Kasim 2015 dogum yapan anneler

Kiz allah seni napmasin benim bebek ilk dogdugunda bende yatarak emziremedim zaten o silikon uclarla emziriyodum olmuyodu bugun uyku haliyle erindim oturarak emzirmeye aldim kucagima gayette guzel emdi
Bide bi yerde dinlemistim o silikon uclarla emince bebek memedeki butun sutu alamiyormus sadece o aleoraki biriken sutu yani on kisimdakini aliyomus gerisi kaliyo yani memene alistirmzya calis benim bebegim 3180 di pazartasi simdi cok kolay kucakta emzirdim dene ve solede bise var sanirim gercekten tam olarK memeyi kavrayabildi agzindan ciktiginda ucu yuvarlakti ve hic acimadi emerken

İlk ay kontrolünü bekliyorum.
Bence iyi gidiyor.

Lansinoh marka cnm. Anne göğsüne en yakın die duymuştum ama sanırım öyle değilmiş. Bende avent alayım diyordum sende ondan muzdarip olmuşsun. Bulursan bana da haber ver lütfen
karman kizlar ben avent kullaniyorum mama sut cikis suresi farketmiyor test ettim

Reactions: GCA
Tek göğsümü sağdım 20ml çıktı. Aslında daha sağsam gelirdi ama acıdığı için bıraktım. Damla damla geliyo zaten süt, sıkıldım sağmaktan. Tek memede pompa diğerinde bebeğim. Sizin nasıl geliyo ne kadar çıkıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…