Kasim 2015 dogum yapan anneler

Aynen cnm gece yüzümü bile yıkıyorum. En çok istediğim yatağına yatırıp kendi uyusun. Karnı tok altı temizken ama bu sefer de gaz oluyo. Acaba yatağa koyuyorum kendi uyuyo cümlesini kurar miyim

Kuracaksin tabiki canim ama zamani var ben gibi sabirsiz bir insana sabri ogretti annelik.

Bu arada sen kac cc mama veriyorsun ve bebegin kac gunluk?

Kuracaksin tabiki canim ama zamani var ben gibi sabirsiz bir insana sabri ogretti annelik.

Bu arada sen kac cc mama veriyorsun ve bebegin kac gunluk?

İnşallah cnm. Bende sabirsizim ondan bu acelem sanırım. Kızım 28 günlük 40 veya 60 veriyorum. Keyfine göre. Az mı veriyorum çok mu bilmiyorum. Gerçi 15 günde 200 gr almıştı doktor az demişti ama yemiyo ki çok yapsam da. Sende veriyorsun mama dimi kaç cc veriyosun

Yok canim ben mama vermiyorum emziriyorum sadece, sutumu sagip veriyorum ya o yuzden kac cc verecegimi bilmiyorum. Genelde 60 cc veriyorum ama bugun emzirdim ustune 50cc sut sagip verdim onuda icti. Acaba doymuyor mu diye dusundum. Doktoru arayip sorarim yarin.

Reactions: GCA
Bizde hastaneden cikarken 2680 ile ciktik 2 fun sonraki kontrolumuzde 2550ydi bundan bir hafta once 3180 gramdi
Bugun itibariyle tami tamina 3500 kilo olmusuz boyumuz 51 cm olmus
Gece uyumadigini soledim 2 yasina kadar tv kesinlikle yasak evde tv yok gibi davrancaksiniz dedi
Aksam olunca isiklar kapancak dedi sadece kirmizi gece lambasi olabilir dedi
Asimizi olduk ultrasonda temiz cikti
Bide ogrendimki pazartesi is arkadaslarim bebek ziyaretine geliceklermis alttan alttan aoledim valla tekim evde die

Aynen cnm gece yüzümü bile yıkıyorum. En çok istediğim yatağına yatırıp kendi uyusun. Karnı tok altı temizken ama bu sefer de gaz oluyo. Acaba yatağa koyuyorum kendi uyuyo cümlesini kurar miyim
Filmler de hep oyleydi.
Kandirildik
Anne baba bebegi yataga koyar oper sabah alirdi..
Saka gibi. Bazen cildiracagimi dusunuyorum kisir donguden.

Bende momforbaby var ama beceremedim.
Boba iyi midir ki
Boba 4G çok pratik,aslında yenidoğan a da kullanılıyor.Kullanan arkadaşlarım onu önerdiler.
Fiyatı biraz tuzlu diğerlerine göre 369 liraydı ama çok önerilen bir kanguru.Ben alacağım.
Facebook 'da Babywearing var . Oraya da üye olup bakabilirsin.Sadece Sling ve kanguru önerileri var.

Ya benim kız da çok az emiyo hastanedeyken her göğsü 15er dakika emzirin diyolardı benim kız 2. Dakikada uyuyo memede Ne kadar uyandırmaya çalışırsam çalışıyım genelde 5 dakijadan fazla emmiyo normalmi acaba ben de arada sağıp veriyorum bi düzene oturtamadım emme işini ya 27 günlük oldukbu arada

Maşallah cnm. Onu bi kere benimkide yaptı bende sagip veriyorum. Sonra kustu. Anne sütü ve mamanin doyuruculugu

Maşallah cnm. Anne sütü ile mananin doyuruculugu aynı mı acaba. Benim kızıma yapmıştı Bi kere öyle. Sen ne zaman Sağım yapıyorsun peki

Ben bebegi emzirdikten sonra emdigi gogsu hemen sagiyorum kac cc cikarsa artik. Diger gogsu dolu bekletiyorum acil durumlar icin :) bu arada benimki kismadi direk sindirdi. Kussaydi bende fazla oldu diye dusunurdum.

Son düzenleme:

Valla hastanede cok sey soyluyorlar da pratikte oyle olmuyor. Benimki acken bir gogsu 10 dk emiyor. Uykudayken mikmik emiyor gicik gibi bende o zaman sagdigim sutu veriyorum. Sende uyanik tutmaya bak memede hemen uyumasin. Burnunu sık ayagini gidikla cenesinin altina vur yavastan.

Canım keşke spinal olsaydım ilk kendime geldiğim de hissettiğim ağrının tarifi yok sonrasında da çok ağrım oldu uykusuz geceleri de dibine kadar yaşıyoz ama yine de benim için en zoru sezeryan di
Aynen benim için de sezeryan. Bir ay oldu. Hala karnım çok ağrıyor. İçerden kesik gibi. Bi de geceleri içimde gerilemeye beraber patlama oluyor sanki en az 5 _6 kez uyanıyorum bu patlama gibi hissiyle. Bu nedir sizce kızlar?

Ben normal dogum yaptim ama o dedigini bende yasadim.
Rahim kuculdugu icin karninda yanma hissedeceksin korkma normal demisti doktorum

Ben bebegi emzirdikten sonra emdigi gogsu hemen sagiyorum kac cc cikarsa artik. Diger gogsu dolu bekletiyorum acil durumlar icin :) bu arada benimki kismadi direk sindirdi. Kussaydi bende fazla oldu diye dusunurdum.

Ben bu emme sagma işini oturtamadim düzene cnm. Buzluga da atiyim die ikisini sagiyorum bu sefer açılınca geri onu veriyorum

Ben bu emme sagma işini oturtamadim düzene cnm. Buzluga da atiyim die ikisini sagiyorum bu sefer açılınca geri onu veriyorum
Bende sagmak.istiyorum.ama nsil ypcam bilmiyorum.ikisini sagarsan emme saati gelinceye dek sut olusuyir mu goguste

Canm cenesinin altina hafifce parmagini surt ne yaptigini hatirlayip tekrar emmeye gececektir

[QUOTE="GCA, post: 43958431, member:

Maşallah cnm. Anne sütü ile mananin doyuruculugu aynı mı acaba. Benim kızıma yapmıştı Bi kere öyle. Sen ne zaman Sağım yapıyorsun peki[/QUOTE]
Canm doktorum bana bi ara mama veriyosan 3 saat bekle demisti mama daha gec sindiriliyomus anne sutu 2 saate gidiyomus mideden
Ama solede bise var en iyi doyan bebekte 2 saatmis o yoksa 1 saattede acikirmis

Kizlar merhaba benim kuzu 26 gunluk oldu bugun ama gaz ve reflu sorunumuz var.gaz icin doktor sab simplex verdi gazi biraz azaldi gibi ama bu seferde kakasini yapamiyor.bende esra rrolun kimyonlu tarifini denedim bir gun.o baya iyi geldi gazi baya söktu.tarifi uygulayan var mi baska.gunde ne kadar verilecegini tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…