- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
aaaaaaaaa harika bi haberr bak korkuyodun o kadar bideee gözün aydın darısı basımızaMerhaba bugün kan verdim. Hamileyim
evet cnm sımdı belırtılerını anlatt aydınlanalımMerhaba bugün kan verdim. Hamileyim
Sizin Desteğinize test yapabildikleri ancaaaaaaaaaa harika bi haberr bak korkuyodun o kadar bideee gözün aydın darısı basımıza
Bildiğin adet ama uç dört katıevet cnm sımdı belırtılerını anlatt aydınlanalım
aammmmiinn cnm inşşaallahh çok sevındım gercekten bnmde bat yarın az önce kasıgımda cok az bı agrı oldu ve yapışkan seffafla beyaz arası bı akıntı geldı yıne iç çamasrmda ıslakSizin Desteğinize test yapabildikleri ancarabbimden enn içten dileğim sizinde mucizenize kavusmaniz
Benimde çok akintim vardı. Rabbine dualarını ihmal etme. Ben buay hiç ama hiç beklemiyordum. Sadece ettiğim dualarima güvendim. Çok şükür Rabbim yüzümü guldurduaammmmiinn cnm inşşaallahh çok sevındım gercekten bnmde bat yarın az önce kasıgımda cok az bı agrı oldu ve yapışkan seffafla beyaz arası bı akıntı geldı yıne iç çamasrmda ıslak
aahh ahh bende cok dua ettım inş biri kabul olmustur bu ay hiç almaadgm kadarda dua aldım allah inşaallah kabul eder yarın sabah 9 bucukta gtcem bende hastaneye orda cıkar ne var ne yok progestan bugun bıttıBenimde çok akintim vardı. Rabbine dualarını ihmal etme. Ben buay hiç ama hiç beklemiyordum. Sadece ettiğim dualarima güvendim. Çok şükür Rabbim yüzümü guldurdu
İnşallah sıradaki mutlu haberi senden alırız canım. İnsallahaahh ahh bende cok dua ettım inş biri kabul olmustur bu ay hiç almaadgm kadarda dua aldım allah inşaallah kabul eder yarın sabah 9 bucukta gtcem bende hastaneye orda cıkar ne var ne yok progestan bugun bıttı
inşşaallah cnm ama ben pek umutlu degılım bu nedenseee ama bıldıgım bısey var bu ay cok bereketli cok hamıle var bu ayİnşallah sıradaki mutlu haberi senden alırız canım. İnsallah
Yemin ederim bende hiic beklemiyordum. Sadece günüm geçince acaba dedim. Hicc belli olmaz ne olacagiinşşaallah cnm ama ben pek umutlu degılım bu nedenseee ama bıldıgım bısey var bu ay cok bereketli cok hamıle var bu ay
aynennnn günün gecmesı en buyuk belırtı zaten bız de işte böyle günümüz gecmeden bakınıyoruz saga sola :)Yemin ederim bende hiic beklemiyordum. Sadece günüm geçince acaba dedim. Hicc belli olmaz ne olacagi
İnşallah canım sende kavusursun mesleğine. İnsallahaynennnn günün gecmesı en buyuk belırtı zaten bız de işte böyle günümüz gecmeden bakınıyoruz saga sola :)
inşaallah canımm kavusurum bende en kısa zaamanda kac haftalıkmıs bebişşİnşallah canım sende kavusursun mesleğine. İnsallah
Canım sadece kanda öğrendim gebeliğimi. Yarın doktora gidceminşaallah canımm kavusurum bende en kısa zaamanda kac haftalıkmıs bebişş
hımm anladımm cnmCanım sadece kanda öğrendim gebeliğimi. Yarın doktora gidcem
Ayy masallah cnm hayirli olsun cok sevindim ya darisi bizlere ins bize dua et nolurrMerhaba bugün kan verdim. Hamileyim
Merhaba bugün kan verdim. Hamileyim
Mrb cnam gunaydin evet bat gunum hastanedeyim şimdi doktorun gelmesini bekliyorum erkenden geldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?