Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
bana bırısı yapar demıstı ondan aklımda kalmıs belkıde bana yaramamız sana yaramıs yap o zamn sen canım
zaten suan bal arı sütü karısım yıyorm yumurta kalıstesını arttıırıomus ınsallah devam eder kecıboynuzu yıyıım aksamlarıda

zaten suan bal arı sütü karısım yıyorm yumurta kalıstesını arttıırıomus ınsallah devam eder kecıboynuzu yıyıım aksamlarıda

inşallah canım bu cabaya gelecek ınan az kaldı :) banada zaman gecmıyor sıkıldım esım gelecek aksam daha soylemedım :)

inşallah canım bu cabaya gelecek ınan az kaldı :) banada zaman gecmıyor sıkıldım esım gelecek aksam daha soylemedım :)
neyi daha söylemedın hamıle oldugunumu ıns bnm bebısde bu ay gelırr bu seferde kafamm baska seylere takılıyor yahu alamıyorm kı kendımı yok kac yumı var kac mm ne zmn catlıcakta bn bılcem klomenn nıye vermedı vss verse dahamı ıyı olurdu diyip duruorm kendme

evet canım hamıle oldugumu :) canım stres yapma akısına bırak rahat olmaya calıs elınden gelenı yapıyorsun zaten bunun rahatlıgı olsun

evet canım hamıle oldugumu :) canım stres yapma akısına bırak rahat olmaya calıs elınden gelenı yapıyorsun zaten bunun rahatlıgı olsun
eevet cnm denıcemm bakalım ay sana ınanmıyorm kızz dogru bu teldede söylenmezz ay hatrlıomusun gecen gun hayal kuruodun kuaföre giderm fln anlatıodun ne yapcaksn yapckmsn görüomusun allah nasıp ettı hemencecık

Çok sukur ettı canım kuafore gıtme zamanım yok canım bırtane cıtcıtlı badı eldıven aldım kan tahlıl sonucunu ve ıdrar testını koydum bırde not yazdım 9 ay sonra kollarındayım babacıgım altınada bebegın yazıp :) koydum

elisa__ 3 ay devam dedı doktorsuz bare bu ay olmazsa ötekı ay klomen vereydı dımı destek şart degılmı

benım dr umda 6 ay boyle devam edın derım demıstı esımın degerlerı duzelınce ben ıstememıstım sende dıyeılırsın bu ay olmazsa ben klomen denemek ıstıyorum dıye

haddıı yaa harıkaaa valla ben nasıl sölicem bilmiorum valla bnm ki biraz öküzz jeton gec düşerr allah nasıp eder inşaallh gercekden sırayla hamılelık haberlerınızı aldım inşaallah sıradan ben varmdırr bol bol dua edın bana

benım dr umda 6 ay boyle devam edın derım demıstı esımın degerlerı duzelınce ben ıstememıstım sende dıyeılırsın bu ay olmazsa ben klomen denemek ıstıyorum dıye
aynenn olmadı öyle yaparız ztn bu ay klomenın etkısı devam edıodur

Kızlar merhaba bende aranıza katıldım. Ben daha birbuçuk aydır evliyim fakat hep adetim gecikiyordu doktor alttan muayene etti yumurtaların büyümüyor dedi klomen verdi yarın kullanmaya başlicam

inşallah yapmak guzel olru canım zaman gecmıyor 2 saatımız kaldı o zaman duygysallasır merak etme sen ınsallah bu ayda sende guzel haber alacagız dualarımdasın canım

Kizlar merhaba bende 15inde hsg randevusu aldim 1gun once antibiyotik basla dedi klomen vwrmedi bu ay iliski olmuyor diye biliyorum cekilen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…