- 30 Eylül 2015
- 359
- 244
- 33
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.421
tam olarak ne oluyor hsg... bu konuların çok yabancısıyım :):):)hadı bakalım cnm bama ben ıkı ay bosu bosuna klomen kullandgma cok pişman oldumda doktorumu degstrdm hsg olması lazm önce hem ondan snra daha cok etkılı bak burdakı arkadaskar hsgden snrakı tedavıde hamıle kaldılar hep
canım bu ıs gercekten buyuk sabır ıstıyor sabırla sonu guzel olacak ınsallah sen yuma takılma calısmanı yap duanı et gelecek ınsallahaynenn cnmm doktora gtmeye alısmısım essek gbı kendıı baglı hıssedırm zorla doktora gtcem yanı bıraksa doktorn dedıgı ınsllh senden bu ay gzel haberler alırız dedı ama yumılere bakmadı en son adetın 3 gunu bakmıstı 1hafta önce ordada sormadm kac yumı var kac mm 3 ay beklıcezz sorunun yok suan dedı
inşşallah cnm yaa bana bol bol dua edın sız sımdı hamılenz kabul olur ınsallahcanım bu ıs gercekten buyuk sabır ıstıyor sabırla sonu guzel olacak ınsallah sen yuma takılma calısmanı yap duanı et gelecek ınsallah
rahım tüp filmi cnm kanallar acıkmı kapalımı ona bakıolar kesınlklee cektrmenı tavsıye edermtam olarak ne oluyor hsg... bu konuların çok yabancısıyım :):):)
inşşallah cnm yaa bana bol bol dua edın sız sımdı hamılenz kabul olur ınsallah
teşekkürler tekrar... inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.rahım tüp filmi cnm kanallar acıkmı kapalımı ona bakıolar kesınlklee cektrmenı tavsıye ederm
Elisa seninle ayni zamanda ayni şeyleri yasamisiz bende ekimde hsg cekildim o ay bisey kuallanmadim kasimda klomen kullandim :)ekımde hsg cekıldım o ay gebelık olmadı kasımda klomen kullandım cok sukur hamıleyım canım
inşaallah kuzum yaa ne dıorm bızım bır topiğimz var fsh yle alakalı orda cok guzel dostluklarm olldu kac aydrr sımdı taktık denıoruz aksam ilşki baslıcak ya yakı yapstrcam belıme birde sade nescafe kocama ıcırmemm gerekıomuss sperm kalıtesı için cok iyimiş gecende hac dan hurmaa gelmıs komsuma kaptım ıkı tane hemen atmaca gbı onuda okuyayım ufleyeyımm ilşkiden önce içeyymm hee bırde bugun eltıme gtcem kuran hocası o arkadası umreden meryem ana otu getrmıs suya okuycak onu ıccemedıyorum canım ederımde ben ınanıyorum bu ay Allah'ın ıznıyle gelecek bebısın
iinşaallah cnmm senden de beklıyoruz bu ay klomene baslamıssın heralde yanı gectı bu ay ınsallah tabı gerek kalmaz ama gerek kalırsa ocak ay bası cekıl mutlaka doktorunada danısteşekkürler tekrar... inş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.
Elisa seninle ayni zamanda ayni şeyleri yasamisiz bende ekimde hsg cekildim o ay bisey kuallanmadim kasimda klomen kullandim :)
inşaallah kuzum yaa ne dıorm bızım bır topiğimz var fsh yle alakalı orda cok guzel dostluklarm olldu kac aydrr sımdı taktık denıoruz aksam ilşki baslıcak ya yakı yapstrcam belıme birde sade nescafe kocama ıcırmemm gerekıomuss sperm kalıtesı için cok iyimiş gecende hac dan hurmaa gelmıs komsuma kaptım ıkı tane hemen atmaca gbı onuda okuyayım ufleyeyımm ilşkiden önce içeyymm hee bırde bugun eltıme gtcem kuran hocası o arkadası umreden meryem ana otu getrmıs suya okuycak onu ıccem
aynen sade kahve cok iyimiş dün öğrndım ben onu bugun yıne bı alısverıse cıkmam gerekıcek zaten 15 gün gun asırı yapsak yeter normalde doktorr 10,12,14,16 olsn snrasnda olsada düşük ıhtımal dedı ama anlamadm ben hep erken bıraktm ilşkiyi bırakmcm bu seferhepsı vesıle olsun sıfa olsun bebısın gelsın canım benım bende sekersız turk kahvesı yapmıstım esıme :)
aynen sade kahve cok iyimiş dün öğrndım ben onu bugun yıne bı alısverıse cıkmam gerekıcek zaten 15 gün gun asırı yapsak yeter normalde doktorr 10,12,14,16 olsn snrasnda olsada düşük ıhtımal dedı ama anlamadm ben hep erken bıraktm ilşkiyi bırakmcm bu sefer
aynenn cnm 20. günüme kadar degerlendrcm bugun adetın 10.günü zatenyap canım hazırlıgını ılıskıden en fazla 1 saat once ıcır faydası oluyormus 20 gunune kadar degerlendır canm
kafan rahat olsun en önmlısıı bnm esım bır aydır bana 15 e yakın cam vazo aldı her hafta gecen gunde tas inci aldm bugun yarın baslıcam hobı amaclı kafanın rahat olması lazmArkadaşlar bende kullanmaya başlayacağım önümüzdeki adette ne tavsiye ediyorsunuz ?
Insss cnm benim amiiinhadı ya :) ınsallah herseyımız guzel beraber yolunda gıder canım
Hosbuldum cnmmmm bugun buyuk gun ha temel atma toreni var di mi :)zeynep-ahmet hosgeldınn canmm gunaydın çıtrr annelerle doldu burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?