmak isterdi. Bu oyle degil doyunca birakiyor surekli emmiyor. Emzik veriyorum o oyalayip rahatlatiyor. Emzige alistir bence o elin ayagin oluyor,emme istegini emzikle gidermis olursun.
Sikinti yok emsin zaten surda 2 ay daha emer sonra ise basliyorum artik aksamdam aksama simdiye kadar denedigim emzikleri almadi
keske ben disari cikabilsem esim kendi kafasina gore alip geliyo nuk alcam yada netten siparis veririm bakayim onu alicakmi
Biberknla sutu icerken gayette guzek gazi cikardi memede neden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?