- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Aynen cnm gece yüzümü bile yıkıyorum. En çok istediğim yatağına yatırıp kendi uyusun. Karnı tok altı temizken ama bu sefer de gaz oluyo. Acaba yatağa koyuyorum kendi uyuyo cümlesini kurar miyim
Emzik veriyomusunuz alistirdinizmi bebeginizi.birde miranin anlami nedir
Kuracaksin tabiki canim ama zamani var ben gibi sabirsiz bir insana sabri ogretti annelik.
Bu arada sen kac cc mama veriyorsun ve bebegin kac gunluk?
İnşallah cnm. Bende sabirsizim ondan bu acelem sanırım. Kızım 28 günlük 40 veya 60 veriyorum. Keyfine göre. Az mı veriyorum çok mu bilmiyorum. Gerçi 15 günde 200 gr almıştı doktor az demişti ama yemiyo ki çok yapsam da. Sende veriyorsun mama dimi kaç cc veriyosun
Bizde hastaneden cikarken 2680 ile ciktik 2 fun sonraki kontrolumuzde 2550ydi bundan bir hafta once 3180 gramdiBalli_kurabiyem sizin bugun kontrol vardi sanirim nasil gecti ne dedi doktorunuz?
Bizimki 3.180 kg ya dusmustu hastaneden cikarken bugun 4100 kg olmus boyu 52 cm imis. Asimizi olduk benim kiz hastaneyi inletti aglamasiyla. İlk kizimin sesi bile cikmiyordu asi olurken. Kalca ultrasonumuz iyi cikti. Genel olarak herseyimiz iyiydi. Gazi icin kimyon cayi rezene cayi verebilirsin dedi.d vitaminlerinde paraben oldugu icin carlson marka d vitamini de bulamadigimdan multitabs damla istedim doktordan verebilirsin dedi acd vitaminleri var icinde ve koruyucu madde bulunmuyor. Boylelikle 1 ayi saka maka devirmis olduk
Filmler de hep oyleydi.Aynen cnm gece yüzümü bile yıkıyorum. En çok istediğim yatağına yatırıp kendi uyusun. Karnı tok altı temizken ama bu sefer de gaz oluyo. Acaba yatağa koyuyorum kendi uyuyo cümlesini kurar miyim
Birden yuksek seste mi actinizda korktu kiz
Yo normaldi
Boba 4G çok pratik,aslında yenidoğan a da kullanılıyor.Kullanan arkadaşlarım onu önerdiler.Bende momforbaby var ama beceremedim.
Boba iyi midir ki
Bende momfortbaby almıştım ama bende kullanamadım iade ettim bi de boba 4g yi araştırıymBende momforbaby var ama beceremedim.
Boba iyi midir ki
Ya benim kız da çok az emiyo hastanedeyken her göğsü 15er dakika emzirin diyolardı benim kız 2. Dakikada uyuyo memede Ne kadar uyandırmaya çalışırsam çalışıyım genelde 5 dakijadan fazla emmiyo normalmi acaba ben de arada sağıp veriyorum bi düzene oturtamadım emme işini ya 27 günlük oldukbu aradaYok canim ben mama vermiyorum emziriyorum sadece, sutumu sagip veriyorum ya o yuzden kac cc verecegimi bilmiyorum. Genelde 60 cc veriyorum ama bugun emzirdim ustune 50cc sut sagip verdim onuda icti. Acaba doymuyor mu diye dusundum. Doktoru arayip sorarim yarin.
Yok canim ben mama vermiyorum emziriyorum sadece, sutumu sagip veriyorum ya o yuzden kac cc verecegimi bilmiyorum. Genelde 60 cc veriyorum ama bugun emzirdim ustune 50cc sut sagip verdim onuda icti. Acaba doymuyor mu diye dusundum. Doktoru arayip sorarim yarin.
Yok canim ben mama vermiyorum emziriyorum sadece, sutumu sagip veriyorum ya o yuzden kac cc verecegimi bilmiyorum. Genelde 60 cc veriyorum ama bugun emzirdim ustune 50cc sut sagip verdim onuda icti. Acaba doymuyor mu diye dusundum. Doktoru arayip sorarim yarin.
Maşallah cnm. Onu bi kere benimkide yaptı bende sagip veriyorum. Sonra kustu. Anne sütü ve mamanin doyuruculugu
Maşallah cnm. Anne sütü ile mananin doyuruculugu aynı mı acaba. Benim kızıma yapmıştı Bi kere öyle. Sen ne zaman Sağım yapıyorsun peki
Ya benim kız da çok az emiyo hastanedeyken her göğsü 15er dakika emzirin diyolardı benim kız 2. Dakikada uyuyo memede Ne kadar uyandırmaya çalışırsam çalışıyım genelde 5 dakijadan fazla emmiyo normalmi acaba ben de arada sağıp veriyorum bi düzene oturtamadım emme işini ya 27 günlük oldukbu arada
Aynen benim için de sezeryan. Bir ay oldu. Hala karnım çok ağrıyor. İçerden kesik gibi. Bi de geceleri içimde gerilemeye beraber patlama oluyor sanki en az 5 _6 kez uyanıyorum bu patlama gibi hissiyle. Bu nedir sizce kızlar?Canım keşke spinal olsaydım ilk kendime geldiğim de hissettiğim ağrının tarifi yok sonrasında da çok ağrım oldu uykusuz geceleri de dibine kadar yaşıyoz ama yine de benim için en zoru sezeryan di
Ben normal dogum yaptim ama o dedigini bende yasadim.Aynen benim için de sezeryan. Bir ay oldu. Hala karnım çok ağrıyor. İçerden kesik gibi. Bi de geceleri içimde gerilemeye beraber patlama oluyor sanki en az 5 _6 kez uyanıyorum bu patlama gibi hissiyle. Bu nedir sizce kızlar?
Ben bebegi emzirdikten sonra emdigi gogsu hemen sagiyorum kac cc cikarsa artik. Diger gogsu dolu bekletiyorum acil durumlar icin :) bu arada benimki kismadi direk sindirdi. Kussaydi bende fazla oldu diye dusunurdum.
Bende sagmak.istiyorum.ama nsil ypcam bilmiyorum.ikisini sagarsan emme saati gelinceye dek sut olusuyir mu gogusteBen bu emme sagma işini oturtamadim düzene cnm. Buzluga da atiyim die ikisini sagiyorum bu sefer açılınca geri onu veriyorum
Canm cenesinin altina hafifce parmagini surt ne yaptigini hatirlayip tekrar emmeye gececektirYa benim kız da çok az emiyo hastanedeyken her göğsü 15er dakika emzirin diyolardı benim kız 2. Dakikada uyuyo memede Ne kadar uyandırmaya çalışırsam çalışıyım genelde 5 dakijadan fazla emmiyo normalmi acaba ben de arada sağıp veriyorum bi düzene oturtamadım emme işini ya 27 günlük oldukbu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?