Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Evet progestan ile aynıymış. Ama ilaç bittikten 3 gün içinde adet olman gerekio ddi bana doktorum olmazsan test yaptır dedi. Test yaptırdınız mı?
Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı kanda vermeye cesaret edemiyorum o negatifi başka birinden duymaya hazır değilim biraz daha bekleyeyim diyorum işte bilemedim

Kızlar, doktorum iğneden 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsin demişti ve yaptırdım 1,2 çıktı Bu ağrılar ne peki ya kafam çok karışık

Cnm senin su anda ya da hamile oldugunu ogrenmeden once kasiklarinda batma oldu mu ve de bel agrin benim bata 3 gun var ve bu sorunlar var ozellikle belim cok agriyo igneden mi dicem ama 12 gun oldu igne vurulali
bnmde belım cok agrdı ayakta durdugumm zaman

Kızlar bugün 30. Gün hala adet gelmedi ve ben sancidan göğüs ağrısından oluyorum resmen.. Sizce gebelik var midr

Can'ım benim de bugün o beyaz sıvı akıntım azaldı yerini daha az koyu sarı kurumsu bir akıntıya bıraktı ara ara belim çok Ağrıyo bazen de sağ kasığım Batıyo
ayy varya bız hemen hemen aynıyız bnmde bugun akınntım azaldı fakat iç çamasrımın sarardıgını farkettm az bişeyy az önce sag kasıgımda uyarıcı bı agrı oldu baktım yıne akıntı ama aynı yıne ıslaklık gbı

Ben artık adeti bekliyor gibiyim ne bileyim çok yoruldum artık bu klomenle ilk ayımdı ara mı versem ikinciye mi başlasam bilemedim canım

Ben artık adeti bekliyor gibiyim ne bileyim çok yoruldum artık bu klomenle ilk ayımdı ara mı versem ikinciye mi başlasam bilemedim canım
bnde ara vermeyı dusundum tatıle ıhtıyacım var bırazz keskee gtseydımm de sımdıe gelmıs olsaydım dıorm cuma adet gelırse yenı dönem yenı ay yenı tedavıler falann

Günaydın arkadaşlar
Klomeni ilk deneme ayım bu sabah itibariyle hüsranla sonuçlandı. Aslında bir ay ara verip öyle devam etmek istiyorum ama belki de ara vermem. Aralıkta klomen kullananlar sayfası açılırsa orda görüşürüz ama inş sizlerden hayırlı haberler gelenler olur.

Olsun canm üzülme bidahaki aya kullanırsın iyi sonuclar aliriz hepimiz bende bu ay böyle olmadı gibi bi dahaki aya artk yine burdan konusuruz uzulmek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…