Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Cok guzel artmis degerin dedi suan hersey yolunda salı ya da carsamba gunu gel dedi carsamba gunu gidecem ins

Çok sevındım canım güzel haberler gelemye devam edecek senden :) bende dr um aradım bat olarak ne zamanı alayım dıye normal adet tarıhını al dedı cumartesı pazar gunku atesım durumu belırler sanırım heyecan yaptım bende bıraz :)

doktorlar oyle dio hemen paniklemeyelim test telaşına düşmeyelim diye ama bence iğneden 15 gün sonrası baz alınmalı cünkü iğne catlatıyo yumurtayı ve biliyoruz ki yumurta çatlaması ve adet arası 14 gün

waayy waayyy hadı bakalım inş darısı basımaa
cnm ben bi de bu ay bi su içtim yedi gün sabah aç karnına sağolsun bi arkadaşım hazırlamış zemzem suyu ve nisan yağmuru karışık bi su dua edip içtim yedi güne ayırıp tabi kii herşey Allahtan ama ben böyle şeylerin vesile oldugunu düşünüyorum ve de eşimle çatlatma iğnesinden sonraki ilişkiden sonra ikimizde meryem suresi okuduk bak bunlar da önemli şeyler bilmiorum sen inanıo musun ama ben çok inanırım.

Olabılır canım salı gunu kanda bakalım adet olmazsan dedı ama atesım yuksek devam ederse evde test yaparım pozıtıfı gorursem kana gıderım

tabıkıde cnm ınanırım bes vakıt namaz kılarım ayrıca eltım kuran kursu hocası bana zemzem getrcek ınsallah bırde meryem ana otu na dua okuycaklar inşş suya okuyup içicem

Olabılır canım salı gunu kanda bakalım adet olmazsan dedı ama atesım yuksek devam ederse evde test yaparım pozıtıfı gorursem kana gıderım
inşşşşşş görürsün cnm benim o yaşadığım şaşkınlığı sen de yaşarsın inş :) kız resmen sizin zorunuzla test yaptım ya düşün o kadar umutsuzdum eşim testle geldi eve yapmıcam diye inatlaştım ağladım bir sürü en sonunda ikna etti beni gittim sonrası zaten mal modu ki hala tamamen çıkamadım o moddan :)

bizimm demekki içimize dogmus sen en son gögsündeki değişiklikleri anlatnca ısrar ettm benn emın oldum o an cunku ama dıyemedımm iştee benım yasadgm hayal kırıklıgı yuzunden

İnşallah canım benim inşallah :) benımde arkadaslar yap dıyor suan ama ben dıyorum yapmayacagım cesaretım yok atesım boyle yuksek gıdıyor ben boyle ıyıyım dıyorum :) bende sonucu gorunce aglarım galıba :)

tabıkıde cnm ınanırım bes vakıt namaz kılarım ayrıca eltım kuran kursu hocası bana zemzem getrcek ınsallah bırde meryem ana otu na dua okuycaklar inşş suya okuyup içicem
ne güzeel cnm maneviyat önemli dünya dua üstüne kuruludur diye boşa dememişler elinden gelen her şeyi yap cnm eminim bi gün onlardan birisi vesile olacak ve bunları yaparken gerçekten inanarak yap onun maneviyatına bak ben o kadar inandım ki o suyun şifa vereceğine ama tekrar söylüyorum tabiki de Rabbim isterse onlar vesile olabilir

aynenn ölee cnm kesınlıkleee inanmak cok önemlı kesınlıkle bende ondn özellıkle her hamıledenn veya her temızkalpli kişiden dua ıstıyorrmm herkesden

bizimm demekki içimize dogmus sen en son gögsündeki değişiklikleri anlatnca ısrar ettm benn emın oldum o an cunku ama dıyemedımm iştee benım yasadgm hayal kırıklıgı yuzunden
evt cnm bak her ay büyür agrırdı ama bu ay uçları çok büyüdü ve de özellikle hiç olmayan bişey kahverengi kızmında böyle küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı

evt cnm bak her ay büyür agrırdı ama bu ay uçları çok büyüdü ve de özellikle hiç olmayan bişey kahverengi kızmında böyle küçük küçük sivilce gibi şeyler çıktı
işttee tam o ann emın oldum ben nedensee böle bı belırtının oldugunudaa bılmıorm amaa o an emın oldm

inş ağlarsın ama benim gibi sevinçten ağlarsın sen de ama bi hayalim vardı yapamadım ona üzülüom sadece eşime değişik bi şekilde söylemk istiyodum ben yapamadım ama siz yapın ya ben hep işi yerine hediye göndermk istedim ama yapamadım içimde kaldı inş bidaki sefere :)

bende ınss evde teksem hemen atylayıp esımın işyerıne gıtmek ıstıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…