Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Aahh bide bana sor zor uyudum gece etkilendim baya hiç bu kadar heyecan yapcami düşünmemiştim ama adet olcam heralde karnmda hafif bi ağrı vardı geçti şuan

Aahh bide bana sor zor uyudum gece etkilendim baya hiç bu kadar heyecan yapcami düşünmemiştim ama adet olcam heralde karnmda hafif bi ağrı vardı geçti şuan

Normal canım heyecanın olması ınsallah devam eder heyecanın bellı olmaz canım o agrıların sebebı :)

Çok gelen var bugun etrafımda neredeyse yedi sekiz tane karnı burnunda hamile var benden önce iki kişi gelmiş onları halledip beni alır

Çok gelen var bugun etrafımda neredeyse yedi sekiz tane karnı burnunda hamile var benden önce iki kişi gelmiş onları halledip beni alır

Hım anladım bende hastahaneye gıttıgımde hem bırsuru hamıle goruyorum :)

İki aydır geliorm bir tane fln gormustum şimdicçok gordum ama bu ay hamile çok

İnsaallah canm yanı herkesde sabahın korunde gelmiş burda dokuz da ben geldm sekizbucukda gelmişler hep dolusmuslar bnm kalbim agzimda atio ztn bekle bekle midem yanmaya başladı

İnsaallah canm yanı herkesde sabahın korunde gelmiş burda dokuz da ben geldm sekizbucukda gelmişler hep dolusmuslar bnm kalbim agzimda atio ztn bekle bekle midem yanmaya başladı

Nefes bıle alamazsın sen sımıd :) randevulu degılmı canım özelemı gıdıyorun devletemı

Özel fakat randevu sistemi ile değil sıra ile alıyorlar bilerek bu saatte geldm direk ben giriyodm bu sefer çok kişi gelmiş onumde iki kişi var ya yok onbeş dk sürmez girerm iceri

Özel fakat randevu sistemi ile değil sıra ile alıyorlar bilerek bu saatte geldm direk ben giriyodm bu sefer çok kişi gelmiş onumde iki kişi var ya yok onbeş dk sürmez girerm iceri

Hım anladım aslında randevulu olması lazım hadı bakalım az kaldı öğrenemeye

Vajinal ultrasonda gordum baktı bisey demedi test yapcaz dedi şimdi yaptrcam

Suan zaten gorunmesı cok erken canım rahım duvarın parcalanmısmı onla ılgılı bırsey dedımı kalınlasan duvar parcalandıgında adet olunacak derler cunku ayy test sonucu ne zaman cıkacak acaba

Hiç bisey demedi alttan baktı tamam dedi test yapcaz smdi dedi şimdikan vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…