Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Ins cnm ama bak ben inaniyorum hsg nin faydasina bak bende hsg den bir ay sonra hamile kaldim hsg cekildigim ay da belki calismalarimiz duzenli olsa olabilrdi ama kismet bu ayaymis iyi ediosun cektirmekle varsa yapisiklik tikaniklik acio en azindan
aayy evet dımı hsg sonrası hamıle kaldın sen zaten ılk uc ay cok yüksekmiş şanss ayy inşaallah bendede öyle olur bnm anlayamadıgım bısey var dımdı dıyelım bnm yumurtlama tarıhım 16 aralık dımı ben sımdıden baslayıp 16 aralıga kadarmı gun asırı ilşkide buluncam yoksa 16 ve sonraki gunlerdemı ?

16 araliksa cnm mesala 14 u gibi de olsun sonra 16 18 20 diye gun asiri devam edersiniz ama cnm hemen birakmayin oyle adete yakin birakirsiniz ne olur ne olmaz

Bak bence ne yap bilio musun eger yum takibine gitmiceksen yumurtlama testlerinden al yap yumurtlama gunun tam belli olsun bak ben bir yil oncki dis gebelik olan hamileligimde yumurtlama testi kullanmistim

16 araliksa cnm mesala 14 u gibi de olsun sonra 16 18 20 diye gun asiri devam edersiniz ama cnm hemen birakmayin oyle adete yakin birakirsiniz ne olur ne olmaz
bak ben bu hatayı hep yapptımm iştee gecen ayda bat a 15 gün kala ilşkiyi bıraktımm sana sölemıstım cok erken bırakıorm o iki fark arasını çözemedım tamm yıne eskı doktorum yuzunden adet bitimin den baslatıodu gun asırı ilşkiyee anlayamadım onun yuzunden

Bak bence ne yap bilio musun eger yum takibine gitmiceksen yumurtlama testlerinden al yap yumurtlama gunun tam belli olsun bak ben bir yil oncki dis gebelik olan hamileligimde yumurtlama testi kullanmistim
ben sımdı pazartesı gunu hsg cekılecegım ya sonucumu yenı doktoruma götürcm yumi takibi yapar mı bılmıorm belkı dırek takvım verırr

ben sımdı pazartesı gunu hsg cekılecegım ya sonucumu yenı doktoruma götürcm yumi takibi yapar mı bılmıorm belkı dırek takvım verırr
Anladim cnm sen doktoruna guven bu kezz iyi bi doktor galiba o seni yonlendirecektir ama dedigimi de unutma hemen birakmioruz iliskiyi tmm mi

Anladim cnm sen doktoruna guven bu kezz iyi bi doktor galiba o seni yonlendirecektir ama dedigimi de unutma hemen birakmioruz iliskiyi tmm mi
evet cnmo hatayı bırdaha yapmıcam bu doktoruma cok guvenıorm önce allah sonraa bu doktora cok guvenıyorrmm cok basarı hikayesi var bikere yöntemide farklı benı cok motive ettı bana kalsa sana ılac bıle vrmem hsg cekıl bakalım sonuca ztn ılk 3 ay gebelık şansı cok yuksek dedı önceki gttgm doktorda olamıcak hissi gelıodu ama bu doktrdan cıkınca olucak allahn ıznıylee hissi gelddi

En onemlisi bu zaten cnm moral cok onemli aferin sana boyle devam et cnm :)

aynenn ya morall çok önmlı hsgden snra iklşki ne zmn baslıo
Valla cnm bana bir hafta iliski yasak demisti ve bir hafta boyunca antibiyotik kullandim enfeksiyon kapma riski yuksek oldugu icin ondan zaten kacirmis olabiliriz o ay yumurtlamayi bir hafta iliski olmayinca

Kizlaaaar doktoru aradim simdi degerim 1800lerdeymis 1 bucuk gunde 3 kat artmis kiz hakkaten bunlar ikiz olmasin :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benn şokkkkkkkk inanmıyorrumm ayy senın bu kocan tövbe yarabbım erdimi yaaaa vallaa ne zaman gıdıceksın muayene olmaya

Valla cnm bana bir hafta iliski yasak demisti ve bir hafta boyunca antibiyotik kullandim enfeksiyon kapma riski yuksek oldugu icin ondan zaten kacirmis olabiliriz o ay yumurtlamayi bir hafta iliski olmayinca
hııı olabılır bnde adetın 9.günü adet olcam bir hafta yasaklarsa tam adetın 14.gününe denk gelırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…