Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
senın suan belırtın neler en son ne zaman ilşkiye grdnz
cnm şimdi özetleyeyim :) perşembe günü ilişki oldu cuma iğne vuruldum dün yani cumartesi ilişki oldu. şuan sol tarafımda aşırı dolgunluk var sanki patlıcak ağrı da var ama çoook değil. bu arada yumurtalar soldaydı benım

yarın gir ilşkiye zaten spermler içerde yasıo bugün catlarsa yumurta döllenme olabılır dünkü ilşkide kalan spermlerden yarın gir ilşkiye bnmde öle bı agrm vardıki yürüyemıyodum neredeyse gaz sancısı gbı sanki patlıcaktı göbegimin altı kasıklarım falann megerse yumurtacıklar catlıomus sancılarını takıp et

bilemedim ya sanki kaçırcakmışım gibi gelio aslında dediğin gibi dünkü ilişkiden kalan spermler dölleyebilir

bilemedim ya sanki kaçırcakmışım gibi gelio aslında dediğin gibi dünkü ilişkiden kalan spermler dölleyebilir
bnm de yumurta catlamsndan sonraki gün doktor kontrolunde bana bugun yarın ılıskıye gir dedi ama maalesef bende sadece doktora gttm gün ilşki oldu ertesi gün olmdı bende en cok ona üzüldüm

bnm de yumurta catlamsndan sonraki gün doktor kontrolunde bana bugun yarın ılıskıye gir dedi ama maalesef bende sadece doktora gttm gün ilşki oldu ertesi gün olmdı bende en cok ona üzüldüm
off ya ne kadar zor işler kafa yormaktan bi hal olduk hiç aklıma gelmezdı bekarken çocuk için bu kadar uğraşacağım ama kısmet işte başa gelen de çekilio maalesef herşeyin hayırlısını versin Rabbim

aynenn gecen ay ben cok takıntılıydım yanı içim içimi yıyodu tedavıde ilk ayımdır bide bu ay fazla takmamaya calıstım ve meyvesini aldıgımı düşünüorum bu yuksek moralin yumurtamn kendılıgnden catlaması bile bnm için bir artı işaret progestan 200 kapsülü verincede biraz umutlandım acıkcası

o progestanı hiç deme zaten resmen geçen ay kendimi hamile gibi hissettim onun yüzünden resmen bütün hamilelik belirtilerini yaşadım göğüs ağrısı kasık ağrı hele de sık tuvalet baş dönmesi zaten oldu ama o yan etkilerindenmiş. sen sen ol kendini hemen kaptırma arkadaşım sonra yıkımı zor oluyo ama tabiki de inş tutacak seninki buna inanalım biz :)

aynenn gecen ay ben bu ılacı kullanmamıstım klomen kullanmıstım cok belırtı yasadım adetıme kadar hatta 21.günü testi yapılmıstı progesteron sonuc 29,43dü cok kalıtelı yumurtlama olduguydu bende heyecnladnm belirtiler yasadım ama bu ay belırtılere karnım tok

bnm aslında merak ettıgım yumurtamın kendılıgınden catlaması ve bana bu progestan ılacını vermesı gebelık şansının oldugundamı yada olsun dıyemı

bnm aslında merak ettıgım yumurtamın kendılıgınden catlaması ve bana bu progestan ılacını vermesı gebelık şansının oldugundamı yada olsun dıyemı
cnm genelde veriolar progestanı ya olursa tutunsun olmazsa bir an önce adet başlasın diye çünkü o ilacın böyle bi etkisi var döllenme olmaza adetin zamanında gelmesini sağlıyor

cnm genelde veriolar progestanı ya olursa tutunsun olmazsa bir an önce adet başlasın diye çünkü o ilacın böyle bi etkisi var döllenme olmaza adetin zamanında gelmesini sağlıyor
bnm normalde adetlerım cok düzenlidir hiç sekmez sımdıye kadarda hep öyleydii

o zaman inş ışık görüp vermiştir diyelim sana ilacı :) ama ben sorduğumda öyle demişti doktor
sag kasıgımdada hafıf agrı var yumurta catladıktan sonra neden agrı olurki anlamadım yumurtam catlarkende sag tarafmdaydı agrı 2 tane yumurta vardı

Merhaba doktor bir saat vermedi mi? Genelde 36.sat çaladığı düşünülerek 36.saat ilişki önerilir, sncak benim doktorum bu sefer ki doktorum 33. Ve 36.sat aralığında ilişki dedi ardından gün aşırı ilişki adet olana kadar da hafta 2 kez ilişki dedi

Ben de gunde 2 kez kullandim 50 mg lik:) inşallah yazdiklarim herkese umut olur cunku benim 4 bucuk santimlik dermoid kistim var myomlarim da var onların acilen alinmasi gerekiyorumus hemen cocuk yapmamiz gerektigini ondan sonra alacaklarını soylediler

saat olarak vermedi cnm cuma iğne ol cumartesi pazartesi çarşamba ilişki olsun çarş günü progestana başla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…