Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Sizin Desteğinize test yapabildikleri anca rabbimden enn içten dileğim sizinde mucizenize kavusmaniz
aammmmiinn cnm inşşaallahh çok sevındım gercekten bnmde bat yarın az önce kasıgımda cok az bı agrı oldu ve yapışkan seffafla beyaz arası bı akıntı geldı yıne iç çamasrmda ıslak

aammmmiinn cnm inşşaallahh çok sevındım gercekten bnmde bat yarın az önce kasıgımda cok az bı agrı oldu ve yapışkan seffafla beyaz arası bı akıntı geldı yıne iç çamasrmda ıslak
Benimde çok akintim vardı. Rabbine dualarını ihmal etme. Ben buay hiç ama hiç beklemiyordum. Sadece ettiğim dualarima güvendim. Çok şükür Rabbim yüzümü guldurdu

Benimde çok akintim vardı. Rabbine dualarını ihmal etme. Ben buay hiç ama hiç beklemiyordum. Sadece ettiğim dualarima güvendim. Çok şükür Rabbim yüzümü guldurdu
aahh ahh bende cok dua ettım inş biri kabul olmustur bu ay hiç almaadgm kadarda dua aldım allah inşaallah kabul eder yarın sabah 9 bucukta gtcem bende hastaneye orda cıkar ne var ne yok progestan bugun bıttı

Mrb cnam gunaydin evet bat gunum hastanedeyim şimdi doktorun gelmesini bekliyorum erkenden geldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…