- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
hadı yaa ne guzel inşşaallah bnm de bi ara aklımda gecmıstı ıkı yumurtada aynı anda catladı klomenınde cogul gebelık etskisi var bılıosunn ikiz bile olur belki diodum eger genetklede baglantı olursa annem ikiz bnm ikiz şansım yuksekTabıkı pozıtıf olalımkı hersey yolunda gıtsın bende hamıle kalacaıma ınanıorum bu ay hatta ıkızlerım olacak dıyorum :)
hadı yaa ne guzel inşşaallah bnm de bi ara aklımda gecmıstı ıkı yumurtada aynı anda catladı klomenınde cogul gebelık etskisi var bılıosunn ikiz bile olur belki diodum eger genetklede baglantı olursa annem ikiz bnm ikiz şansım yuksek
ooo 4 yumurta maasalllahh inş ikimizinde bebişleri yola cıkmıstırrooo super senın ıhtımalde yukske valla bende 4 yumurtaya guvenerek dıyorum ıkızım olacak dıye yuzumu kara cıkartmasalar ıyı :) ınsallah spremcıklerde kuvvetlenmıstırde benım yumları doller
ooo 4 yumurta maasalllahh inş ikimizinde bebişleri yola cıkmıstırr
gercekten şansın cok yüksekk asıl ben senden umutlandım şimdiİnşallah canım inşallah evet ya bende cok sasırdım 4 yumurtacgım varmıs hem sagda hem solda acep ne olacak bu yumurtalar :)
gercekten şansın cok yüksekk asıl ben senden umutlandım şimdisenın yumurtalar şahlanmış çoğalmışş bnmde cok şükür 2 taneydi cok sevındım allahın hıkmetı iştee
aynenn daldan dala artıkkk:) Valla bakalım canım ınsallah catlama esnasınıda kacırmamısızdır spremcıkler yumurtalar bulusup ask yasarlarda bebıs olarak donerler bıze :) aynen canım yumurta cok olunca umutta cok oluyor dıyorum bırı olmazsa bırı o olmazsa dıgerı olur elbet bırı :)
aynenn daldan dala artıkkkhangisine konarsa bu catlatma ıgnesını neden yapıolar catlamadıgı içinmi yoksa gununu uzatmak içinmi
ooo iyiimişş bende taammm anında müdahale etmişimm demekki catladıgı aksamm öle bi agrım olduki o gün ilşki oldu ama ilşkidemi çatladı sonramı bılmıorm ı gün ilşki oldukdan bıraz sonra cok agrım oldu gazz sancısı gbı patşllıcak gbydıı kasıklarmmmaynen ole bırııne konsun bır zahmet :) canım yumurtanın ne zaman catlayacagı bellı oluyor ya tam o satte de ılıskı oluyor anında mudahale olaya yanı :) gebelık sansını arttırıyor
ooo iyiimişş bende taammm anında müdahale etmişimm demekki catladıgı aksamm öle bi agrım olduki o gün ilşki oldu ama ilşkidemi çatladı sonramı bılmıorm ı gün ilşki oldukdan bıraz sonra cok agrım oldu gazz sancısı gbı patşllıcak gbydıı kasıklarmmm
bnmki iknci ayım klomen le hamıle kalan cok bakalım bu ay klomenın yanı sıra progestan kullanıyorummm doktor yumos catlayınca verditamam ıste ıcerde spremcıkler varmıs hemen bulusmuslardır zaten onemlı olan catlamadan hemen once ıcerıde sprem olması veya catladıktan hemen sonra bu gebelık ıhtımalını artırıyor ben bu ay ılk defa klomen kullanınca cok heyecanlıyım ne olacak dıye
bnmki iknci ayım klomen le hamıle kalan cok bakalım bu ay klomenın yanı sıra progestan kullanıyorummm doktor yumos catlayınca verdi
bir de ne dicem sana sımdı önceden ilşkiden snra ayaga kalkınca içerden fazlıklar dökülmeye basladı banyoya zor atıodum kendımı o drece sımdı ilşkiden snra bır saat yatıoruzz ya ayaga kalktgmda iki üç damla birşey gördüm son ilşkilerde ust uste hatta şüphelendım esıme dedım emınmısın dıye evet dıosa azalmamı oldu acaba sendede öle olmusmuydu yoksa uzun sure yattgmz ıcınmıtamam ıste ıcerde spremcıkler varmıs hemen bulusmuslardır zaten onemlı olan catlamadan hemen once ıcerıde sprem olması veya catladıktan hemen sonra bu gebelık ıhtımalını artırıyor ben bu ay ılk defa klomen kullanınca cok heyecanlıyım ne olacak dıye
aayy inşaalllahhh yyaaaaaanerde nerdeeeeBen ınanıyorum bız mutlu haber verecegız aynı donemın hamılelerı olacagız Allah'ın ıznıyle
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin basina.canim benim btım 21 kasımda normalde düzensiz adeti m ama progestan gebelik yoksa adet olmayı sağlıyo Muş Dr 9 kasımda başla dedi 10 gün ictim 19 u da bitti üç gün bekle dedi 22 sinde test yaptim sonuç pozitifTebrik ediyoruuum batınıza daha varken tahlil yaptırdınız tahminim, ne kadar vardı adet olmanıza değeriniz güzel çıkmış darısı başımıza inşallah.
Cnm cok sevindim hayirli olsun bebisin bat im 21 ve normalde duzensiz adetim demissin peki 21 i olman gerektigini neye gore hesapladin benim de normaolde pek duzensizdir adetlerimde ayin 13 unde catlatma ignesi oldum 15 gun sonra adet olunuo die biliorum bende buna gore bat im 28 i diorum ama yanlis mi diorum acabaTeşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin basina.canim benim btım 21 kasımda normalde düzensiz adeti m ama progestan gebelik yoksa adet olmayı sağlıyo Muş Dr 9 kasımda başla dedi 10 gün ictim 19 u da bitti üç gün bekle dedi 22 sinde test yaptim sonuç pozitif
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin basina.canim benim btım 21 kasımda normalde düzensiz adeti m ama progestan gebelik yoksa adet olmayı sağlıyo Muş Dr 9 kasımda başla dedi 10 gün ictim 19 u da bitti üç gün bekle dedi 22 sinde test yaptim sonuç pozitif
cnm ya benim doktor günde bir tane iç progestanı dedi ve şu kadar kullan bırak demedi sadece adet olursan da olmazsan da gel dedi benim kafam karıştı şimdi be regl olduğumu görene kadar içecek miyim ki acaba geçen ay kullandığımda leke gelince progestanı bıraktım bir iki güne de söküldü reglimAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benimde progestan cuma günü bitecek pazar günü de test yapayım diyorum bakalım bu ay ümitliyim inşallah biri tutmuştur.
normalde adet olunca bırak dıolar cnm bnde 15 gunluk ıcıorm progestan guunde 2 tane tam bıtırdıgım zman bat a denk gelıo banada bıtır gel dedıcnm ya benim doktor günde bir tane iç progestanı dedi ve şu kadar kullan bırak demedi sadece adet olursan da olmazsan da gel dedi benim kafam karıştı şimdi be regl olduğumu görene kadar içecek miyim ki acaba geçen ay kullandığımda leke gelince progestanı bıraktım bir iki güne de söküldü reglim
cuma benmde bat bakalım randevum var persembe aksamda ınsallah son progestanı almıs olacagımmAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benimde progestan cuma günü bitecek pazar günü de test yapayım diyorum bakalım bu ay ümitliyim inşallah biri tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?