Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

canım zaten adet belırtıyle hamılelık belırtısı aynı derler benım arkadasım hamıl lduguna ıhtımal vermemıs ıkı hafta adet olacagım dıye sancıyla dolanmıs sıcak su torbası koymus az kalsın cocugu dusuruyormus sıcak su koymaktan sıcak su rahmı genısletıyormus bellı olmaz bekleyelım bakalım

aaa ölemi bilmiodum bak iyiki ypmamısım bende severım sıcak su torbasını gecen ay kasık agrım coktu adet olana kadar olcakmsm gbı agrım vardı bu ay tık yok hadı hayırlısı dengem bozuldu valla

aaa ölemi bilmiodum bak iyiki ypmamısım bende severım sıcak su torbasını gecen ay kasık agrım coktu adet olana kadar olcakmsm gbı agrım vardı bu ay tık yok hadı hayırlısı dengem bozuldu valla

Ben hıc koymam sıcak su torbası canım vala canım her ay degısıyor ben bu yasıma kadar adet olmadan once gogsumun sızaldıgını bılmem daha r gıtmeden oncekı denemelerımızde bır ay gogsum nasıl sıstı sızladı dedım kesın hamıleyım cunku ben hıc gogus agrısı bılmem sonuc adet oldu bunyemız cok degısıyor

evett ılaclar kabızlıkta yapıo normalde bende adete yakın iyi calısır tuvalettte sıkıntı cekmem ama gecen ayda cektm ama az dı bu ay daha fazla cektım ılaclarda cok dengemızı bozdu at izi it izine karıstı

haaa haaa ne guldum ya at ızı ıt ızıne karıstı :))) normal canım hormon alıyoruz dısarıdan duzenın bozulması cok normal

Valla benım hıssettıgım hamıle oldugun ama senı umutlandırıp uzmekte ıstemem ınsallah hamılesındır yanılmıyorumdur
inşaallah cnm noldu bılıomusun bnm yumurtam catladı ertesı gunu doktora gttm ya ıkı gun daha ilşki demıstı o gun bırdaha ılıskıye grdık cok zorlandık ama esım stres yaptı kac saat ara verdk tekrar denedık esım stres oldu herneyse sonunda nıhayet bosalma gerceklestı esım dedıkı cok degk bısey oldu dedı ilk defa böle hıssettmm dedı hosumada gttı spermı içerden bişey vakum gbı cekti kesın cocuk oldu dedı hatta ertesı gun birdaha ilşkiye grmemız lazım dıya gıremedık esım dedı girmemize gerek kalmadı dünkü tuttu galıba

Belkıde ıcıne dogmustur canım ınsallah esının dedıgı gıbı olmustur bazen degısık duygular oluyor

Belkıde ıcıne dogmustur canım ınsallah esının dedıgı gıbı olmustur bazen degısık duygular oluyor
aynenn ınsalllahh ben yınede ilşkiyi erken bıraktgmz ve ertesı gunde birdaha ılıskı olmaadı için umutsuzdum yoksa bu ay ıyıydım yanı senın ne kadar kaldı

aynenn ınsalllahh ben yınede ilşkiyi erken bıraktgmz ve ertesı gunde birdaha ılıskı olmaadı için umutsuzdum yoksa bu ay ıyıydım yanı senın ne kadar kaldı

tek bır ılıskıyle bıle oluyor canım onemlı olan denk gelmesı zaten catladıktan sonra yapmıssnız tutmustur Allah'ın ıznıyle benım daha cok var canım salı ve persembe ılıskı olacak onda sonra bat sayarım suan 13 gun var 6 aralık bat

oo baya varr ıns senınkıde tutarr hayırlı haberlerını alırız dediğin gbi evet tek bir ilşki bile oluo bazende oda bize denk gelmezz kesın :)

oo baya varr ıns senınkıde tutarr hayırlı haberlerını alırız dediğin gbi evet tek bir ilşki bile oluo bazende oda bize denk gelmezz kesın :)

Insallah canım guzel habr vermek nasıp olur nıye denk gelmesın bence tam zamanında yapmıssınız onemlı olan catladıgı zamana denk gelmesı

Insallah canım guzel habr vermek nasıp olur nıye denk gelmesın bence tam zamanında yapmıssınız onemlı olan catladıgı zamana denk gelmesı
bnm anlamadıgım da bısey var aslındaa ıkı gun önce kontrole gttm 12mm di ne ara buyudulerde catladılar onu anlamadım ben

aynenn ataga gecmıslerr :d bal tarcın çöğrek otu yemıstım gecen ayda yedım ama poztfşlık gercekden işe yarıomuss yumurtalarm buyucek dıyıp durdum kendıme

Tabıkı pozıtıf olalımkı hersey yolunda gıtsın bende hamıle kalacaıma ınanıorum bu ay hatta ıkızlerım olacak dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…