- 27 Temmuz 2015
- 198
- 139
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı kanda vermeye cesaret edemiyorum o negatifi başka birinden duymaya hazır değilim biraz daha bekleyeyim diyorum işte bilemedimEvet progestan ile aynıymış. Ama ilaç bittikten 3 gün içinde adet olman gerekio ddi bana doktorum olmazsan test yaptır dedi. Test yaptırdınız mı?
Cnm dedigim gibi eger catladiysa yumurta 3-4 gun sonra batBatın ne zaman cnm
Anladım can hayırlısı olur 8ns allah rabbim güldürsün yuzunuCnm dedigim gibi eger catladiysa yumurta 3-4 gun sonra bat
Amin cnmm Rabbim senin de evladini sag salim kucagina almani nasip etsin insAnladım can hayırlısı olur 8ns allah rabbim güldürsün yuzunu
Cnm senin su anda ya da hamile oldugunu ogrenmeden once kasiklarinda batma oldu mu ve de bel agrin benim bata 3 gun var ve bu sorunlar var ozellikle belim cok agriyo igneden mi dicem ama 12 gun oldu igne vurulaliAmn canim
bnmde belım cok agrdı ayakta durdugumm zamanCnm senin su anda ya da hamile oldugunu ogrenmeden once kasiklarinda batma oldu mu ve de bel agrin benim bata 3 gun var ve bu sorunlar var ozellikle belim cok agriyo igneden mi dicem ama 12 gun oldu igne vurulali
Benimki surekli degil ama cnm ya sanki ara ara agri girio belime tam belimin ortasibnmde belım cok agrdı ayakta durdugumm zaman
bnm ayakta duruca oldu ıkı gundur ama akıntım bugun azaldıBenimki surekli degil ama cnm ya sanki ara ara agri girio belime tam belimin ortasi
Cnm olabilir tabi test yapmadin mi daha ins vardir normalde duzenli mi adetinKızlar bugün 30. Gün hala adet gelmedi ve ben sancidan göğüs ağrısından oluyorum resmen.. Sizce gebelik var midr
Can'ım benim de bugün o beyaz sıvı akıntım azaldı yerini daha az koyu sarı kurumsu bir akıntıya bıraktı ara ara belim çok Ağrıyo bazen de sağ kasığım Batıyobnm ayakta duruca oldu ıkı gundur ama akıntım bugun azaldı
ayy varya bız hemen hemen aynıyız bnmde bugun akınntım azaldı fakat iç çamasrımın sarardıgını farkettm az bişeyy az önce sag kasıgımda uyarıcı bı agrı oldu baktım yıne akıntı ama aynı yıne ıslaklık gbıCan'ım benim de bugün o beyaz sıvı akıntım azaldı yerini daha az koyu sarı kurumsu bir akıntıya bıraktı ara ara belim çok Ağrıyo bazen de sağ kasığım Batıyo
Ben artık adeti bekliyor gibiyim ne bileyim çok yoruldum artık bu klomenle ilk ayımdı ara mı versem ikinciye mi başlasam bilemedim canımayy varya bız hemen hemen aynıyız bnmde bugun akınntım azaldı fakat iç çamasrımın sarardıgını farkettm az bişeyy az önce sag kasıgımda uyarıcı bı agrı oldu baktım yıne akıntı ama aynı yıne ıslaklık gbı
bnde ara vermeyı dusundum tatıle ıhtıyacım var bırazz keskee gtseydımm de sımdıe gelmıs olsaydım dıorm cuma adet gelırse yenı dönem yenı ay yenı tedavıler falannBen artık adeti bekliyor gibiyim ne bileyim çok yoruldum artık bu klomenle ilk ayımdı ara mı versem ikinciye mi başlasam bilemedim canım
Evet normalde çok düzenli. Test yapmaya korkuyorum amaCnm olabilir tabi test yapmadin mi daha ins vardir normalde duzenli mi adetin
Bence yap cnm ins vardir ama yoksa suanda kendini cok umutlandirmis oluyorsun sonra yikimi kotu oluor bence gunun gectiyse test yapEvet normalde çok düzenli. Test yapmaya korkuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?