- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
INS canım çok sagol inş sende güzel haberi alırsın sevindirici birlikte paylasiriz
İnş cnm rabbim gönlüne göre versinİnşallah canım iğneden sonra 12 gunde cıkıyormus galıba yaparmıyım gunumun gecmesınımı beklerım bılmıyorum bu haftayı hayırlısıyla bır atlatırsam :)
hehemnhemen aynı seylerı yasamısız doktor banada klomen verdı ıkıncı ayım yumurtam kendılıgınden catladı banada yarm sat bır saat kalkma yerınden dedıı progestan verdi bat a 4 gun akldı bakalımİğne vurulmadı bana ilk ayim tedavide canim.ins iyi haberleri ni verirsin.disari çıkıp çıkmaması önemli değil bizede çıkıyordu. İlk başlarda sanki hepsi çıkıyo da içerde kalmıyor gibi hissediyordum ama öyle değil Dr bana ilişkiden sonra yarım saat kalkma dedi ben bide bele yastık koymuştum
hehemnhemen aynı seylerı yasamısız doktor banada klomen verdı ıkıncı ayım yumurtam kendılıgınden catladı banada yarm sat bır saat kalkma yerınden dedıı progestan verdi bat a 4 gun akldı bakalım
mrb cnm iyiimm nasıl olsun cuma gunu bat progestan persembe günü bıtıcek cumada yanı tam bat gunu doktora gtcem bitir gel demişti 15 günlük ilaçMerhaba canım nasılsın az kaldı bata
sen nasılsınn cnm ne var ne yokMerhaba canım nasılsın az kaldı bata
mrb cnm iyiimm nasıl olsun cuma gunu bat progestan persembe günü bıtıcek cumada yanı tam bat gunu doktora gtcem bitir gel demişti 15 günlük ilaç
sen nasılsınn cnm ne var ne yok
bennn umutlu degılım bu ayda yaa nedense yumurtam catladıgı gün ilşki oldu ertesı gun doktora gttm iki gün daha ilşki dedi doktora gttgm gun bırdaha ilşki olduu ertesi gün olmadı tarıhte baktmm ilşki olmadgı gun yyumurtlama gunume denk geliomus dahad ao gun bugundur ilşki yok ara verdık eşim stres yapmıstı kacırmıs oldugumu dusunuyorm bu aybende ıyıyım canım calısmalrda son 2 gun salı ve persembe sonra batı bekleyecegım
bennn umutlu degılım bu ayda yaa nedense yumurtam catladıgı gün ilşki oldu ertesı gun doktora gttm iki gün daha ilşki dedi doktora gttgm gun bırdaha ilşki olduu ertesi gün olmadı tarıhte baktmm ilşki olmadgı gun yyumurtlama gunume denk geliomus dahad ao gun bugundur ilşki yok ara verdık eşim stres yapmıstı kacırmıs oldugumu dusunuyorm bu ay
aynnenn cok zorlandıkk ev ödevi gbi oldu kocam bunalıma grdıama çatladıgı gun ılıskı oldu dıyorsun canım umudunu yıtırme guzel haberler alacagız ınsallah sanırım bızde salı persembeden sonra ara verırız ust uste sıkıcı oluyor bırde saatlı zorunlu olunca ıster ıstemez gerılınıyor
aynnenn cok zorlandıkk ev ödevi gbi oldu kocam bunalıma grdıo gun bugundur ilşki yok hattaa dedıkk bat ı bekleyelımm dinlenelimm diye çok akıntımm var neden acaba adete hazırlık mıs dıye okudum
yok cıkmazz yumosum catlayalı 10 gün oldu henuz hemm ben umutlu degılım ilşkileri çok kacırdık bu ay gecen ay hamılelık belirtisi cokk yasadm sonu hüsran oldu bu ay tık yok yumurta catladktan sonra kasıklarıma agrı bile grmedi ancak iki gündür arada sırada girio cok yogun akıntım oldu birde ama belirti olarak arayamıorm cunku ılac kullananların belirti görmesi normalmişAynen :) canım akıntı hamılelıgıde ısaret eder bellı olmaz test yapsan cıkmazmı
yok cıkmazz yumosum catlayalı 10 gün oldu henuz hemm ben umutlu degılım ilşkileri çok kacırdık bu ay gecen ay hamılelık belirtisi cokk yasadm sonu hüsran oldu bu ay tık yok yumurta catladktan sonra kasıklarıma agrı bile grmedi ancak iki gündür arada sırada girio cok yogun akıntım oldu birde ama belirti olarak arayamıorm cunku ılac kullananların belirti görmesi normalmiş
kız bnm yumurtam kendılıgınden catladı iki taneydı en son kontrolumde 12mm di ikiside kara kara düşünüodum allahım ne ara büycek catlatma iğnesi olabılcek kıvama gelseler dedim iki gün sonra catladı kendısııHım anladım canım en ıyısı beklemek o zaman agrıyı kafana takma catlatma ıgnesı vurulanalrın cogunda agrı oluyormus bende oyle yogun barız bır agrı olmadı herkeste farklı durum oluyor
kız bnm yumurtam kendılıgınden catladı iki taneydı en son kontrolumde 12mm di ikiside kara kara düşünüodum allahım ne ara büycek catlatma iğnesi olabılcek kıvama gelseler dedim iki gün sonra catladı kendısıı
allahıma şükürler olsunnnnn bu ay pozitiftim çok yumurtalarm ondan büyüdü gecen ay bırden yok olmustu küçüklerdi büyümediler sonra yok oldular 21. gun yumurtlama olmusmu dıye baktık sonuc cok iyii cıkmıstı ama gebelık olmadı cok belirtm vardı bırde ilk aydı herseyı hamılelıge yordum sonra bı yıkım yasadım dirkelendim kendıme geldım bu ay daha iyim tek stresi ilşki yüzünden yasadık enn çok ben adamı nasıl kandrcamı düşündüm bütün gün agzımda yara cıktıtamam ıste ne guzel oldu oldu tuttu Allah'ın ıznıyle
iki tane vardı ikiside aynı anda catladı bu aradatamam ıste ne guzel oldu oldu tuttu Allah'ın ıznıyle
iki tane vardı ikiside aynı anda catladı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?