Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Cikti demeyelim de adetim gectikten sonra daha da artti belirtiler ama dogru soylemis arkadasin eminim beninkiler de hep ilaclardan boyle saf saf kandiriom kendimi iste ve de eminim ilk defa hic bi belirtimin olmadigi ay hamile kalcam

aman hamıle kalda canım belirtisiz kal :)

ohh mis gibi olmuştur ellerine sağlık canım

Kizlar yaptim testi ama sansima tukurim test bozuk galiba cizgi cikti ama idrar tasti ustune dogru yani yanlis sonuc vermis olabilir degisik bisey oldu ya bende anlamadim sanirim birazdan bana hastane yolu gorunecek ozelde kan tahlili yaptirabiliriz di mi istek dogrultusunda

bır tanemı almış esın evet yaptırabılırsın acılden canım hem kesın sonuc olmus olur

Evt cnm gidioruz simdi yoldayiz ama cizgilerin ikisi de ayni koyulukta nerdeyse ins test bizi yaniltmamistir

Kız sen bunu sımdımı söyluyorsun yanıltmaz nıye yanıltsın kan testındede 1000 e yakın deger gorursun ayy cok sevındım detayları ıstıyorum tek tek nasıl mutlu oldum anlatamam :) test cıkana kadar bir idrar testı daha yap ıcıne sınsın ıstersen :)

zeynep-ahmet canım sen iğneyi kaçıncı gün vurulmuştun batı nasıl hesapladın ben 20 de sabah 10.30 da vuruldum bugun kacıncı gunum emın olamıyorum hangı gunden sayacagımı bılmıyourm bana yardımcı olurmusun dr umda bu konuda bırsey dememıstıı

Cnm
Igneyi adetin 14. Gunu vuruldun ayin 13 uydu normalde olmadigi aylarda ignenin 15. Gunu adet oluodum bugun 20. Gunu ignenin gelen giden yoktu benim hesaba gore 4 gun gecti yani

Senin de ayin 5 i gibi adet olman lazim cnm ins olmazsinda hesabi bil diye soyluyorum

Cnm

Igneyi adetin 14. Gunu vuruldun ayin 13 uydu normalde olmadigi aylarda ignenin 15. Gunu adet oluodum bugun 20. Gunu ignenin gelen giden yoktu benim hesaba gore 4 gun gecti yani

ben adetin 13 günü ayın 20 de vuruldum canım benim bat ne olacak sımdı bilemedim bu ay ilk defa kullanıyoırum

Ay kizlar elim ayagim titriyo yazamiyorum bile ya cok heyecanliyim ins dogrudur test hayal kirikligi yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…