Kasım 2015 Klomen Başlıyacaklar hadi birbirimize destek olalım.

Klomen kullananlar ve kullanacaklar

• Herkes

OY: 9 90,0%
  • Herkes

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
  • Anket Kapalı .
Kızlar büyümüyor die düşünürken bugün bi baktık 3yumuttam büyümüş cok güzel ve çatlamaya başalamıs bile yarın aşılamam yapılacak
ÇOK güzel hadi hayırlısı :) peki iğneyle mi büyüdü inşallah iyi haberlerini Alırız seninde :)

ben hala buhranlardayım
erken gebelik testi negatif çıktı
ama iğnenin 12. günündeyim henüz.
adetime de 4 gün var.
ne düşünsem? ne yapsam bilemedim.
ateşimde de düşme yok.
ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Kızlarrr bi kac gündür giremedim neler olmus neler cok sevindim Masaallah elisa ve zeynepcim Allah saglikla kucaklariniza almayı nasip etsin Insallahh bizlerede dua edinnn

ÇOK güzel hadi hayırlısı :) peki iğneyle mi büyüdü inşallah iyi haberlerini Alırız seninde :)
Çok saol Can'ım yok klomen kullandım ben iki kutu Pcos var bende en son gittiğimde hiç büyümemişlerdi bugün bi baktık 3tane cok güzel yumurta oluşmuş ve hatta çatlamaya başlamış doktor bugün için ilişki dedi yarında aşılama yapacak inşallah

Kızlarrr bi kac gündür giremedim neler olmus neler cok sevindim Masaallah elisa ve zeynepcim Allah saglikla kucaklariniza almayı nasip etsin Insallahh bizlerede dua edinnn
Cok sagol cnm Rabbim tum isteyenlere de tez zamanda nasip etsin ins her zaman dualarimdasiniz zaten

sen anlatt hadı aksam ne yaptın nasıl söyledın esine

esımı eve zor gırdırdım valla markete gıdelım dıyıp duruyordu dedım once eve gıdelım oturttum telefonu aldım elınden vıdeoyu actım sana corap aldım baksana dedım paketı verdım actı once eldıvenı cıkardı anlamadı sonra badıyı cıkardı hamılemısın yosa dedı saskın saskın evet dedım ınanamadı kahkaha attı sarıldı hala ınanamıyoruz cok mutlu oldu

bende de malesef pko derdi var. adetlerim çok düzensiz. adetin 3.günü verdiğim kan sonuçlarına göre doktor yumurta tembelliği olduğunu söyledi. inofolic kullanıyorum 2 haftadır. klomen de kullandım. dün iğne oldum 10000mg. (çift doz) dünden başladım çalışmalara bugünde yarında falan devam edeceğim.fakat aklıma takılan birşey var. sonuçta adet geç de olsa erken de olsa oluşan bir yumurta oluyor ki adet olup atıyoruz.gün aşırı ilişki yaşayan birinin de yumurtlama zamanını bilmesine çok gerek yok o zaman.illa denk gelir. klomenin mantığı ne oluyor yani. yumurta daha verimli mi oluyor neden yani anlayamadım. doktora da sormayı unuttum.

aayyy harikaa yaaa cok güzelll valla ne dıcem kızlar hsg cekıldıgınızz zaman sızın ayınızda bos gecmısmıydı bnm doktorum 3 ay beklıcez dıyo yanı sız hsgden sonra klomende kullandınız

yumurtanın gelişimini saglıo cnm o istenılen boyut a gelmıo heresın kimisinin kide hiç büyümüo uyarma amaclı klomen bnde ıkı ay kullandm bu ay bıraktm

aayyy harikaa yaaa cok güzelll valla ne dıcem kızlar hsg cekıldıgınızz zaman sızın ayınızda bos gecmısmıydı bnm doktorum 3 ay beklıcez dıyo yanı sız hsgden sonra klomende kullandınız

ekımde hsg cekıldım o ay gebelık olmadı kasımda klomen kullandım cok sukur hamıleyım canım

yumurtanın gelişimini saglıo cnm o istenılen boyut a gelmıo heresın kimisinin kide hiç büyümüo uyarma amaclı klomen bnde ıkı ay kullandm bu ay bıraktm
teşekkür ederim ...doğru haklısın uygun büyüklüğe getirip öyle çatlatıyolar yani. ben ilk defa kullanıyorum.7 aydır korunmuyoruz. doktor da bu yöntemi denedi. bakalım artık hayırlısı.inş klomen ve inofolic in bir arada iyi bir etkisi olur.

hadı bakalım cnm bama ben ıkı ay bosu bosuna klomen kullandgma cok pişman oldumda doktorumu degstrdm hsg olması lazm önce hem ondan snra daha cok etkılı bak burdakı arkadaskar hsgden snrakı tedavıde hamıle kaldılar hep

sakın ol canım bu ay olacagına ınan olmazsa dr a soyler klomen kullanırsın
aynenn cnmm doktora gtmeye alısmısım essek gbı kendıı baglı hıssedırm zorla doktora gtcem yanı bıraksa doktorn dedıgı ınsllh senden bu ay gzel haberler alırız dedı ama yumılere bakmadı en son adetın 3 gunu bakmıstı 1hafta önce ordada sormadm kac yumı var kac mm 3 ay beklıcezz sorunun yok suan dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…