- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ben günde 2_3 fincan rezene içiyorum ilk günden beri.Arkadslar ben bebeghn gazini cikaramiyorum varmi onerisi olan emiyor sirtini ovuyorum ovuyoru yok cikmiyor bide rezene icenler bebegin diskisi ne renk
Ne yazikki benim kizim sirt ustu yatmayi sevmiyor kucakta bile olsa basiyor cigligi b3nde gogsume yatirip sirtini oksuyorum sakinlesiyo ama yok cikarmiyorbende beceremiyorum sırttan bi türlü bugün usanmadan youtube dan videolar izledim gaz çıkarma ile ilgili çünkü bebeğim kıvranıyo en sonunda karından ovmaya başladım saat yönünün tersine doğru yuvarlak hareketlerle ve onu biraz yapıp ayaklarını kırıp karnına doğru bastırdım 8. dakika da gaz çıkarıp kakasını yaptı yavum ve hemen uykuya daldı tavsiye ederim
Him demek rezeneden mis o bende dogumdan beri kabizlik var kan ilacida kullaniyorum sanirim ondan dolayi oluyor nette bayagi arastirmistim rezene hem sut yapiyormus hemde gaz sancisina iyi geliyormus bugun ictim normalde bebegin kakasi yesildi sari renkli yapmis snirim o yuzdenmis tsk ederimBen günde 2_3 fincan rezene içiyorum ilk günden beri.
Bebeğimin kakası sarı renkli.
Çoğu zaman emzirirken sırtını ovup gaz çıkartıyorum ya da memede uyuyor bırakıyorum, bir sonraki uyanışında kucağıma alırken gazı çıkartıyor.
Ah bu gaz sorunu , bebeklerin gazı olmasa hersey cok daha güzel olurdu. Bende çıkartamıyorum bazen pırt diye cıkıyo bazen de uyuduğu için çıkartmıyorBen günde 2_3 fincan rezene içiyorum ilk günden beri.
Çoğu zaman emzirirken sırtını ovup gaz çıkartıyorum ya da memede uyuyor bırakıyorum, bir sonraki uyanışında kucağıma alırken gazı çıkartıyor.
Yeşil kaka yeni doğanlarda oluyor, özellikle anne sütü alan ve biraz büyüyen bebekler sarı kakaya geçiş yapıyormuş.Him demek rezeneden mis o bende dogumdan beri kabizlik var kan ilacida kullaniyorum sanirim ondan dolayi oluyor nette bayagi arastirmistim rezene hem sut yapiyormus hemde gaz sancisina iyi geliyormus bugun ictim normalde bebegin kakasi yesildi sari renkli yapmis snirim o yuzdenmis tsk ederim
Benim 12 gunluk sadece anne sutu aliyor sabah kakasi yesildi rezene ictim emzirdim sari olmusYeşil kaka yeni doğanlarda oluyor, özellikle anne sütü alan ve biraz büyüyen bebekler sarı kakaya geçiş yapıyormuş.
Rezeneden ziyade bebeklerimizin büyümesi, sindirim ve boşaltım sistemlerinin gelişmesi buna sebepmiş.
Benimki de 13 günlük.Benim 12 gunluk sadece anne sutu aliyor sabah kakasi yesildi rezene ictim emzirdim sari olmus
Allah bagislasin uykuvduzeni nasil varmi bi problemBenimki de 13 günlük.
4. Günden itibaren kakası sarı, ilk günden beri rezene içiyorum.
Sarı kaka güzeldir
Büyüyorlar yavaştan minnoşlar
Gündüz insan yavrusu, gece vampir yavrusuAllah bagislasin uykuvduzeni nasil varmi bi problem
tatlım seninki normaldir kesin bozma moralini. Benimkinde bi sıkıntı var. Sürekli ya memede ya uyuyo.Canım 1 saat mi emiyo maşallah bende 1 seferde tek Göğüs verebilenlerdenim ama 1 saat maşallah yani kesintisiz mi emiyor 1 saatbenimki 15 dk emse ben Kalkıp Göbek atıyorum 15 dakika emip 2 saat uyuyo 2 saat sonradan ben zorla uyandırıyorum bence benimki açıklasa ağlamıyor neden acaba erken Doğduğu içinmi
Ben de dun ve bugun verdim. Kontrolumuz vardi bugun.. azaliyor dedi. 1 hafta icinde gecmez yada artis yaparsa gelirsin dedi..Evet canim ben bu bebegime 3 gun verdim sekerli suyu gunde bir veya sarilik durumuna gore iki cay kasigi. İlk kizimada vermistim hicbir saglik problemimiz olmadi aksine hic sararma vs yasamadik. Sutum bollastiktan sonra biraktim. Sık sık emziriyorum onunda buyuk etkisi var tabiki. İlerlemeden atlatirsiniz insallah.
Cnm seninki gibi gin gin olcturmedim sadece 5.gun olcum yapildi degeri 14tu cnm.Canım benim bebeğimde 3.gün sarılığı çıktı gözleri sararınca Anladık ve doktora gittik 4, gün bilirubin Seviyesi 12,5 6. Gün 14,1 8.gün 12,8. Be 12. Gün 10,1 şu an 22. Günümüz atlattık Allah'a şükür sen ölçtürdün mü ölçtürmeni tavsiye ederim ne olur ne olmaz bende şekerli su verdim ve bol bol Güneş ışığı ayrıca gece beyaz florasan Altın'da yatırın dedi doktorumuz bu Sürecin en önemli Noktası bol bol emzirmem çünkü bebek sarılığı çiş ve kaka ile atlatıyor
Benim kiz da ayni durumda..Ben günde 2_3 fincan rezene içiyorum ilk günden beri.
Hepsi ayni sanirim benimkide emziriyorum uyuyo koyuyorum yataga aciyo gozunu saatlrce ugrasiyorum uyusun diyeGündüz insan yavrusu, gece vampir yavrusu
Sabaha karşı 3e kadar güzel uyuyor, 2 saatte bir ben uyandırıyorum ama 3 civarından ertesi gün 11e kadar falan uyumuyor.7-8 saat memede duruyor, bayılıp uyuyor, uyanıyor gene memede, olur da yatırırsam çığlık çığlığa uyanıyor.
Seninki nasıl?
Dikkat edin ya arada yatirmak tehlikeli degil mi nasil guveniyorsunuz kendinize ben guvenemem de..slm benim dr 3 saatte bir uyandir dedi maksimum 1 saat emzir dedi 1 saati gecmesin enfeksiyon kaparsin dedi bebisi yatagina yatiriyorum yatmiyo bizim yanimizda aramizda cok guzel uyuyo bizim de oyle bi sorunumuz var
Hemen yatagina yatirinca yatmiyo Derin uykuya dalana kadar yanimizda yatiyo sonra yatagina koyuyorum yanlis anlasilmasin ben uyumuyorum ozaman guvenli degil ben kurulu saat gibiyim :) bebegin kalkmasini beklemeden uyandiriyom zaten altini degistirince uyaniyo bu saat isi ne zaman son bulcak acabaDikkat edin ya arada yatirmak tehlikeli degil mi nasil guveniyorsunuz kendinize ben guvenemem de..
Gece en gec 3 saatte 1 kaldirmam lazim alarm kuruyorum kapatip yatiyorum 1 saat sonra bebegim kendi uyaniyor toplamda 4 saat uyuyarak gecirmis ve ac kalmis oluyor.. bu durumda beni mahvediyor.. herkes uykun hafifler diyordu bende bi degisiklik olmadi.. bebegimin mikirdanmasina ya da aglamasina nk diye kalkiyorum ama alarmi benimseyemedim zaaar..
Sizler nasi yapiyorsunuz gece kalkmma isini? Bebeginizin kalkmasini bekliyorsuniz yoksa alarm yontemi sizde isliyor mu?
Dikkat edin ya arada yatirmak tehlikeli degil mi nasil guveniyorsunuz kendinize ben guvenemem de..
Gece en gec 3 saatte 1 kaldirmam lazim alarm kuruyorum kapatip yatiyorum 1 saat sonra bebegim kendi uyaniyor toplamda 4 saat uyuyarak gecirmis ve ac kalmis oluyor.. bu durumda beni mahvediyor.. herkes uykun hafifler diyordu bende bi degisiklik olmadi.. bebegimin mikirdanmasina ya da aglamasina zınk diye kalkiyorum ama alarmi benimseyemedim zaaar..
Sizler nasi yapiyorsunuz gece kalkmma isini? Bebeginizin kalkmasini bekliyorsuniz yoksa alarm yontemi sizde isliyor mu?
canım bebeğini emzirirken boğazından gelen yutkunma sesini duyuyormusun benim ki de ilk 5 dk çok güzel emiyor süt azalıyo ya gitgide memede o zaman çok duyamıyorum yutkunma sesini o memedeyken göğsümü sıkıyorum bakıyorum tekrar geliyo yutkunma sesi sanırım belli bi müddet sonra daha çeneleri güçsüz olduğu için çekemiyorlarKızlar ağlicam artık. Benimkinin de kakaksı yeşil. 4. Günümüz bitti bugün 1 defa kaka 2 defa çiş yaptı. Mememi sıkıyorrum süt var ama bebek sağamıyor mu anlamadım. Sürekli memede. Ama sürekli memede. Mütemadiyen memede. Yarın kontrolümüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?