- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
inş bebeğiniz olursa sevdirme cnm ona :) benimki bu konuda sorunlu değil ya çok şükür misafiri de takmaz doğal şeyler bunlar onlar yapmıo mu sanki der hep :)bnmkıde saat gbidir hıc sekmez adetım bende klomen fln kullandım ıkıncı ayım gecıktrmemıstı hıc mısafır varkende olmuo maalesef esım mızmızlanır ztn onun yuzunden stres oldum ben ilşkide zorluk cıkardı bu ay ondn
ya bnm eşim gıcık maalesef bende ztn esıme dedım cocugum olsun sana sevdrmıcem dedım haketmıosun cunku dedım bu ay bos gecerse doktora gttgmı sölemicem bakalım o zaman ne olck zaten cok ters yaptm eşime bu olaylar yuzunden yetersızsen bırdaha cocuk lafı etmeyeceksn o zaman dedım kaldı öyleinş bebeğiniz olursa sevdirme cnm ona :) benimki bu konuda sorunlu değil ya çok şükür misafiri de takmaz doğal şeyler bunlar onlar yapmıo mu sanki der hep :)
oo ağır olmuş ama bazen hakediolar ya seni tek başında bırakmıcak ya da istiyorum demicek çocuk bu tek başına olmuyo maalesefya bnm eşim gıcık maalesef bende ztn esıme dedım cocugum olsun sana sevdrmıcem dedım haketmıosun cunku dedım bu ay bos gecerse doktora gttgmı sölemicem bakalım o zaman ne olck zaten cok ters yaptm eşime bu olaylar yuzunden yetersızsen bırdaha cocuk lafı etmeyeceksn o zaman dedım kaldı öyle
mecburen agır konusmak zorunda kaldm cunku ben haftanın ıkı gunu vajınal ultrasona grıyorum sıgarayı bıraktımm beslenmem degıstı hayıt suyu baska bıtkıler bal çöğrek otu tarcın karstıorm hergun uzerıne hormon ılacı içiorum onunda elını tasın altına koyması lazım bnmde zoruma gttı bagırdım oda üzüldü ama psikolojkmen mıs onunda yapcak bişeyi yokmus falan filan bnde bagırmıstım ben hayatımdan memnundum dedım doktora gıtmemı ısteyen sızdınız dahada gıtmıyorum yok sana cocuk dedımoo ağır olmuş ama bazen hakediolar ya seni tek başında bırakmıcak ya da istiyorum demicek çocuk bu tek başına olmuyo maalesef
cnm stres yapma ya bak diğer arkadaşa da yazdım herşeyin başı sağlık bak iyi düşünmüşsün gidersen de gitmedim dersin doktora gerekiosa da bir iki ay hem vücudunu hem kafanı dinlendir biraz da o tutuşsun artık uğraşmadığını sansınyani anlayacagın ilşkilerimizde cok stres altında gectı ondan verim alamayacagımızı düşünüyorummm strestennn agzımda bıle yara cıktı yanı
zaten doktoru bırakcagımı söleynce neden falan dedı ben bosuna dedım göruosun gidiyorumda ne oluo dedım anlaşamıyoruz o yuzden gıtmıyorum dedım sıkıya gelemem ben senlede ugrasmaam dedım aklı sıra sevımlılık yapıo yumurtanın catladıgı gunun ertesı günü biz ilşkiye grdk ıkı saat ugrastık esım bosalma sorunu yasadı pskolojkmen ben herneyse sonunda nihayet meni geldi cok tuhaf bişey oldu içerdennn bısey cektı dedı ertesı gun de ilşkiye grmek istemeyınce gerek yok o gun yaptgmz tutmustur dıyıp durdu ama kök söktrcemcnm stres yapma ya bak diğer arkadaşa da yazdım herşeyin başı sağlık bak iyi düşünmüşsün gidersen de gitmedim dersin doktora gerekiosa da bir iki ay hem vücudunu hem kafanı dinlendir biraz da o tutuşsun artık uğraşmadığını sansın
söktür cnm haketmiş valla :) ama inş içine doğmuştur da öyle demiştirzaten doktoru bırakcagımı söleynce neden falan dedı ben bosuna dedım göruosun gidiyorumda ne oluo dedım anlaşamıyoruz o yuzden gıtmıyorum dedım sıkıya gelemem ben senlede ugrasmaam dedım aklı sıra sevımlılık yapıo yumurtanın catladıgı gunun ertesı günü biz ilşkiye grdk ıkı saat ugrastık esım bosalma sorunu yasadı pskolojkmen ben herneyse sonunda nihayet meni geldi cok tuhaf bişey oldu içerdennn bısey cektı dedı ertesı gun de ilşkiye grmek istemeyınce gerek yok o gun yaptgmz tutmustur dıyıp durdu ama kök söktrcem
inş canım kendını suclu hıssettı oda hıssetmedı degıl cok işkolik sabahın 5inde kalkma hastalıgı var bunlarda aılece aksamda halıyle yorgun gelıp hemen uyyuyo bu ilşki meseleside zoruna gtmeye basladı önceden valla ben evde kacıcak delık arıyodum sımdı adam nazlanıyosöktür cnm haketmiş valla :) ama inş içine doğmuştur da öyle demiştir
cnm ya bence otur ılımlı bi şekilde ne hissettiğini güzelce anlat kızmayla küsmeyle bu işler daha da kötüye gidio ilişkiniz zarar görmesin bebek olmasa da çiftler birbirine bağlı olmalıinş canım kendını suclu hıssettı oda hıssetmedı degıl cok işkolik sabahın 5inde kalkma hastalıgı var bunlarda aılece aksamda halıyle yorgun gelıp hemen uyyuyo bu ilşki meseleside zoruna gtmeye basladı önceden valla ben evde kacıcak delık arıyodum sımdı adam nazlanıyo
valla cnm ben 4 senedır evlıyım cocugun c sini duymaya tahammulum yoktu 3 ay öncesine kdr cocuk kelımesınden evde kacıcak delık arıyodum o derece arkadasmn cocugunu seve seve cocuga alıstm bırden cocuk manyagı oldum eşimde cocuk dıye deli oluodu tedavi görunce roller degsticnm ya bence otur ılımlı bi şekilde ne hissettiğini güzelce anlat kızmayla küsmeyle bu işler daha da kötüye gidio ilişkiniz zarar görmesin bebek olmasa da çiftler birbirine bağlı olmalı
oda cok cocuk ıstıyo ama armut piş agzıma düş istiocnm ya bence otur ılımlı bi şekilde ne hissettiğini güzelce anlat kızmayla küsmeyle bu işler daha da kötüye gidio ilişkiniz zarar görmesin bebek olmasa da çiftler birbirine bağlı olmalı
hayırlısı olsun cnm sıkma canını dicem ama sıkılıo ister istemez ama çok yıpratma kendini ben ik üç ay önce o kdar üzüldüm ki günlerce ağladım psikolojim bozuldu ve rahatsızlandım hastane hastane gezdim şimdi anlıyorum ki herşeyin başı sağlık ben kendimi de yırtsam zamanından önce gelmicek bebeğim ve de neyi çok istersen Allah onun yokluğuyla imtihan edio insanı .Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inş bi sonraki ay verirsin bize müjdeyi üzülme cnm
eşimde şimdi şaka gibi kur yapıyo yarın enerjımın tamamını toplamıs olacagım dıye yarın adetın 22. günü hiç uygun bir dönem degıl gebelik için zaten yumurta catlayalıda 5 gün oldu olducnm ya bence otur ılımlı bi şekilde ne hissettiğini güzelce anlat kızmayla küsmeyle bu işler daha da kötüye gidio ilişkiniz zarar görmesin bebek olmasa da çiftler birbirine bağlı olmalı
Evet ovitrella vurulmuştum cumrtesi günü galiba çatlama ağrısıydı şimdi daha iyiyim dolgunlukta vardı ama ağrı çok oldu kuyruk sokumum dahi çok ağrıdıcnm iğne vurulmuş muydun sen ? benim de kasıklarımda ağrı yok ama çok feci dolgunluk var iğnenin 4. günü bugün
Simdi bende de kuyruk sokumu agrisi var cnm bi de yumurta gelismeyen tarafda agri oldu ya uzuldum cunku o taraf tikali ne oluyo olabilir ki orda ins yumurtalar orda degildir yoksa yine dis gebelik olur cok korkuyorumEvet ovitrella vurulmuştum cumrtesi günü galiba çatlama ağrısıydı şimdi daha iyiyim dolgunlukta vardı ama ağrı çok oldu kuyruk sokumum dahi çok ağrıdı
Ise yaramicak ya gelir enerjisi cnm ne ise yaricak demedin mieşimde şimdi şaka gibi kur yapıyo yarın enerjımın tamamını toplamıs olacagım dıye yarın adetın 22. günü hiç uygun bir dönem degıl gebelik için zaten yumurta catlayalıda 5 gün oldu oldu
Ins cnm inaniyorum bak hepimiz bigun buraya kocaman HAMILEYIMMM yazicazNe kadar guzel seyler yazmissin arkadasim haklisin herseyin vakti ve zamani var sadece biz aceleciyiz bunda bir hayir vardir biliyorum ama uzulmemekte elde degil inşallah siz guzel haberler veririsiniz
İnşallah canim insallah rabbim oldurmayacagi duayi ettirmez der annem hep bu dualar ve emekler bosa değil herseyde var bir hayirIns cnm inaniyorum bak hepimiz bigun buraya kocaman HAMILEYIMMM yazicaz
anlamıyo maalesef cnm bnm ki ben ona dedımm kı senın ıstedıgın zamanlar cocuk olmuo tutturamıosun dedım :d doktora bosunamı gıdıorm dedımIse yaramicak ya gelir enerjisi cnm ne ise yaricak demedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?