- 12 Ekim 2015
- 150
- 78
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
aynenn bnm de klomende ıkıncı ayım ve yarın bat bakalım olmadı 3. aya baslıczBencede üzülme cnm.hemen karalar bağlamak yok.benimde bu ay 2.ayım klomenle.ve şu an yumurta takibim yapılıyor.bu ay da olmazsa tabi ki 3.ayda da devam
Cnm nasil durumlar hamilelik ya da adet belirtileri var miaynenn bnm de klomende ıkıncı ayım ve yarın bat bakalım olmadı 3. aya baslıcz
Hepinize teşekkür ederim ama üzülüyo işte insan. Bu ay eşim Bi sperm testi yaptırsın bende ona göre tedaviyi bir sonraki ay devam edeyim diyorum ne dersiniz???
Bir de doktor beni kontrole çağırmamıştı üç yumurtam oluşmuştu adet olduğuma göre üçü çatlamış mıdır ya da adet olsam bile kist olmuş olabilir mi diye doktora gideyim mi sizce bilemedim kızlar
yok cnmmm belırtım yok zaten olsada anlamıorm benm hep oluo cunku dun gece kasıklarmda agrı oldu ıkı uc sanıyelık ve wc gttm ıc camasrm ıslaktı pecetyle sıldı beyaz seffaf arası ıkı parmak arasnda uzayan akıntı geldı anlamadımCnm nasil durumlar hamilelik ya da adet belirtileri var mi
O akinti yumurtlama zamani gelio diolar ama niye geldi ki bilemedim simdiyok cnmmm belırtım yok zaten olsada anlamıorm benm hep oluo cunku dun gece kasıklarmda agrı oldu ıkı uc sanıyelık ve wc gttm ıc camasrm ıslaktı pecetyle sıldı beyaz seffaf arası ıkı parmak arasnda uzayan akıntı geldı anlamadım
bende anlamadım bata ıkı gun kala tekrar yumurtlama olamaz heralde gectı zamanımda suan kuruyum ama yarın sabah doktora gtcmO akinti yumurtlama zamani gelio diolar ama niye geldi ki bilemedim simdi
Evt yarin buyuk gun senin icin ins guzel haberlerle gelrsin mutlaka haberdar et bizi sonuc ne olursa olsun tmm mi cnnbende anlamadım bata ıkı gun kala tekrar yumurtlama olamaz heralde gectı zamanımda suan kuruyum ama yarın sabah doktora gtcm
sonucu ne olursa ollssun haber verıcem mutlaka sabah on gbı hatta 9 buckk gbı hersey bellı olucakk iinşaallah bende cok ısterm hayırlı haberler vermeyı ama nedense hıc umudum yok ilşkiyi cok erken bıraktgmz ıcın fırsatı kacırdıgımız düşünüorm nednnseEvt yarin buyuk gun senin icin ins guzel haberlerle gelrsin mutlaka haberdar et bizi sonuc ne olursa olsun tmm mi cnn
bekle cnm daha cok erkenbugün benimde çatlatma ignesinden sonraki 7 günüm günler geçmek bilmiyor sizce 14 günü test yapayım mı adet tarihinimi bekleyeyim...
Cnm boyle dusunmen yanlis zaten en onemli gunlerde iliski olmus neden olmasin ki senin kac yumurtan vardi ki yani sonradan catlayabilecek olan baska bir yumurta var miydisonucu ne olursa ollssun haber verıcem mutlaka sabah on gbı hatta 9 buckk gbı hersey bellı olucakk iinşaallah bende cok ısterm hayırlı haberler vermeyı ama nedense hıc umudum yok ilşkiyi cok erken bıraktgmz ıcın fırsatı kacırdıgımız düşünüorm nednnse
yyoooo 2 tane vardıı ertesı gun kontrolum vardı bılıosun yumurtan catlamıs dedı bırtane daha var demedı acaba yumurtanın bırı catlamamıs olsaydı ilşkiyi bırakma dermıydı yoksa demezmıydıCnm boyle dusunmen yanlis zaten en onemli gunlerde iliski olmus neden olmasin ki senin kac yumurtan vardi ki yani sonradan catlayabilecek olan baska bir yumurta var miydi
Catlamamis yumurta gorse soylerdi bence Cnm ya da gelismis bi yumurta daha gorse soylerdiyyoooo 2 tane vardıı ertesı gun kontrolum vardı bılıosun yumurtan catlamıs dedı bırtane daha var demedı acaba yumurtanın bırı catlamamıs olsaydı ilşkiyi bırakma dermıydı yoksa demezmıydı
aynenn bende öyle düşündüğüm için o konu hiç aklıma gelmedi açıkcası akıntı benı düşündürdü lastik gbi uhu varya aynı onun giydi pecetenin üzerindeCatlamamis yumurta gorse soylerdi bence Cnm ya da gelismis bi yumurta daha gorse soylerdi
Ins hamileliktendir cnm ya belli olmaz ilk kez olan seylerse dusunebilirsin belirti diyeaynenn bende öyle düşündüğüm için o konu hiç aklıma gelmedi açıkcası akıntı benı düşündürdü lastik gbi uhu varya aynı onun giydi pecetenin üzerinde
ilk kez olan bıseyy olmadıı canımm her zmnki seylerr sadeece gecen aya göre sureklı kasık agrım olmadıIns hamileliktendir cnm ya belli olmaz ilk kez olan seylerse dusunebilirsin belirti diye
Merhaba bugün kan verdim. HamileyimBence yap cnm ins vardir ama yoksa suanda kendini cok umutlandirmis oluyorsun sonra yikimi kotu oluor bence gunun gectiyse test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?