- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.401
ÇOK güzel hadi hayırlısı :) peki iğneyle mi büyüdü inşallah iyi haberlerini Alırız seninde :)Kızlar büyümüyor die düşünürken bugün bi baktık 3yumuttam büyümüş cok güzel ve çatlamaya başalamıs bile yarın aşılamam yapılacak
Çok saol Can'ım yok klomen kullandım ben iki kutu Pcos var bende en son gittiğimde hiç büyümemişlerdi bugün bi baktık 3tane cok güzel yumurta oluşmuş ve hatta çatlamaya başlamış doktor bugün için ilişki dedi yarında aşılama yapacak inşallahÇOK güzel hadi hayırlısı :) peki iğneyle mi büyüdü inşallah iyi haberlerini Alırız seninde :)
Cok sagol cnm Rabbim tum isteyenlere de tez zamanda nasip etsin ins her zaman dualarimdasiniz zatenKızlarrr bi kac gündür giremedim neler olmus neler cok sevindim Masaallah elisa ve zeynepcim Allah saglikla kucaklariniza almayı nasip etsin Insallahh bizlerede dua edinnn
Kızlarrr bi kac gündür giremedim neler olmus neler cok sevindim Masaallah elisa ve zeynepcim Allah saglikla kucaklariniza almayı nasip etsin Insallahh bizlerede dua edinnn
Ayy çok güzel hazırlamışsın Canım eşinde çok Mutlu olacak
sen anlatt hadı aksam ne yaptın nasıl söyledın esinecok mutlu oldu canım en özel anlardan bırıydı :)
sen anlatt hadı aksam ne yaptın nasıl söyledın esine
aayyy harikaa yaaa cok güzelll valla ne dıcem kızlar hsg cekıldıgınızz zaman sızın ayınızda bos gecmısmıydı bnm doktorum 3 ay beklıcez dıyo yanı sız hsgden sonra klomende kullandınızesımı eve zor gırdırdım valla markete gıdelım dıyıp duruyordu dedım once eve gıdelım oturttum telefonu aldım elınden vıdeoyu actım sana corap aldım baksana dedım paketı verdım actı once eldıvenı cıkardı anlamadı sonra badıyı cıkardı hamılemısın yosa dedı saskın saskın evet dedım ınanamadı kahkaha attı sarıldı hala ınanamıyoruz cok mutlu oldu
yumurtanın gelişimini saglıo cnm o istenılen boyut a gelmıo heresın kimisinin kide hiç büyümüo uyarma amaclı klomen bnde ıkı ay kullandm bu ay bıraktmbende de malesef pko derdi var. adetlerim çok düzensiz. adetin 3.günü verdiğim kan sonuçlarına göre doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi. inofolic kullanıyorum 2 haftadır. klomen de kullandım. dün iğne oldum 10000mg. (çift doz) dünden başladım çalışmalara bugünde yarında falan devam edeceğim.fakat aklıma takılan birşey var. sonuçta adet geç de olsa erken de olsa oluşan bir yumurta oluyor ki adet olup atıyoruz.gün aşırı ilişki yaşayan birinin de yumurtlama zamanını bilmesine çok gerek yok o zaman.illa denk gelir. klomenin mantığı ne oluyor yani. yumurta daha verimli mi oluyor neden yani anlayamadım. doktora da sormayı unuttum.
aayyy harikaa yaaa cok güzelll valla ne dıcem kızlar hsg cekıldıgınızz zaman sızın ayınızda bos gecmısmıydı bnm doktorum 3 ay beklıcez dıyo yanı sız hsgden sonra klomende kullandınız
bana doktor uc ay bklıcez dedı bakalım bu ay ne olck olmazsa beklemek ıstemıyorm ben bırde bunun stresı sardı bnı suan kac yumı var kac mm bılmıorm hıcekımde hsg cekıldım o ay gebelık olmadı kasımda klomen kullandım cok sukur hamıleyım canım
teşekkür ederim ...doğru haklısın uygun büyüklüğe getirip öyle çatlatıyolar yani. ben ilk defa kullanıyorum.7 aydır korunmuyoruz. doktor da bu yöntemi denedi. bakalım artık hayırlısı.inş klomen ve inofolic in bir arada iyi bir etkisi olur.yumurtanın gelişimini saglıo cnm o istenılen boyut a gelmıo heresın kimisinin kide hiç büyümüo uyarma amaclı klomen bnde ıkı ay kullandm bu ay bıraktm
bana doktor uc ay bklıcez dedı bakalım bu ay ne olck olmazsa beklemek ıstemıyorm ben bırde bunun stresı sardı bnı suan kac yumı var kac mm bılmıorm hıc
hadı bakalım cnm bama ben ıkı ay bosu bosuna klomen kullandgma cok pişman oldumda doktorumu degstrdm hsg olması lazm önce hem ondan snra daha cok etkılı bak burdakı arkadaskar hsgden snrakı tedavıde hamıle kaldılar hepteşekkür ederim ...doğru haklısın uygun büyüklüğe getirip öyle çatlatıyolar yani. ben ilk defa kullanıyorum.7 aydır korunmuyoruz. doktor da bu yöntemi denedi. bakalım artık hayırlısı.inş klomen ve inofolic in bir arada iyi bir etkisi olur.
aynenn cnmm doktora gtmeye alısmısım essek gbı kendıı baglı hıssedırm zorla doktora gtcem yanı bıraksa doktorn dedıgı ınsllh senden bu ay gzel haberler alırız dedı ama yumılere bakmadı en son adetın 3 gunu bakmıstı 1hafta önce ordada sormadm kac yumı var kac mm 3 ay beklıcezz sorunun yok suan dedısakın ol canım bu ay olacagına ınan olmazsa dr a soyler klomen kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?