Bebeklerimiz birbirine benziyor valla senin yazdıklarını okuyunca aha benim kız diyom meme yarası için krem tahin yağı soğan suyu sürdüm bana mısın demedi kalkan kullandım oda olmadı şimdilik nadas yöntemini uyguluyom şöleki bi gün tek göğüs ve sağdığım sütü veriyom makine Avent manuel benim kızdan çok çok az Can'ımı yakıyor ertesi gün diğer göğüsü verip öteki sağıyom bakalım nereye kadar böle gider bilmemKizlar ya goguslerim cok aciyor emzirme vakti gelince yada araninca korka korka veriyorum agzina aldigi gibi bi hisimla emmeye basliyo cok kotu varmi onerisi olan siz nasil yapiyorsunuz
Ben dun gece uyurken uyku haliyla gik mik edince cektim yanima yatarak emzirdim oturaeak emzirmekten daha az acidi krem mirem bisede surmuyom artik zaten uclari hosaf gibi oldu bi tuhaflastilar kalkan falanda kullanmiyom ole evin icinde acik sacik geziyom esimde diyo sen kendini iyice astin napim aciyolarBebeklerimiz birbirine benziyor valla senin yazdıklarını okuyunca aha benim kız diyom meme yarası için krem tahin yağı soğan suyu sürdüm bana mısın demedi kalkan kullandım oda olmadı şimdilik nadas yöntemini uyguluyom şöleki bi gün tek göğüs ve sağdığım sütü veriyom makine Avent manuel benim kızdan çok çok az Can'ımı yakıyor ertesi gün diğer göğüsü verip öteki sağıyom bakalım nereye kadar böle gider bilmem
Aaa benimkide cok kusuyor ondan mi acaba... hangi biberonu alsak ki dr brown nasıldır fikrin var mi canimBenimkide avent ama cok hizli emiyor sonrada sindiremeyip cikariyor
Ben kullanıyorum. Hiç kusma sorunu yaşamadık.Aaa benimkide cok kusuyor ondan mi acaba... hangi biberonu alsak ki dr brown nasıldır fikrin var mi canim
Ben medela calma'nin yorumlarinda anne sütüne en uygun diye okudum onu deniycemAaa benimkide cok kusuyor ondan mi acaba... hangi biberonu alsak ki dr brown nasıldır fikrin var mi canim
TwoPrincess su gaz cikartmayi yapamadim ya.
Ayaklari dizden bukup yapiyorsun dimi? Her emzirmeden sonra mi yapiyorsun?
Benimki pek gegirmiyor.. ya osurma kakayla .
Video yukleyebilir misin?
Bu arada ben nurse harveysin ise yarayip yaramadigini hala cozemedim. Acemilik fena.
Omzumda yRim saat bekletiyorum bagirsaklari kildur kuldur
Canım keşke spinal olsaydım ilk kendime geldiğim de hissettiğim ağrının tarifi yok sonrasında da çok ağrım oldu uykusuz geceleri de dibine kadar yaşıyoz ama yine de benim için en zoru sezeryan diCnm niye öyle diyosun ya sonrasında ağrın fln mi çok oldu. Bence sezaryen değil uykusuz geceler zor
TwoPrincess su gaz cikartmayi yapamadim ya.
Ayaklari dizden bukup yapiyorsun dimi? Her emzirmeden sonra mi yapiyorsun?
Benimki pek gegirmiyor.. ya osurma kakayla .
Video yukleyebilir misin?
Bu arada ben nurse harveysin ise yarayip yaramadigini hala cozemedim. Acemilik fena.
Omzumda yRim saat bekletiyorum bagirsaklari kildur kuldur
Sut sagmayi nasi uapiyorsinuz?
Emzirdikten 1 saat sonra o emen gogsu sagip sonraki emzirmeden sonra digerini mi yapiyorsunuz?
Bu arada ev isi yemek yapamiyorum. Bol su iciyirum umarim sutlerimiz azalmaz..uykusuzluktan dizlerim tutmuyo.
TwoPrincess kiraz cekirdekli kusagi her gece sariyor musun? Sancisi olsa da olmasa da? Ben bu aksam banyo yaptircam nolur nolmaz sarsam mi diyorum. Sonra cok sicak rehavet basar mi cocuga? 2kat kiyafet ve bir kalin nir ince battaniye ile ortuyorum.
Meraba arkadaşlar ben bebeği taşımak için bişeyler arıyorum kangıru olur sling olur kullanıp memnun kaldığınız ürünler varmı
Ben de ondan alacağım.Tavsiye eden çok oldu.Ben boba 4g alicam arkadasim cok memnun bir bakin isterseniz.
Bende momforbaby var ama beceremedim.Ben de ondan alacağım.Tavsiye eden çok oldu.
Insallah 3 aydan fazla surmez ya. Bi de o var.Videoyu bu aksam yuklerim canim. İlk bebekte bende beceremiyordum. Az kaldi 2 ay daha sabredicez :)
Insallah 3 aydan fazla surmez ya. Bi de o var.
Oglen yatirdim 3 kez kivranarak kalkti omuzdw tut tekrar yatir yaptim srtik.
Bunu her emzirmeden sonra yapalim mi yiklecegin videoyi
Bende momforbaby var ama beceremedim.
Boba iyi midir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?