- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Canım son dk yumırta mı gelişti ki acaba, ama benim sağ sol diye bir ayrım olmadı komple kasık ağrısı bel ağrısı hatta alt tatafa bile çok ağrı oldu yüzü koyun sırt üstü yatamıyorum ağrıdan ama ağrda azalma oldu galibaSimdi bende de kuyruk sokumu agrisi var cnm bi de yumurta gelismeyen tarafda agri oldu ya uzuldum cunku o taraf tikali ne oluyo olabilir ki orda ins yumurtalar orda degildir yoksa yine dis gebelik olur cok korkuyorum
amiiiiiinIns cnm inaniyorum bak hepimiz bigun buraya kocaman HAMILEYIMMM yazicaz
Bilmiyorum cnm ya ins yumurta olmamıştır sag tarafta ayni seyleri bi daha yasamak istemiyorum cok kotu bisey dis gebelikCanım son dk yumırta mı gelişti ki acaba, ama benim sağ sol diye bir ayrım olmadı komple kasık ağrısı bel ağrısı hatta alt tatafa bile çok ağrı oldu yüzü koyun sırt üstü yatamıyorum ağrıdan ama ağrda azalma oldu galiba
amiiiiiin
iyi demişsin cnm :) cnm ya ben çok korkuyorm benim sağ tarafımda ağrı var korkuyorum sağ tüp tıkalı olduğu için yine dış gebelik olursa diye ama doktor soldaki yumurtalar gelişmiş demişti niye ağrım oluyo ki ya sence ?anlamıyo maalesef cnm bnm ki ben ona dedımm kı senın ıstedıgın zamanlar cocuk olmuo tutturamıosun dedım :d doktora bosunamı gıdıorm dedım
iğneden dolayıdır cnm bnmde bu ay sag tarafımda agrı olmustu cok garıp benm gecen ay bu dönemlerde kasıklarımda cok agrım vardı sızlama suan hıc yok ilacıın etkisi onlar korkma cnm içini ferah tut zaten yumurtada solda gelişmiş farkedılırdı oyle olsaydıiyi demişsin cnm :) cnm ya ben çok korkuyorm benim sağ tarafımda ağrı var korkuyorum sağ tüp tıkalı olduğu için yine dış gebelik olursa diye ama doktor soldaki yumurtalar gelişmiş demişti niye ağrım oluyo ki ya sence ?
Benim ikinci ayim cnm gunde iki tane iciyorum benim ilk gittigim doktor da gunde bir tane ic demisti ictim yeterli olmadi simdiki doktorumda hatta dediki bunun en az dozu zaten gunde ikidir niye bi tane demiski die ama gerci bir tane icen cogu kişi var bence kist yapma riski oldugu icin doktorlar garanti olsun diye gunde bir taneyle başlatiyo ama senin icin az gelmis mesela bi sonraki ay iki dener buyuk ihtimal doktorKızlar yumurtası gelisen arkadaslarm ilk ay mıydı ilerleyen aylarda mı ben ilk defa günde 1tane kullandm bgun 8.gündü gelismemis cuma gidicem yine gelişmemişse bir dahaki ay günde 2tane kullanıcam igne daha etkili mi sizin nasl gelişti ben pcoluyum bide
Ins oyledir cnm ya Sagol valla rahatladim biraz Rabbim yasatmasin bi dahaiğneden dolayıdır cnm bnmde bu ay sag tarafımda agrı olmustu cok garıp benm gecen ay bu dönemlerde kasıklarımda cok agrım vardı sızlama suan hıc yok ilacıın etkisi onlar korkma cnm içini ferah tut zaten yumurtada solda gelişmiş farkedılırdı oyle olsaydı
amın cnm inşaallah bu ay herkes bana hamılesın kesın dıyorIns oyledir cnm ya Sagol valla rahatladim biraz Rabbim yasatmasin bi daha
Ins cnm ya guzel haberler verelim birbirimizeamın cnm inşaallah bu ay herkes bana hamılesın kesın dıyor
inşaallah canmm bu progestan unutkanlık yapıomu bu ara bnde hiç unutkanlık olmaz ama bu aralar cok unutkanlastımIns cnm ya guzel haberler verelim birbirimize
Cnm oyle bi yan etkisi oldugunu hic duymadim ama iste sersemletiyo ya ondan kaynaklanio olabilir ya da vitaminlerine baktir bi cnm b12 eksikliginde cokboluyo mesela unutkanlikinşaallah canmm bu progestan unutkanlık yapıomu bu ara bnde hiç unutkanlık olmaz ama bu aralar cok unutkanlastım
bnde hıc unutkanlık yoktr normalde fil hafızalıyım dıyebılırım ama unuttuormm bu aralar ya bugun netten sipariş verdim kapı noyu unuttum o dereceCnm oyle bi yan etkisi oldugunu hic duymadim ama iste sersemletiyo ya ondan kaynaklanio olabilir ya da vitaminlerine baktir bi cnm b12 eksikliginde cokboluyo mesela unutkanlik
Cnm kafa yogun oldugundan boyle oluyo ister istemez cok takioz kafaya cocuk meselesini rahat olmaya calisbnde hıc unutkanlık yoktr normalde fil hafızalıyım dıyebılırım ama unuttuormm bu aralar ya bugun netten sipariş verdim kapı noyu unuttum o derece
evet canım eşimlede konustum önmzdeki ay doktora gtmemı ıstıomusun dedim git dedi ama dedım bu ayki gbi olmasın bak adetıme 10 gun var 5 günde adet dönemi 15 gün ilşki olmasın dedım tamam dedi bende enerjimi toplamıs olurumm dedı heveslendrdım bende ddım sen bu ay zorluk cıkarmasaydın hamıle kalabılırdım dedım tamamm dedı yıneCnm kafa yogun oldugundan boyle oluyo ister istemez cok takioz kafaya cocuk meselesini rahat olmaya calis
hadi bakim inş dediğini yapar cnm ama umutsuz olma bu ayla ilgili belki de hamile kaldın ne biliyosun :)evet canım eşimlede konustum önmzdeki ay doktora gtmemı ıstıomusun dedim git dedi ama dedım bu ayki gbi olmasın bak adetıme 10 gun var 5 günde adet dönemi 15 gün ilşki olmasın dedım tamam dedi bende enerjimi toplamıs olurumm dedı heveslendrdım bende ddım sen bu ay zorluk cıkarmasaydın hamıle kalabılırdım dedım tamamm dedı yıne
tedavi gördüğüm halde bile gebelik bana buyuk bir sürpriz olur inşaallahhh rabbım nasıp eder aklımada gelmıo degıl ama gecen aya oranla bu ay daha bi duraganım gecen ay ay bu şu belirti yok bu bunun belirtisi dıyıp durdum bu ay da tesaduf hiç belirti yok ztnhadi bakim inş dediğini yapar cnm ama umutsuz olma bu ayla ilgili belki de hamile kaldın ne biliyosun :)
hatta bugun adetın 22. günündeyım gecen ay bu günler kasık batmalarım vardı o bile yokhadi bakim inş dediğini yapar cnm ama umutsuz olma bu ayla ilgili belki de hamile kaldın ne biliyosun :)
Cogu kiside adet gecikmesinden once belirti olmuyo cnm sadece goguslerdeki degisiklik erken baslio o da herhangi bi ilac kullanmiosa belirti sayılabilir yani belirtim yok diye uzulme her ay butun hamilelik belirtilerini yasioz da noluo sonu hep hüsranhatta bugun adetın 22. günündeyım gecen ay bu günler kasık batmalarım vardı o bile yok
aynenn bende onu düşündüm biyerde iyi belirtide olmamasıCogu kiside adet gecikmesinden once belirti olmuyo cnm sadece goguslerdeki degisiklik erken baslio o da herhangi bi ilac kullanmiosa belirti sayılabilir yani belirtim yok diye uzulme her ay butun hamilelik belirtilerini yasioz da noluo sonu hep hüsran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?