Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .

Oda dogru canım artık tek bır kısının calısmasıyla gecım zor oluyor mecbur calısmak zorundayız bende cok ıstıyorum bebegımı kendım buyutmeyı Allah yardım edıp kolaylıgını verecektır elbette

eger anne hamılelıkten önce sigortaa lıysa ve hamılelık süresınce ıkı uc ayda sıgortası olursa en azndan parada alabıılıo bır ıkı seferlik

eger anne hamılelıkten önce sigortaa lıysa ve hamılelık süresınce ıkı uc ayda sıgortası olursa en azndan parada alabıılıo bır ıkı seferlik
Ins oyledir bakalim ya biz tam tum borclarimizi bitirdik kuzumm geldi bundan sonra onun icin calisacam biriktirebildigim kadar para biriktirecem ki daha uzun sure ucretsiz izin alabileyim ve ben bakayim cocuguma maas almadigim aylarda bu parayi kullaniriz diye dusundum

Kizlar bu arada ben hep diodum ya benim yumurtalar soldaydi ama sag tarafim agrio diye nedenini arastirdim buldum cocuk saga da sola da yerlesse rahmin sag tarafinda agri olurmus cunku rahim sagdan genislemeye basliomus bende diom benim kerata soldan saga göç etti heralde :)

Hımm bak bunu bılmıyordum canım halbukı yerınde duruyormus bebıs :)

aynenn ne bulursan kenara at süt parası alıcaksn ılk dogumdan sonra 300,400 tl fln bi devlette ilk çoccuga para verıo 200,300 arası eger bnm dedgm gbı sıgorta gunu sayısını tutturusanda 1000e yakın para alıosun süt parasında bnm cok şükür kendıme aıt sıgortam var

yyaaaaa bu cok büyük belirttii o zaman bunu dıkkatee alalımm

hımm oz aman beklıcezz bakalım neler dıcek ultrasondan bakılmadı degılmı daha sonuca göremı caggrck hem tamamen ka haftalık oldugunu da söyler
Evt cnm direk bakmaya gerek bile duymadi 650 cikti degerim dedim o zaman hic gormeye calismayalim 1500 altinda görülmez saglikli bi gebelik oldugunu da degerin iki kat artmis mi ordan anlicaz dedi

bu ayy ilaç kullanmıcam malum hsgdn dolayı gerci gecen ayın etkisi bu ay da devam eder inş bu ay ilaç kullanmama gerek kalmaz bırdaha
Ins cnm ama bak ben inaniyorum hsg nin faydasina bak bende hsg den bir ay sonra hamile kaldim hsg cekildigim ay da belki calismalarimiz duzenli olsa olabilrdi ama kismet bu ayaymis iyi ediosun cektirmekle varsa yapisiklik tikaniklik acio en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…