Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Sen ne zamandır bebek istiyorsun? hiç hamile kaldın mı?
Iki senedir istiyoruz cnm 15 ay once hamile kaldim ama maalesef dis gebelik oldu ondan sonrada gebe kalamadim normalde adetlerim duzensizdir ama klomen catlarma ignesiyle tam igneden 15 gun sonra oluyordum o hesapla 3 gun gecti surekli vajinami islak hissediorum bilmiyorum artij belirti var ama her ay oluyo bu ilaclardan Rabbim hayirlisini versin ins

Kız sen daha test yaptırmadınmı :)

Yok cnm ya daha yaptiramadim ama kacisim yok galiba bugun kolumdan tutar goturur esim :) uzulsun istemiyorum ya ya yoksa ya hamile degilsem cok uzulecek ilk defa cunku bu ay cok kaptirdi kendini

Canım bıran önce yaptırkı eger yoksa esın daha fazla umutlanmasın böyle dusun gıt eczaneden bır gebelık testı al en azından evde yap

Canım bıran önce yaptırkı eger yoksa esın daha fazla umutlanmasın böyle dusun gıt eczaneden bır gebelık testı al en azından evde yap
Dogru soyluyorsun cnm her gecen gun daha cok umutlanio bugun yad en gec yarin gidecem tahlile direk kan vercem

Kizlar bugun tahlile gitmeyi dusunuyorum sikayetlerim artti kist oldu diye tedirginin gece yatakta donerken bile kasiklarimda batma yasiyorum bi de gogus agrim hala devam edio ozellikle uclari cok fena progestandan diye dusunuyorum ama bu kadar etki eder mi ki ya

Hadı guzel haberlerle gel canım merakla beklıyorum

Progesteron kullanmadım canım ara ara gögüs sızlamam oldu canım verdınmı kan
Yok. Cnm ya daha tahlile gitmedim aklima sey geldi cuma gunu benim bos gunum okulum yok o gune doktor randevum var gem tahlil yaptiririm bebis yoksa da kist var mi yok mu ona bakar adet olmam icin ilac falan verir diye dusundum esime de soyledim ikna oldu yoksa bugun goturcekti beni dio ki belki cok sevinecez niye sevincimizi geciktirion :) o boyle dedikce ben cok uzuluyorum ya olamdiysa diye aksam aglama krizi geldi stresten bi guzel agladim hickira hickira

Rahatlamıssındır ağlayınca anladım canım nasıl rahat edeceksen öyle yap bakalım ama gün geçtikçe umutta artar canım sen ateşini ölçüyormusun

Rahatlamıssındır ağlayınca anladım canım nasıl rahat edeceksen öyle yap bakalım ama gün geçtikçe umutta artar canım sen ateşini ölçüyormusun
Yok cnm olcmuyorum ben o isten anlamiyorum pek ya bi de duzenli olcebilecegimi sanmiyorum ondan hic denemedim

Yok cnm olcmuyorum ben o isten anlamiyorum pek ya bi de duzenli olcebilecegimi sanmiyorum ondan hic denemedim

Bende anlamıyorum benım arkadasım sen ölç ben takıbını yaparım dedı sen bır ıkı gun olc bana soyle atesını bakım ben anladım az cok ben ıkı gundur ölçuyorum sabah 6 da yataktan cıkmadan dil altından 36.8 cıkıyor ıkı gundur böyle yuksek devam ederse hafta sonuna kadar ve dahada yukselırse hamıleyım ama olurda bırden duserse o gun adet olacagım demek

kkkızzllarr ben geldımmm dün kendı doktorumun konusmalarına sinir oldum fsh degerımi ölçtrdüm tekrar düşürmüş azda olsa iyi baska bi doktor buldum harıka ilaç bile vermedi senın durumunda anormal hiç bişey yok eşinlede sorun yok dedı hsg cektr gel dedı pazartesi gtcem cektrcem ilaç bıle vermedı gerek yok dedı cok mutlu oldm

Ins hic dusmez cnm hayirli haberler verirsin ne kadar var bat a

Ins temiz cikar cnm sonuclarin sen yine de girmeden yarim saat once agri kesici yada kas gevsetici ilac al korkacak bisey yok zaten

Ins temiz cikar cnm sonuclarin sen yine de girmeden yarim saat once agri kesici yada kas gevsetici ilac al korkacak bisey yok zaten
özel bi radyolojı klınıgı orda verıolarmıss sanırsamm agrı hiç olmuomus son model cihazlarla yapıolarmıs bıraz tuzlu amaa yapcak bişey yokk dün tanıstıgım doktor cok guzel konusstuu şaşırdı önceki doktorun yapmıs olduklarına anlam veremedı bi türlü

Sevındım canın senın adına her dr a guven olmuyor canım ıyı yapmıssın dr u degıstırerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…