Kasim 2015 dogum yapan anneler

hay allahım ya emziremiyosanda bunun için niye kavga ediyo ki sen zaten lohusasın duygu karmaşası içindesin vücudun ve hormonların alt üst olmuş senin niye üstüne geliyo hem emziremiyosan sana moral vermesi lazım sen zaten herkesten daha çok üzülürsün hem emzirememek dünyanın sonu değil ya mesela ben annemi 1 gün bile emmemişim mama çocuğuyum yani boşver annen bile olsa senin huzura ihtiyacın var bu süreçte seni rahatsız eden kimse senden uzak olsun daha iyi .benimde kayınvalidem eve geldiğimizde çocuğumu doyuramadığımı düşünüp ben duştayken mama hazırlamış odaya bir gidim biberon vermeye çalışıyor ben duştayken sinirlerim tepeme çıktı ve eşimin annesi demedim ne hakla bunu yapıyorsun dedim çocuk ya doymuyorsa dedi bende bunun kararını ben veririm benim çocuğum benim sorumluluğum dedim bende 2 çıocuk büyüttüp biride sana koca oldu demez mi Allah ım sinirlenip çocuğumu aldım kendimi odama kapadım akşam eşim eve gelince ben bişey demedim tatsızlık olmasın diye ama sevgili kayınvalidem akşam sofrada bugün iyilik yapıp çocuğu doyuracaktım ama karın izin vermedi aldı çocuğu elimden diye anlatıyo güle güle, eşimde bunu duyunca bi sinirlendi anne sen napıyosun anne sütü varken biberon ne demek karışma çok istiyosan yaşın müsait( 47 yaşında) sen bi tane daha yap dedi kadın sabahına evine döndü yani bu dönemde anne baba da olsa seni sıkıyosa bi müddet bizden uzak olsunlar

Valla seninkid3 fenaymis aynen bizim kv de diyorki yok ellik tak yav takmiyorum neresini ciziyosa ciziyo bebek benim bide opmuyomu bu aksam esime dedim oda yanimizdaydi askim cocugu opme kizariyo dedim anlamistir sanirim bide diyorki bakamazsaniz verin bana sen 3 ay sonra ise baslicaksin oldu canim sana sorduydum anne konusuna gelincede artik konusmuyoruz esimde kesinlikle evde istemiyor

Eminim ayni sorunu yasayan anneler vardir her gecen gun ayniyiz emiyor uyumuyor saatlerce gozu acik ne yapsam bilemedim

Ay tatlım bayıldım ailene. İşte eşini sahiplenen iyi bir eş ve iyi bir baba. Maşallah
Kızlar 2 saatte bir emzirme olayını ben beceremiyorum. Benimki 1 saat emiyo tek bi göğsü. Sonra bırakıp uyuto bi süre. İşte o arada gazıydı kakasıydı falan. Uykudan kalkınca da diğer memeyi veriyorum. Yani göğüslerim 2 saat falan dinlenmiş oluyo ama aynı anda değil, sırayla.

Canım 1 saat mi emiyo maşallah bende 1 seferde tek Göğüs verebilenlerdenim ama 1 saat maşallah yani kesintisiz mi emiyor 1 saatbenimki 15 dk emse ben Kalkıp Göbek atıyorum 15 dakika emip 2 saat uyuyo 2 saat sonradan ben zorla uyandırıyorum bence benimki açıklasa ağlamıyor neden acaba erken Doğduğu içinmi

Kizlar ya uyuyakalmisim allhim uyku ne ratliymis benim kizda uyumuyor uyuyuncada felaket uyuyor
Canım bi kere bende 5 saat uyuyakalmışım ama sanki 1 gün uyumuşum uyandığımda çok mutluydum ama uyuyakalmanında vicdan azabını çektim o ayrı ..daha çok uykusuz gecelerimiz var arada böyle uyuyakalmakta Lazım di mi

Me
Eminim ayni sorunu yasayan anneler vardir her gecen gun ayniyiz emiyor uyumuyor saatlerce gozu acik ne yapsam bilemedim
. Ne yazık ki yapcak bi şey yok meleklerimiz kuruyor bu düzeni kafalarına göre bizde uymak zorundayız şimdilik biraz büyüsünler uyku Eğitimini vereceğiz elbet

Kızlaaar
Dün bebeğimin gaz sancısı vardı cok fena doktor maflor damla vermitöi onu verdim bir de gğn içinde ve akşam olmak üzere 2 büyük Fincan rezene cayı içtim özellikle çaydan sonra gece 11 de uyudu ve gece bir defa zorla uyandırdık 10 dk emdi bir de sabah 6 gibi 10 dk emdi şimdi hala uyuyor
Rezeneden mi oldu acaba ne yapsam bilemiyorum
Emmeue bile hali yok kuzumun gözü kapalı emdi
Fikri ve bilgisi olan var mı (

Gunaydin kizlar
Benim gogus ucu ice kivrik kelebek ucla emziriyorum. Bu sekilde olan var mi? Emzirdikce uc cikacak deniliyor ama nasil olacak bilmiyorum..arada uclari takmayip direk veriyorum ama kuzum cok zorlaniyor ememiyor sinirleniyor haliyle de agliyor cok uzuluyorum. Kelebek uc da olmasa yanmistim..
Cok sukur ki sutum geliyor bazen sagip siringayla veriyorum. Sariligimiz var cunku belki emerken yetmiyordur diye siringa ile besliyorum kuzumu. Biran once gecsin istiyorum gozleri bile sarimtrak oldu cunku.
Sarilik icin dun 2 cay kasik sekerli su verdim. Ins.baska bi yerine zarari dokunmaz. TwoPrincess canim sen surekli sekerli su veriyorum diyordun dogru mu hatirliyorum? Sekerli su konusunda aydinlatilmaya ihtiyacim var ..

Evet canim ben bu bebegime 3 gun verdim sekerli suyu gunde bir veya sarilik durumuna gore iki cay kasigi. İlk kizimada vermistim hicbir saglik problemimiz olmadi aksine hic sararma vs yasamadik. Sutum bollastiktan sonra biraktim. Sık sık emziriyorum onunda buyuk etkisi var tabiki. İlerlemeden atlatirsiniz insallah.

Rezene rahatlatmistir ama gun icinde cok yoruldugu icin gece uyumustur canim merak etme.

Canım benim bebeğimde 3.gün sarılığı çıktı gözleri sararınca Anladık ve doktora gittik 4, gün bilirubin Seviyesi 12,5 6. Gün 14,1 8.gün 12,8. Be 12. Gün 10,1 şu an 22. Günümüz atlattık Allah'a şükür sen ölçtürdün mü ölçtürmeni tavsiye ederim ne olur ne olmaz bende şekerli su verdim ve bol bol Güneş ışığı ayrıca gece beyaz florasan Altın'da yatırın dedi doktorumuz bu Sürecin en önemli Noktası bol bol emzirmem çünkü bebek sarılığı çiş ve kaka ile atlatıyor

Çok teşekkür ederim lahsinoh işe yaramadı zeytinyağı da şimdi karbonatı suda eritip onu sürüyorum inşallah bu işe yarar

Allah anali babali buyutsun arkadaasim benimde gogus ucum yok bebegim alamiyor alamayinca sinirleniyordu me cburen kelebek ucla emzirdim hala oyle devam ediyorum gayette guzel emiyor simdi

Lazimda o vicdan azabi olmasa gerci benim kiz uyudumu uyanmiyorda hersey uyutana kadar

canım benim ilk bebeğimde 36 haftalık doğmuştu aynı anlattığın gibiydi bıraksam beş günlük bebek sabaha kadar uyurdu. sanırım hem erken doğumdan hemde sarılık değeri düşse bile tamamen atılması uzun sürüyor ondan dolayı. bizim 18 e kadar yükselip bi gece ışın tedavisi almıştı.

Arkadslar ben bebeghn gazini cikaramiyorum varmi onerisi olan emiyor sirtini ovuyorum ovuyoru yok cikmiyor bide rezene icenler bebegin diskisi ne renk

Arkadslar ben bebeghn gazini cikaramiyorum varmi onerisi olan emiyor sirtini ovuyorum ovuyoru yok cikmiyor bide rezene icenler bebegin diskisi ne renk
bende beceremiyorum sırttan bi türlü bugün usanmadan youtube dan videolar izledim gaz çıkarma ile ilgili çünkü bebeğim kıvranıyo en sonunda karından ovmaya başladım saat yönünün tersine doğru yuvarlak hareketlerle ve onu biraz yapıp ayaklarını kırıp karnına doğru bastırdım 8. dakika da gaz çıkarıp kakasını yaptı yavum ve hemen uykuya daldı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…