Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
8n canım inşallah .goguslerim dolgunlaşmişti yeşil damarlar belliydi.bixe idrar yaptığımda köyü akıyordu akarken yavaş yavas
Anladim cnm ya peki sen bu ay klomen catlatma ignesi progestan falan kullanmis miydin k bakma cnm cok sordum ama bende de belirtiler var ama kullandigim ilaclardandir diye cok da kendimi kandirmak istemiyorum mesela benim gogsumde de damarlar cok belirginlesti ve dolgunlasti ama progestan boyle bi etki yapio diye duymustum

Kızlar bende doktordan geldim üç yumurtam oluşmuştu dün adet olduydum. Ben çatlatma iğnesi olmamıştım içten içe korkuyordum çatlamazsa diye bugün gittim işte çok şükür çatlamışlar doktor klomen yazıyodu ki ben ara versek olur mu bu ay eşime bir test yaptıralım sonra devam edelim dedim o da tamam o zaman dedi bana ilişki günlerimi yazdı. Haftaya eşim gidecek inş o da temiz çıkar Zaman'ı değil demek ki deyip çalışma yaparız inş bu ay Bi de doğal yollardan deneyeyim diyorum bal çörek otu tarçına başlayacağım inş​

Bende dun catlatmanignesini vurdurdum dr iliski saati vermedi bekleyecehiz adetin gelirse gel dedi tekrar baslayacagiz ayni seylere cok agrili bi tedavi

Kizlaaar kac gundur yazamioduk nedir sin durumlar benim tahmini bat in uzerinden 2 gun gecti bugun 3. Gun ya yumurta catlamadi ya da hamileyim surekli adet oldum diye lavoboya koşuyorum hep akinti goruyorum beyaz renkte kasiklarda ara sira agirlik ve bicak saplanmasi gibi agri devam edior gogus uclarimda da agri var ama o progestandan olabilir diye düşünüyorum bekliyorum bakalim Rabbim hayirlisini versin

İnşallah hamılesındır canım test yapmayı dusunmuyormusun bu arada akıntın nasıl bende sabah ıse gelırken ıc camasırım ıp ıslak olmus ve beyaz kremsı akıntım vardı böyle sunen akıntıdan degıl bende merak ettım acaba adet mı olacagım ondanmı dıye benımde arada sancım oluyor gecıyor

Valla cesaret edemiorum ya benim ilk catlatma ignesinden 15 gun sonra adet gormustum ama simdi ignenin 18. Gunu ama catlatma ignesinden sonra adeti gecen de olmus bu yuzden cesaret edemiorum akintim da beyaz kıvamlı bi akinti senin de adetin gecti mi peki cnm

canım bence cesaret et yap varsa dr a gıdersın zaman kaybetmeden benım gunum gecmedı cuma gunu test yapacagım iğnenın 14 gununde ben senın yerınde olsam yapmıstım sımdıye :)

canım bence cesaret et yap varsa dr a gıdersın zaman kaybetmeden benım gunum gecmedı cuma gunu test yapacagım iğnenın 14 gununde ben senın yerınde olsam yapmıstım sımdıye :)
Cnm inan simdiye kadar o kadar cok gordum ki o negatifi cesaretim yok tekrar görmeye ama baktirmam lazim direk kandan baktirayim diorum garanti olsun

Cnm inan simdiye kadar o kadar cok gordum ki o negatifi cesaretim yok tekrar görmeye ama baktirmam lazim direk kandan baktirayim diorum garanti olsun

Bende cok gordum canım tedavıye basladıgım ıcın umutluyum ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun beyaz akıntnda varmıs eger hamıleysen banada umut olursun

ett cnmmm en azndan hemen doktora gıdersnn

Bende cok gordum canım tedavıye basladıgım ıcın umutluyum ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun beyaz akıntnda varmıs eger hamıleysen banada umut olursun
Esim de cok sabirsizlanio ama ne bilim ya galiba boyle umutlu, hamile gibi gezmek daha cok işime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…