- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Cikti demeyelim de adetim gectikten sonra daha da artti belirtiler ama dogru soylemis arkadasin eminim beninkiler de hep ilaclardan boyle saf saf kandiriom kendimi iste ve de eminim ilk defa hic bi belirtimin olmadigi ay hamile kalcam
sayıyoruzz vallaaa bakalım adetın gecıktıı asıl heyecanımız bu kac gun gectı tam olarkAyy cnm ya saat mi sayiyon bakim sen:) kiz cok heveslendirdim ya kendimi de sizi de ins guzel haber verebilirim
adet oldum hayıt içtim düzenli agrım azaldı önceden yatak dösek yaıodm esım korkuodu adet günlerm yaklasnca cok agreıf ve nazlı oluodm bagrıp cagrıodm yatıodm kök söktürüodm esıme ee halıyle temızlık yapamıyodum sımdı bebek beklentısındeyızz de elektrık süüpürgesını bıle kalldrmamaya calısıodm adet oldum yaa hafifde geciriyorum eve bi giriştim hıncımıı aldım resmen
Kizlar yaptim testi ama sansima tukurim test bozuk galiba cizgi cikti ama idrar tasti ustune dogru yani yanlis sonuc vermis olabilir degisik bisey oldu ya bende anlamadim sanirim birazdan bana hastane yolu gorunecek ozelde kan tahlili yaptirabiliriz di mi istek dogrultusunda
Resim yukleyemiyorum yaa kizlar neden ki
Evt cnm gidioruz simdi yoldayiz ama cizgilerin ikisi de ayni koyulukta nerdeyse ins test bizi yaniltmamistirzeynep-ahmet naptın canım gidecekmisiniz hastahaneye
Evt cnm gidioruz simdi yoldayiz ama cizgilerin ikisi de ayni koyulukta nerdeyse ins test bizi yaniltmamistir
Igneyi adetin 14. Gunu vuruldun ayin 13 uydu normalde olmadigi aylarda ignenin 15. Gunu adet oluodum bugun 20. Gunu ignenin gelen giden yoktu benim hesaba gore 4 gun gecti yanizeynep-ahmet canım sen iğneyi kaçıncı gün vurulmuştun batı nasıl hesapladın ben 20 de sabah 10.30 da vuruldum bugun kacıncı gunum emın olamıyorum hangı gunden sayacagımı bılmıyourm bana yardımcı olurmusun dr umda bu konuda bırsey dememıstıı
Senin de ayin 5 i gibi adet olman lazim cnm ins olmazsinda hesabi bil diye soyluyorumzeynep-ahmet canım sen iğneyi kaçıncı gün vurulmuştun batı nasıl hesapladın ben 20 de sabah 10.30 da vuruldum bugun kacıncı gunum emın olamıyorum hangı gunden sayacagımı bılmıyourm bana yardımcı olurmusun dr umda bu konuda bırsey dememıstıı
Cnm
Igneyi adetin 14. Gunu vuruldun ayin 13 uydu normalde olmadigi aylarda ignenin 15. Gunu adet oluodum bugun 20. Gunu ignenin gelen giden yoktu benim hesaba gore 4 gun gecti yani
Senin de ayin 5 i gibi adet olman lazim cnm ins olmazsinda hesabi bil diye soyluyorum
Ay kizlar elim ayagim titriyo yazamiyorum bile ya cok heyecanliyim ins dogrudur test hayal kirikligi yapmaz
Verdim cnm simdi bi saate cikarmis sonuc kizlar dua edin ya noluuurbende öyle düşünmüştüm canım cumartesi engec pazar olmam lazım dıye inşalllah olmam canım kan verdınmı
Verdim cnm simdi bi saate cikarmis sonuc kizlar dua edin ya noluuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?