- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.621
hadı ya cok üzüldüm canım allah herseyın hayırlısını versın üzülmemeye calıs bak en azından hamıle kalabılıyormussunKizlar gebeligimi sonlandiriyoruz degerim.bugun 596 cikti dr ya dis gebelik yada rahimde sagliksiz gebelik izleyecegimjz iki yol var kurtaj yapar rahiden parca alir patalojiyr yollariz yada igne vurup dusurmeye calisiriz degerin kucuk kesr gorunmedigi icin igneyi vuralim dedi yatis yaptik bazi kan tahlilleri vermem lazimmis o igneyi vurabilmeleri icin simdi sonuclarin cikmasini bekliyorum ona gore ignemi vuracak ignenin 3 ve 7 gunu tekrar beta bakilacak direncli cikar dusmezse igenin 2 dozu yapilacak
Cnmmm napiosun senin de sesin kesildi bakiorum da calismalardan yorgun mu dustun yoksa :)hadı ya cok üzüldüm canım allah herseyın hayırlısını versın üzülmemeye calıs bak en azından hamıle kalabılıyormussun
ayol yok kızz siz yoksunuz dıye yazmıyorum malum uyku halındesın sen calısmalara tam gaz devam adetın 20.gününe kadar devam ettık sımdı bıraktık ilk defa dün akıntım geldi beyaz 21.günü neden geldi anlamadım sen neler yapıosun nasıl bebişimizCnmmm napiosun senin de sesin kesildi bakiorum da calismalardan yorgun mu dustun yoksa :)
Iyi gibiyiz simdilik cnm ya bi problem yok sadece uyku hali ve yorgunluk var cok sukur bulanti yok erkek heralde kizi olanlarin cok bulanirmis midesi carsamba gunu randevumuz var cnm ins duyariz kalp atisini cok merak ediyorum . cnm akintin ins iyiye isarettir benim hamilr oldugumu ogrenmeden basladi seffaf akinti hala da artarak devam edioayol yok kızz siz yoksunuz dıye yazmıyorum malum uyku halındesın sen calısmalara tam gaz devam adetın 20.gününe kadar devam ettık sımdı bıraktık ilk defa dün akıntım geldi beyaz 21.günü neden geldi anlamadım sen neler yapıosun nasıl bebişimiz
Oyle oldugu da oldu cnm benim de ama daha cogunlukla seffaf geldi nadirn sariya donduzeynep-ahmet WC gittim pecetyle sildim peçete sapsarı civciv sarısı
Cnmmmm naber nasil gidior belirtiler var mi ? Bizde bugun doktordaydik teyzesi bes gun geriden geliomus bebisimiz ama sikinti yok simdilik kalp atisini duyduk cok sukurzeynep-ahmet WC gittim pecetyle sildim peçete sapsarı civciv sarısı
Cnmm napiosun var mi gelisme ben cok giremiyorum artik iyice kotulesmeye basladim mide bulantisi da basladi sen naptin ?zeynep-ahmet olsun kız bebisinin kalp atışını duydum ya beş günde çok geri değil iyi yanı çok sevndm inşallah sağlıkla kucagna alirsn
yok cnm maalesef adet oldumm bu ay yenıden basladık calısmalara hayırlısıCnmm napiosun var mi gelisme ben cok giremiyorum artik iyice kotulesmeye basladim mide bulantisi da basladi sen naptin ?
Evt cnm hayirlisi tabi ki umutsuzluga dusme ben de o kadar cok negatifi gordum ki ama bak sonuç ortada cok sukur bu gunlerime ins seninde sukredecegin günlerin gelecek cunku cok sukur bi sorunuz yok sadece zamanini beklioryok cnm maalesef adet oldumm bu ay yenıden basladık calısmalara hayırlısı
sadece fsh taklılmacm vardı cnm onuda duzeltmsıım doktora gttmm yıne beklıyorm sımdı bekleyelım zamanı gelınce olur akısına bıraktmEvt cnm hayirlisi tabi ki umutsuzluga dusme ben de o kadar cok negatifi gordum ki ama bak sonuç ortada cok sukur bu gunlerime ins seninde sukredecegin günlerin gelecek cunku cok sukur bi sorunuz yok sadece zamanini beklior
Cnmmmmm hamile misin seeeeeen cok sevindim yaaa Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)zeynep-ahmet cnm sende hamılleıkten sonra unuttun bızı :)
eeeeeeeeeeeevvvvveett canımm allhıma binlerce kez şükürler olsun memlkete gtmıstım geldıgımde ovulasyon testı kullanmstm yumurtlamayı yakaldm cok şükür hamılee kalmısım farketmedımde bayaCnmmmmm hamile misin seeeeeen cok sevindim yaaa Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?