- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
Kiz allah seni napmasin benim bebek ilk dogdugunda bende yatarak emziremedim zaten o silikon uclarla emziriyodum olmuyodu bugun uyku haliyle erindim oturarak emzirmeye aldim kucagima gayette guzel emdiYatarak emzirmeyinben beceremedim.Biraz dahabüyüyünce belki.
Hala silikonla emziriyorum , umarım bir şeyleri engellemiyordur.İki mememin de uçlarının bir kısmı bıçakla kesilmiş gibi yok , sıyrıldı derisi.
Biberonmu evet aven kullandikAvent denedin mi?
Onuda denedim yatarK emzirince sanirim dogru kavradi hem acimadi hemde agzindan ciktiginda ucu duzgun yuvarlaktiHatirladim canim tukurugunu mu surdun?
Biberonmu evet aven kullandik
Onuda denedim yatarK emzirince sanirim dogru kavradi hem acimadi hemde agzindan ciktiginda ucu duzgun yuvarlakti
Katiliyorum bu tükürük işe yariyorTukurugun mucizesi iste. Bir sure tukuruksuz emzirme basa donersin yoksa.
İlk ay kontrolünü bekliyorum.Kiz allah seni napmasin benim bebek ilk dogdugunda bende yatarak emziremedim zaten o silikon uclarla emziriyodum olmuyodu bugun uyku haliyle erindim oturarak emzirmeye aldim kucagima gayette guzel emdi
Bide bi yerde dinlemistim o silikon uclarla emince bebek memedeki butun sutu alamiyormus sadece o aleoraki biriken sutu yani on kisimdakini aliyomus gerisi kaliyo yani memene alistirmzya calis benim bebegim 3180 di pazartasi simdi cok kolay kucakta emzirdim dene ve solede bise var sanirim gercekten tam olarK memeyi kavrayabildi agzindan ciktiginda ucu yuvarlakti ve hic acimadi emerken
Yok denemedim ondan alayim ozamanHayir emzik avent denedin mi?
Yok denemedim ondan alayim ozaman
Bende avent kullaniyorum. Anne gogsune en yakinmis.
Lansinoh marka cnm. Anne göğsüne en yakın die duymuştum ama sanırım öyle değilmiş. Bende avent alayım diyordum sende ondan muzdarip olmuşsun. Bulursan bana da haber ver lütfen
Ben sezeryan düşününce 2 çocuk çok uzak geliyo
Benimkide avent ama cok hizli emiyor sonrada sindiremeyip cikariyorkarman kizlar ben avent kullaniyorum mama sut cikis suresi farketmiyor test ettim
Sakin sakin ole bise yapmayinEmzirirken sigara içen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?