Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Yok cnm evde test de zaten bu gidisle cok bekletmicek esim saat basi msj atip duruyo adet oldun mu diye :)

Ayy nasıl merak edıyor esının hatrına yap barı :) benım esımde gecen dıyorkı bence sen hamılesın ben öyle hıssedıyorum dyor sonra sen sımdı hamılemısın dıyor dedım nerden bılım test yapsak cıkarmı dıyor :)

Benimki de oyle dior ya bana ahmet selim diye ortalarda gezinio cocuk sevio evin icinde galiba adam kafayi yedi :) bu arada ahmet selim müstakbel oglumuzun adi :)

Benimki de oyle dior ya bana ahmet selim diye ortalarda gezinio cocuk sevio evin icinde galiba adam kafayi yedi :) bu arada ahmet selim müstakbel oglumuzun adi :)

oo İsim bile hazır bızde de var oyle durumlar canım ahh gelselerde sevınsek bu ay :)

Bu arada sizin sorun var mi cnm ne kadar zamandir istiyosunuz k. Bakma belki de soyledin okudum ama unuttum cnm

Önemlı degıl canım 18 aydır ıstıyorum esımın degerlerı dusuktu 2 ay ılac kullandı degerler duzeldı sonra ben hsg cekıldım ekımde esımde o arada 1 ay daha ılac kullandı daha ıyı lur dıye bu ay ılk defa klomen kullandım 4 yum olusmustu ıksı buyuk ıkısı bıraz daha kucuk calısmamızı yaotık beklıyoruz :)

Anladim cnm bizimde yaklasik 2 yil oldu cocuk isteyeli gecen yil dis gebelik gecirdim ondan beri bisey yok hakkimizda hayirlisi artik calismalara devam edio musunuz cunku etseniz iyi olur iki kucuk yumurtan daha varmis ya belki onlarda buyudu catlio

Anladim cnm bizimde yaklasik 2 yil oldu cocuk isteyeli gecen yil dis gebelik gecirdim ondan beri bisey yok hakkimizda hayirlisi artik calismalara devam edio musunuz cunku etseniz iyi olur iki kucuk yumurtan daha varmis ya belki onlarda buyudu catlio

dr o ıkı yumurtayıda degerlendırmek ıcın takvımı uzun tuttu ama bzı son gune uyamadık olmadı kısmet artık Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

Klomen ve progestan kullandım canım

Cnm senin su anda ya da hamile oldugunu ogrenmeden once kasiklarinda batma oldu mu ve de bel agrin benim bata 3 gun var ve bu sorunlar var ozellikle belim cok agriyo igneden mi dicem ama 12 gun oldu igne vurulali
Kasiklarimda batma oluyordu hamileligi öğrenmeden önce ve öğrendikten sonra bel ağrısına oluyo canım

Kasiklarimda batma oluyordu hamileligi öğrenmeden önce ve öğrendikten sonra bel ağrısına oluyo canım
Anladim cnm benim tahmini batin uzerinden 3 gun gecti daha gelen giden yok tahmini diyorum cunku normalde adetlerim cok duzenli degildir ama catlatma ignesi vuruldugum ayda ignenin 15. Gunu adet olmustum bugun 19. Gun daha bisey yok goguslerde agri var kasiklarimda da ara ara dolgunlasma ve bican saplanmasi tarzi batmalar var onun disinda pek belirti yok bekliorum daha test yapmaya korkuyorum acikcasi

Bence yap canim zaman kaybetme hamile isen kontrollerini yaptırırsı n

Canım sende mi olmadın daha adet? seninle 1 gün ara ile çatlatma iğnesi vurulmuştuk, benimde 2 gün geçti üstünden ama hala adet olmadım. Bugün adet ağrısı gibi karnımda ağrı başladı benim o yüzden test yapmayı düşünmüyorum ama senin karıncalanma kasıklarında yanma hissi varsa b-hcg yaptır derim. En azından doktora gidersin hemen

Bicak saplanmasi gibi agrilar oluyo ama cok degil arasira surekli adet oldum diye lavaboya kosuyorum akinti gelmis oluyo bilmiorum belirti ler var ama iyi dusunemiyorun o kadar cok negatifi gordum ki

Bicak saplanmasi gibi agrilar oluyo ama cok degil arasira surekli adet oldum diye lavaboya kosuyorum akinti gelmis oluyo bilmiorum belirti ler var ama iyi dusunemiyorun o kadar cok negatifi gordum ki

Senin belirtilerin benden farklı ama sanki hamilelik belirtileri ben az önce regli oldum, aralık ayı hayırlı olur inşallah, umarım hamilesindir bu ay negatifi görmezsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…