- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Bizimki uykudan kivranarak uyaniyor gunduz en fazla yarim saat. Her zaman da gegirmiyor.
Boba da momforbaby. Gibi sanirim ama kullanisi kolaysa onu alabilirim. Momforbabyibeceremedim
Bazen 2 bazen 3 saat o da 1er saat.uykusu var ama omzumda bagirsaklar baski yapmadigi icin daha uzun sure uyuyabiliyorKac saat uyuyo gunduz? Emzik verdin mi? Yarim saatte bir mi uyaniyor?
Bazen 2 bazen 3 saat o da 1er saat.
Ama kivarsnarak kalkiyor gazdan maalesef.
Suan omzumda uyuyor 1 saattir
Ayakta sllma yastik yasak degilmi?Az canim, karin gazini iyice bosalt yukleyecegim video ile, sonra agzina emzik ver ayaginda hafifce salla.alttaki muzik esliginde. Mumkunse bu islemi kendi yatak odanda yataginin ustunde yap ve bebek uyuyunca muzik basinda acik kalsin. Agzindan emzigi alma. Alisir diye korkma ayaktavsallamaya 3 ay boyunca bebekler biseye alismiyor.
Bizim kide omuza uyuyo yatağına koyunca uyaniyo sürekli ikiniyo geriliyo napcan bilmiyorumBazen 2 bazen 3 saat o da 1er saat.uykusu var ama omzumda bagirsaklar baski yapmadigi icin daha uzun sure uyuyabiliyor
Ama kivarsnarak kalkiyor gazdan maalesef.
Suan omzumda uyuyor 1 saattir
Aynen zihni sinir birsey.Bizim kide omuza uyuyo yatağına koyunca uyaniyo sürekli ikiniyo geriliyo napcan bilmiyorum
Ayakta sllma yastik yasak degilmi?
Dr sordum uykusu normal dedi anlamadim
Ee karin gazi icin masaj yapiyorum gaz masaji ama tam cikmiyo demek sen masil yPiyordun
Kiz bizim kiz bunu duyunca aglamaya basladiyaAz canim, karin gazini iyice bosalt yukleyecegim video ile, sonra agzina emzik ver ayaginda hafifce salla.alttaki muzik esliginde. Mumkunse bu islemi kendi yatak odanda yataginin ustunde yap ve bebek uyuyunca muzik basinda acik kalsin. Agzindan emzigi alma. Alisir diye korkma ayaktavsallamaya 3 ay boyunca bebekler biseye alismiyor.
Aynen ya benimkide ole omuzda uyuyo yataga koyuyom aciyo gozunuBizim kide omuza uyuyo yatağına koyunca uyaniyo sürekli ikiniyo geriliyo napcan bilmiyorum
Ben kullanıyorum gayet güzel chicco nunkini kullandığımda daha fazla gaz oluyorAaa benimkide cok kusuyor ondan mi acaba... hangi biberonu alsak ki dr brown nasıldır fikrin var mi canim
Acaba bunlar burçların kişiliğe yansımasını benzer şeyler hepAynen ya benimkide ole omuzda uyuyo yataga koyuyom aciyo gozunu
Canım keşke spinal olsaydım ilk kendime geldiğim de hissettiğim ağrının tarifi yok sonrasında da çok ağrım oldu uykusuz geceleri de dibine kadar yaşıyoz ama yine de benim için en zoru sezeryan di
Kızlar ya kızım bildiğiniz yeşil kaka yaptı iki kez oldu ard arda yapmadı cumartesi pazar günleri sizlerde böle bi durum varmı
Aynen zihni sinir birsey.
Gece gunduz ayni gaz cikartmayi beceremiyoruz demek biz.
Cocugu sekilden sekile sokuyom bazen yok napomm.
Bazen siziyo uyuyo
Canim ince bir yastikla salla. Yastik kadar zaten bebek tepesine kafasina koy komple vucudu sigiyor.
bebek yatar pozisyonda bacaklarini dizlerinden bukup karnina yaklastirip popoyu havaya kaldirip avuc iclerinle de popo deligini acip ittiriyorsun ve ikinmasini bekliyorsun. O sirada cikiyor zaten gazla kaka
Emzik veriyomusunuz alistirdinizmi bebeginizi.birde miranin anlami nedirBu omuzda uyumasi gündüz neyse de gece çok kötü oluyo. İçim geçer die korkuyorum. Mışıl mışıl uyuyan bebek beşiğe girer girmez uyanıyor. Dün gece kızım kucağımdaydi ne ara yatirmisim bilmiyorum eşim ise gitmek için kalkmış beni öperken bi uyandım Mira nerde die bagirmisim. Oda şaşırdı yatağında dio yazık. Devreler yanıyor sanırım
Kiz bizim kiz bunu duyunca aglamaya basladiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?