Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Üzülme diyemiyorum üzülüyo insan... Bugün kendine üzülme fırsatı ver mesela ben bekleme sürecinde kafein almamaya çalışıyorum hatta hiç almıyorum desem yeridir ama adet olduğum gün bol kahveli bir gün oluyo benim için...Bi de bir şey olmadığını öğreniyorum ya hatır hutur temizlik yapıyorum. ama yarın toparlan her şeyin Bi Zaman'ı var Rabbim de bizi bu süreçle imtihan ediyo. Hem düşün ki hamile kaldığımızda ne kadar dualı çocuklar olacak bunlar.

Evet canım öyle uzuldm tabi bu test sonucu çıkana kadar ki stresini anlatamam dedgn gbi artık napim evime giderm kafama takmstm bu aya hazırlanırken.allah büyük

Evet canım öyle uzuldm tabi bu test sonucu çıkana kadar ki stresini anlatamam dedgn gbi artık napim evime giderm kafama takmstm bu aya hazırlanırken.allah büyük

Hayırlısı olsun canım herseyın dr un ne dedı

Klomene devam adetin üçüncü günü cagrdi

Hımm hadı ınsallah bu ay hayırlı olcak calısmalara dıkkat edın sımdıden yogun tempoya gırmeyın bence esıne kuru ıncır kecıboynuzu ozu yedır sende kecıboynuzu ozu ye canım bende yıyorum kaltelı yum olusturuyormus

inşaallahh kızlar
hayırlısı olsun canım aralık ayında haber beklemeye devam artık ben de yeni başladım klomene aralık sonunu beklicez bu arada da iyi bir doktor araştırmam lazım

kızlar hıc belırtılere takılmayın bnm cok oldu aama sonuc duvara tosladm bugun anca kendıme gelddımm saatlerdır

Evet can8m oldu göğüs ağrım da oldu
Cnm benim kasiklarimda batma cok ozellikle hareket ettigimde cok oluo hatta arada saniyelik bicak saplanmasi gibi biseyler oluyo goguslerim de agriyo ama ben onu cok takmiorm progestan ictigim icin olabilir ama kasiklarimdaki o ani bicak saplanmasi beni umitlendiriyo bakalim hayirlisi eger yumurtam catladiysa igneyle yarin bat gunun

HADİ bakalım can hayırlı haberlerini alırız bende dün gittim Dr ye hersey normal çok güzel yerleşmiş dedi haftaya cumartesi kalp atislarini i duyucaz nasip olursa

HADİ bakalım can hayırlı haberlerini alırız bende dün gittim Dr ye hersey normal çok güzel yerleşmiş dedi haftaya cumartesi kalp atislarini i duyucaz nasip olursa
Iyi cnm cok sukur ya ins saglicakla kucagina alirsin bebeğini. Cnm peki başka ne gibi belirtilerin oluyo yazarsan sevinirim ona gore kendime pay bicicem

Iyi cnm cok sukur ya ins saglicakla kucagina alirsin bebeğini. Cnm peki başka ne gibi belirtilerin oluyo yazarsan sevinirim ona gore kendime pay bicicem
8n canım inşallah .goguslerim dolgunlaşmişti yeşil damarlar belliydi.bixe idrar yaptığımda köyü akıyordu akarken yavaş yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…