- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Ayy cok heyecanli ya ben bile cok heyecanlandim seni dusunemiorum hakkinda hayirlisi olsun cnm insEvet ckms almaya gidiorm
Yok kızlar sonuç negatf
Hadi ya hayirlisi olsun cnm uzulme dicem ama üzülüyor insan kendini cok yipratma herseyin bi zamani var bunu unutmaTesti verdm doktoru bekliorm ama sonuç negatif
Evet canım öyle uzuldm tabi bu test sonucu çıkana kadar ki stresini anlatamam dedgn gbi artık napim evime giderm kafama takmstm bu aya hazırlanırken.allah büyük
Klomene devam adetin üçüncü günü cagrdi
Yok kızlar sonuç negatf
hayırlısı olsun canım aralık ayında haber beklemeye devam artık ben de yeni başladım klomene aralık sonunu beklicez bu arada da iyi bir doktor araştırmam lazıminşaallahh kızlar
Evet can8m oldu göğüs ağrım da olduCnm senin su anda ya da hamile oldugunu ogrenmeden once kasiklarinda batma oldu mu ve de bel agrin benim bata 3 gun var ve bu sorunlar var ozellikle belim cok agriyo igneden mi dicem ama 12 gun oldu igne vurulali
Cnm benim kasiklarimda batma cok ozellikle hareket ettigimde cok oluo hatta arada saniyelik bicak saplanmasi gibi biseyler oluyo goguslerim de agriyo ama ben onu cok takmiorm progestan ictigim icin olabilir ama kasiklarimdaki o ani bicak saplanmasi beni umitlendiriyo bakalim hayirlisi eger yumurtam catladiysa igneyle yarin bat gununEvet can8m oldu göğüs ağrım da oldu
HADİ bakalım can hayırlı haberlerini alırız bende dün gittim Dr ye hersey normal çok güzel yerleşmiş dedi haftaya cumartesi kalp atislarini i duyucaz nasip olursaCnm benim kasiklarimda batma cok ozellikle hareket ettigimde cok oluo hatta arada saniyelik bicak saplanmasi gibi biseyler oluyo goguslerim de agriyo ama ben onu cok takmiorm progestan ictigim icin olabilir ama kasiklarimdaki o ani bicak saplanmasi beni umitlendiriyo bakalim hayirlisi eger yumurtam catladiysa igneyle yarin bat gunun
Iyi cnm cok sukur ya ins saglicakla kucagina alirsin bebeğini. Cnm peki başka ne gibi belirtilerin oluyo yazarsan sevinirim ona gore kendime pay bicicemHADİ bakalım can hayırlı haberlerini alırız bende dün gittim Dr ye hersey normal çok güzel yerleşmiş dedi haftaya cumartesi kalp atislarini i duyucaz nasip olursa
8n canım inşallah .goguslerim dolgunlaşmişti yeşil damarlar belliydi.bixe idrar yaptığımda köyü akıyordu akarken yavaş yavas
Iyi cnm cok sukur ya ins saglicakla kucagina alirsin bebeğini. Cnm peki başka ne gibi belirtilerin oluyo yazarsan sevinirim ona gore kendime pay bicicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?