- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
allahıma şükürler olsunnnnn bu ay pozitiftim çok yumurtalarm ondan büyüdü gecen ay bırden yok olmustu küçüklerdi büyümediler sonra yok oldular 21. gun yumurtlama olmusmu dıye baktık sonuc cok iyii cıkmıstı ama gebelık olmadı cok belirtm vardı bırde ilk aydı herseyı hamılelıge yordum sonra bı yıkım yasadım dirkelendim kendıme geldım bu ay daha iyim tek stresi ilşki yüzünden yasadık enn çok ben adamı nasıl kandrcamı düşündüm bütün gün agzımda yara cıktıenn son doktrda yumurtlar catlamıs dynce dedım hıssettım ztn catladgını ilşki oldu dedım progestan verdı ilacı ilk duydugumda heyecanladndımmm bebeiş düşmesn tutunsun dıye verılıomus cunku sonrada negatflede karsılasanları görnce dedmm ki allah bilir artk kısmett
valla varya bu ay bana en az 5,6 kişi kesın hamılesın dedı içime dogdu dıyende oldu cok hamıledende dua istedımm bende ettm ıns allahım dualarımı kabul etmıstr bnm allah ısteyen herkese nasıp etsın inş dedgn gbidir cnmmsansın gayet yuksek bence ve ben ınanıyorumkı oldu
aammiinnn cnm m inşaallahh senindeeeRabbım bu emeklerının cabanı bosa cıkarmasın canım heyecanı katlanarak devam etsın Allah'ım kısmet etmıstır ınsallah
valla varya bu ay bana en az 5,6 kişi kesın hamılesın dedı içime dogdu dıyende oldu cok hamıledende dua istedımm bende ettm ıns allahım dualarımı kabul etmıstr bnm allah ısteyen herkese nasıp etsın inş dedgn gbidir cnmm
aayy ınsallah cnmm ınsallah vallahii herkese dua etcem cocuk sevındırcem şükr namazı kılcamHersey duayla canım Rabbım kabul etsın ınsallah bende öyle hıssedıyorum sankı hamılesın ınsallah yanılmıyorumdur
aayy ınsallah cnmm ınsallah vallahii herkese dua etcem cocuk sevındırcem şükr namazı kılcam
tabı adetın 16.günü catladı yumurta 17.günü doktora gttm o gun bugundur beklıorm adetım 31 gunde bir oluo baya bekledddımmmamaa gecen ay ultrasonda baktı gebellik yok dedı yaa varya sanki tokat yemiş gbı oldum sımdı ölle dıyecegını düşünüorm hiç hissetmıorm bıseyİnşallah canım Allah'ın izniyle olsunda yaparsın hepsini hafta sonu göz açayım kapayınca kadar gelir ne kaldı şurda cumaya :)
tabı adetın 16.günü catladı yumurta 17.günü doktora gttm o gun bugundur beklıorm adetım 31 gunde bir oluo baya bekledddımmmamaa gecen ay ultrasonda baktı gebellik yok dedı yaa varya sanki tokat yemiş gbı oldum sımdı ölle dıyecegını düşünüorm hiç hissetmıorm bısey
inşaallahh cnmmmmbu ayda cok hamıle var inş onlardan birisi oluruzzzHımm anladım o an kotu olur canım ınsallah sevıncle gececk muaynen
inşaallahh cnmmmmbu ayda cok hamıle var inş onlardan birisi oluruzzz
aynennn ölee inş nasibize düşeni alırız bizde senın bı problemin varmıydı bnm fsh sınıraydı 9,75 allahıma şşükür baska sorun yoktu ama hsg cekılmedım sadeceEvet canım bereketlı bır ay galıba ınsallah bızede nasıp olur
aynennn ölee inş nasibize düşeni alırız bizde senın bı problemin varmıydı bnm fsh sınıraydı 9,75 allahıma şşükür baska sorun yoktu ama hsg cekılmedım sadece
bnmm esımınde sperm sayısı sınırdadıı kecıboynuzunu dayadımmm bunaaa iyi gelddi bu ay cok yedırdımm hsg ıstemedı doktorm benden nedense klomene nasl basladı anlamadm ınsan bı bakar tuplerde sıkıntı varmıBen hsg de cekıldım canım bende hıcbır problem yok esımınde degerlerı dusuktu ıkı ay ılac kullandı test yaptrdık degerler yukselmısyı hatta 6 ay boyle deneyın dedı dr ben ıstemedım sonra ekımde hsg cekıldım kasımda klmene basladım bu surede esım 1 ay daha ılac kullandı daha ıyı olur dıye ekstrdan beslenmesıne dıkkat ederek vıtamn takvıyesıde yatık
bnmm esımınde sperm sayısı sınırdadıı kecıboynuzunu dayadımmm bunaaa iyi gelddi bu ay cok yedırdımm hsg ıstemedı doktorm benden nedense klomene nasl basladı anlamadm ınsan bı bakar tuplerde sıkıntı varmı
benn kapıda doktoru beklerken ynmda bı bayan daha vardı tanıstık bnm doktora gelıomus oda ılk defa hormon estı yaptrmıs fsh yuksek cıkmıs onda kilo problemıde vardı ondan hmen hsg ıstedı bendenn ıstemedı inş dedgn gbı gerek kalmazzBenım dr um dırke tuplere baktı bende esıme verıyorum kecıboynuzu ozu ınsallah faydası olmustur ınsallah hsg ye gerek kalmadan gelır bebegın
benn kapıda doktoru beklerken ynmda bı bayan daha vardı tanıstık bnm doktora gelıomus oda ılk defa hormon estı yaptrmıs fsh yuksek cıkmıs onda kilo problemıde vardı ondan hmen hsg ıstedı bendenn ıstemedı inş dedgn gbı gerek kalmazz
inşaallahh cnm benn bu ayy cok nötrüm nedense gecen ay hamıle olmadgm halde daha farklıydım bu ay bomboş anlamadımm sanbki sıradann beklentimin olmadgı biir ay gbıHımm belkı onun baska sıkıntısıda vardır bu ay heyecanlı ay ınsallah heyecanlarımız bosa cıkmaz
gögüslerm şişti adettenn önce hep şişerr acımıo normalde dokununca acıo ama bi iki kere sızlanma oldu eletrıklenme gbi degsk bişey sık tuvalete cıkarm gün içersnde cok sıvı tuketıormm adete yakında cok tuvalete cıkarım ama bır haftadr gece uykumdan kalkıorm tuvalete normalde ıkı aydır gece kalkmıodum dün gece banyoda gögsümü actım baktım koltukaltımdan gögsüme kadar yeşil yeşil damarlar vardı genıtal bölgemde devalı ıslak akıntılı peceteyle sıldıkce kaygan bı akıntı gelıoHımm belkı onun baska sıkıntısıda vardır bu ay heyecanlı ay ınsallah heyecanlarımız bosa cıkmaz
gögüslerm şişti adettenn önce hep şişerr acımıo normalde dokununca acıo ama bi iki kere sızlanma oldu eletrıklenme gbi degsk bişey sık tuvalete cıkarm gün içersnde cok sıvı tuketıormm adete yakında cok tuvalete cıkarım ama bır haftadr gece uykumdan kalkıorm tuvalete normalde ıkı aydır gece kalkmıodum dün gece banyoda gögsümü actım baktım koltukaltımdan gögsüme kadar yeşil yeşil damarlar vardı genıtal bölgemde devalı ıslak akıntılı peceteyle sıldıkce kaygan bı akıntı gelıo
şey farkettımm megerse ben her ay adet öncesi gebelik belirtisi yasıomusum ne kaar benzıomus adetle hamılelık belirtisii sürekli gaz halındeyımm suan gögus şiş sık ıdrar hep bunlar olurdu bende ondn anlayamıorm işteben senden umutluyum canım bunlar guzel belırtıler zaman aksında guzel haberler alalım senden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?